Hyödynnä Pihlan-talvikampanjan edut ja voita!

Pyydä Pihla-asiantuntijalta maksuton arvio ikkunaremontista. Saat laadukkaan Pihla-yllätyslahjan ja lisäksi osallistut 1000 €:n remonttirahan arvontaan.

Virroilla ja lähikunnissa Rakennusliike ViCon Oy:n valtuutettu Pihla-asiantuntija Pasi Säynäjoki tekee sinulle huolellisen arvion ikkunoiden ja ovien uusimisen tarpeesta ja kustannuksista. Arvio on sinulle täysin maksuton eikä velvoita mihinkään. Talvikampanjan aikana Pihla-ikkunaremontti on kuitenkin mahdollista saada edulliseen erikoishintaan!

Toimi nopeasti!

1. Teetä maksuton arvio vuoden 2020 aikana
2. Saat laadukkaan Pihlan yllätyslahjan
3. Saat huippuedullisen talvitarjouksen
4. Osallistut 1000 €:n remonttirahan arvontaan

Tiesitkö, että ikkunaremontti on järkevää hoitaa pois alta talven aikana?

Toimintamme jatkuu normaalisti epidemiasta huolimatta. Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen kehittymistä ja arvioimme sen vaikutuksia toimintaamme. Noudatamme tartuntojen ehkäisyssä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita. Voit lukea Pihlan ohjeistuksesta koronaviruksen leviämisen etämiseksi täältä.

Pyydä maksuton arvio

Voit teettää arvion ikkunaremontista Rakennusliike ViCon Oy:n valtuutetulla Pihla-asiantuntijalla täyttämällä oheisen lomakkeen.

  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

”1000 € remonttirahaa” -arvonnan säännöt: 

Arvonta-aika 26.10–31.12.2020. Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan 1000 € remonttirahaa Pihlan ikkunoihin ja oviin. Arvontapalkinto on käytettävissä Pihla-ikkunoiden ja -ovien hankintaan kesäkuun 2021 loppuun mennessä. Palkinto on voimassa uusiin tilauksiin ja vain tuotteisiin, ei asennukseen. Arvonta koskee vain omakotitalosaneerajia Pihlan jälleenmyynnissä. Arvonta ei koske uudiskohderakentajia, taloyhtiöitä, talotehtaita, rakennusliikkeitä tai rautakauppoja. Arvontaan voi osallistua teettämällä kotinsa ikkunaremontista maksuttoman arvion kampanjassa mukana olevalla valtuutetulla Pihla-asiantuntijalla 31.12.2020 mennessä. Arvontaan osallistuminen edellyttää valtuutetun Pihla-asiantuntijan tekemää arviokäyntiä ja tarjousta ikkunaremontista. Arvontaan osallistuminen ei velvoita hyväksymään tarjousta tai tilaamaan ikkunaremonttia. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.


Miksi ikkuna- ja oviremontti on järkevää tehdä talvella – Tässä 5 syytä:

1
Kuiva talvi-ilma

Toisin kuin ensimmäinen mielikuva aurinkoisesta kesäpäivästä antaisi olettaa, on ilma talvisin kuivempaa kuin kesällä. Etenkin Suomessa talvella ilma on miltei poikkeuksetta kuivaa. Tämä selittyy fysiikan laeilla, sillä kylmä ilma voi sisältää huomattavasti vähemmän vesihöyryä kuin lämmin.

Ikkunaremontin kannalta talviaikaan vallitseva kuiva ilma takaa ihanteelliset olosuhteet, sillä näin talon rakenteisiin ei pääse kosteutta.

Pihla talvikampanja 5
2
Huoleton kesä

Kun ikkunaremontin teettää jo talvella, ei sitä tarvitse murehtia enää kesän ja lomakauden koittaessa. Ikkunat vaihdetaan yksi kerrallaan, joten yksi ikkuna on poissa todella lyhyen aikaa. Siksi koti ei ehdi kovillakaan pakkasilla viilenemään merkittävästi.

Suurin osa asennustyöstä tapahtuu joka tapauksessa sisätiloissa, joten pakkanen ei haittaa asentajien työtä. Kylmällä kelillä käytetään pakkasen kestävää uretaanieristettä.

Pihla talvikampanja 2
3
Mukava koti ja pienemmät lämmityskulut heti

Talvella vietetään huomattavasti enemmän aikaa sisällä kuin kesällä. Vanhat ja vetoisat ikkunat onkin syytä vaihtaa uusiin heti ongelmien ilmaantuessa sen sijaan, että odottaisi kesään asti ikkunaremontin kanssa.

Kun ikkunaremontin tekee talvella, pääsee heti nauttimaan mukavan lämpimästä kodista ja säästöistä, jotka uudet energiatehokkaat ja tiiviit ikkunat tuovat mukanaan.

Pihla talvikampanja 1
4
Nopea ja joustavampi aikataulu

Koska suurin osa ikkunaremonteista Suomessa ajoittuu edelleen kesäaikaan, on talvella tehtävän ikkunaremontin eduksi laskettava myös asennustyön joustavampi ja nopeampi saatavuus. Pihla-ikkunat valmistetaan Suomessa aina mittatilaustyönä, joten luonnollisesti kohtuulliseen toimitusaikaan on syytä varautua myös talvella.

Pihla talvikampanja 7
5
Talvi kovettaa pihapiirin

Ikkunaremontin yhteydessä asentajat työskentelevät talon ympärillä kuljettaen uusia ja vanhoja ikkunoita. Rakennuksesta riippuen tarvetta voi olla myös nosturille tai telineille.

Jäinen maa ja lumipeite suojaavat nurmikkoa ikkunaremontin aikana. Talvella myös pihakasvit ja istutukset ovat paremmin suojassa kuin kesällä.

Pihla talvikampanja 4