Voita 5000 €:lla Pihla-ikkunoita tai -ovia!

Ikkunoilla voidaan vaikuttaa kodissa yllättävän moneen asiaan. Pihla-ikkunoiden ja -ovien innovatiivisten ominaisuuksien ja monipuolisten lisävarusteiden avulla varmistat toimivan kodin vuosikymmeniksi.

Osallistu 30.6. mennessä:

"*" indicates required fields

Yhteystiedot

Hidden

Tietoa kohteesta

Hidden


Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

Hidden
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Arvonta-aika 1.1.–30.6.2024
Arvontaan voivat osallistua kaikki omaa taloa remontoivat tai rakentavat yksityishenkilöt. Arvonta ei koske taloyhtiöitä, talotehtaita, rautakauppoja eikä rakennusliikkeitä.

Ikkuna- ja oviarvonnan säännöt »

Tiesitkö, että ikkunoilla ja ovilla voidaan vaikuttaa yllättävän moneen asiaan?

Alta voit lukea tarkemmin, kuinka Pihla-ikkunoiden ja -ovien innovatiivisten ominaisuuksien ja monipuolisten lisävarusteiden avulla varmistetaan toimiva koti vuosikymmeniksi.

ENERGIATEHOKKUUS

Säästä energiaa ja euroja uusilla ikkunoilla
ja ovilla.

SUJUVAT YHTEYDET

Vältä yleinen rakennus- ja remontointivirhe Antennilasilla.

HYVÄ SISÄILMA

Varmista tehokas ilmanvaihto raitisilmaventtiileillä.

TURVALLISUUS

Minimoi riskit ja vältä vaaran paikat turvallisilla Pihla-tuotteilla.

Toimiva koti on energiatehokas

Uusilla Pihla-ikkunoilla lämmitysenergian hukka vähenee jopa moninkertaisesti. Rintamamiestalon yksikertaisella kahdella lasilla varustettu ikkuna voi kuluttaa vuodessa huonoilla tiivisteillä jopa 300 kWh/m², kun taas uuden nelinkertaisen matalaenergiaikkunan kulutus on vaivaiset 44 kWh/m². Pihlan energiatehokkaat ikkunat ovat energialuokaltaan aina vähintään A.

Toimivassa kodissa on yhteydet kunnossa

Kodeista halutaan yhä energiatehokkaampia, mutta samalla estetään mobiilisignaalien pääsy sisätiloihin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kännykkä ei kuulu kunnolla ja mobiilinetti tökkii. Ongelmaan on onneksi kehitetty ratkaisu, sillä Pihla Antennilasi varmistaa toimivat yhteydet energiatehokkuudesta tinkimättä.

Toimivassa kodissa on hyvä sisäilma

Sisäilman laadulla on suuri vaikutus sekä ihmisten terveyteen että asumismukavuuteen. KLIK-raitisilmaventtiilin ansioista terve ja puhdas sisäilma voidaan taata myös ikkunavalinnoilla ilman kallista ilmanvaihtoremonttia tai seinäventtiilejä.

Toimiva koti on turvallinen

Uudet Pihla-ikkunat ja -ovet ovat monella tapaa turvallisempia kuin vanhat ja kuluneet. Turvallisuutta ja käyttömukavuutta lisääviin ovien lisävarusteisiin kuuluvat esimerkiksi älylukot ja ikkunoiden lisävarusteisiin puolestaan esimerkiksi integroidut kaihtimet ja turvalasit.

Mitä ikkunaremontti maksaa?

Ikkunaremontti tehdään niin harvoin, että kumppaniksi on syytä valita luotettava ja ammattitaitoinen yritys. Oman alueesi Pihla-asiantuntija auttaa sinua arvioimana remontin kustannukset ja hyödyt sekä valitsemaan ikkunoihin ominaisuudet ja lisävarusteet, joilla saavutat toimivan kodin vuosikymmeniksi.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: