Ikkunoiden ja ovien kierrätys on osa kestävää kehitystä

Pihlan kierrätyspalvelu on taloyhtiöille vaivaton ratkaisu. Lisäksi se takaa siistin ja ympäristöystävällisen remontin, jonka kaikki purkujätteet päätyvät uusiokäyttöön.

Alan markkinajohtajana asetamme korkeat standardit vastuulliselle kierrätykselle

Kunnioitamme ympäristöä tuotteidemme koko elinkaaren ajan aina materiaalivalinnoista käyttöikänsä päähän tulleisiin ikkunoihin ja oviin.

Kierrätys on tärkeä osa koko toimitusketjuamme ja siksi toimme vanhojen ikkunoiden ja ovien kierrätyksen osaksi taloyhtiösaneerauksia.

Kierrätämme 100% työmaajätteestä niin, että kaikki jakeet tulevat uusiokäyttöön.

Kierrätys käsittää kaiken vanhan ikkunan irrotuksesta jätteiden erotteluun

Taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremonttikohteissa asiakkaillamme on mahdollisuus vanhojen ikkunoiden ja ovien kierrätykseen kauttamme. Kierrätyksen kanssamme mahdollistaa kierrätyskumppanimme Revisol Oy.

Tutustu kierrätysprosessiimme oheisesta videosta.

Taloyhtiön remonteissa kierrätys on tärkeässä roolissa

Taloyhtiöiden ikkunaremonttikohteissa jätettä syntyy paljon ja vanhojen tuotteiden kierrättäminen on siksi tärkeää. Tämän lisäksi kierrätysmateriaaleille ja raaka-aineille, kuten lasille on todella suurta kysyntää.

On hienoa, että voimme tuoda alallemme uusia toimintoja ja kierrätysratkaisuja. Alamme tuotteiden kierrätyksen edelläkävijänä haluammekin haastaa myös muita toimijoita lähtemään mukaan vastuulliseen kierrätykseen.


Miten kierrätysprosessi etenee?

Valitse yhteydenottotapa taloyhtiön tarpeen ja tilanteen mukaan

Taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät ja suunnittelualan ammattilaiset voivat hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo paljon ennen varsinaista ikkunaremonttia sekä projektin aikana sen kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen.

Pihla Taloyhtiö -palvelu

Asiantuntijamme vastaavat ikkunaremonttia koskeviin kysymyksiin, voivat laatia ennakkotarjouksen tai budjettitarjouksen taloyhtiön hallituksen käyttöön tai auttaa isännöitsijää ikkunaremontin hankintaprosessin eri vaiheissa.

Taloyhtiön kartoituskäynti

Ikkunaremontin suunnittelussa kannattaa ottaa ammattilainen mukaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa keskustelemaan tarkemmin taloyhtiösi tarpeista ja toiveista tulevaan ikkunaremonttiin liittyen.

Tarjouspyyntö

Olemme valmistaneet kotimaisia laadukkaita ikkunoita ja ovia taloyhtiöiden tarpeisiin jo yli 40 vuoden ajan ja toteutamme vuosittain satoja taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontteja. 

Ikkunoiden kierrätys

Ikkunoiden kierrätys voidaan toteuttaa parhaimmillaan siten, että sekä puu-, alumiini-, kuin lasiosat saadaan uusiokäyttöön. Puumateriaalia hyödynnetään erilaisina kuituina tai polttamalla energiaksi. Metalliosia taas voi kierrättää käytännössä loputtomasti.

Miten ikkunalasi kierrätetään?

Ikkunalasia ei saa laittaa lasinkeräykseen, joka on tarkoitettu kotitalouksien lasipurkeille. Lasi on täysin maatumaton materiaali, joten se ei kuulu myöskään kaatopaikalle. Ikkunoiden lasi voi päätyä kierrätyksen ja uusiolasia hyödyntävän valmistusprosessin jälkeen vaikkapa routaeristeeksi tai tien pohjamateriaaliksi.