Pihla Taloyhtiö on ikkunaremontin maksuton asiantuntijapalvelu

Pihla Taloyhtiö -palvelun avulla taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät ja suunnittelualan ammattilaiset voivat hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo paljon ennen varsinaista ikkunaremonttia.

Kauhistuttaako ajatus ikkunaremontin hinnasta tai itse remontista taloyhtiösi asukkaita? Haluatko isännöitsijänä remontin sujuvan vaivattomasti ja laadukkaasti? Vai kaipaatko suunnittelun tueksi uusinta tuotetietoa ja asiantuntevaa näkemystä nykyaikaisten ikkunoiden tarjoamista mahdollisuuksista?

Pihla Taloyhtiö tarjoaa vastauksia taloyhtiöiden ikkunaremonttihaasteisiin yksilöllisesti ja ennakoivasti. Palvelun kautta saat keskusteluyhteyden Pihlan asiantuntijaan ja pääset kertomaan tarkemmin ikkunaremonttiin liittyvistä tarpeistasi ja toiveistasi.

Varaa nyt maksuton etätapaaminen Pihlan asiantuntijan kanssa.

Mihin Pihla Taloyhtiö -palvelu soveltuu?

Pihla Taloyhtiö -palvelua voidaan hyödyntää monipuolisesti ikkunaremontin suunnittelun eri vaiheissa. Kyseessä on aina kulloistenkin tarpeiden mukaan räätälöity kokonaisuus, jossa Pihlan ammattilaiset auttavat taloyhtiöiden hallituksia, isännöitsijöitä tai suunnittelijoita monissa ikkunaremonttiin liittyvissä kysymyksissä.

Asiantuntijamme voivat esimerkiksi laatia ennakkotarjouksen tai budjettitarjouksen taloyhtiön hallituksen käyttöön, auttaa isännöitsijää ikkunaremontin hankintaprosessin eri vaiheissa tai järjestää suunnittelutoimiston henkilökunnalle ikkunakatsauksen ratkaisuvaihtoehdoista, joilla voidaan vastata nykyisiin ja tuleviin vaatimuksiin.

Miksi Pihla Taloyhtiö?

  • Maksuton
  • Vaivaton ja joustava etätapaaminen
  • Tarjoaa hallitukselle työkaluja asukkaiden tiedottamiseen ja remontin onnistuneeseen kilpailuttamiseen
  • Helpottaa isännöitsijän työtaakkaa remontissa
  • Tuo ajankohtaisimman tuotetietouden suunnittelijoiden käyttöön


Pihla Taloyhtiö -etätapaamiset nyt varattavissa!

Onko taloyhtiön hallituksen kokous tai kevään yhtiökokous jo kalenterissa? Tai kaipaatko lisätietoa ikkunaremontin toteuttamisesta ennen aiheen ottamista asialistalle? Entä milloin viimeksi suunnittelutoimistosi henkilökunta on luonut syvemmän katsauksen innovatiivisten nykyikkunoiden maailmaan?

Hyödynnä maksuton Pihla Taloyhtiö -palvelu ja varaa ensimmäinen etätapaaminen ikkuna-asiantuntijamme kanssa täyttämällä oheinen lomake. Asiantuntijamme on sinuun yhteydessä mahdollisimman pian sopiakseen tarkemmista yksityiskohdista, kuten käytettävästä etäkanavasta.