Ikkunat ja ovet uuteen omakotitaloon

Pihla-tuotteiden vahva rakenne ja
energiatehokkuus tekee ikkunoiden ja ovien valinnasta helppoa.

Valmistamme kaikki ikkunat ja ovet mittatilaustyönä, mikä mahdollistaa yksilölliset ratkaisut uudiskohteissa. Koko ja muoto ovat vapaasti valittavissa. Myös karmisyvyys, kätisyydet, lasit ja lisävarusteet suunnitellaan yhdessä vastaamaan parhaiten toiveitasi.

Esimerkkejä Pihlan ovista ja ikkunoista

3 syytä valita Pihla

Suomessa on jo yli 2,5 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea, mikä tekee Pihlasta markkinoiden suosituimman ikkuna- ja ovimerkin. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

1

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus. Huippulaadukkaissa tuotteissamme on monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.

2

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.

3

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.

Tutustu Pihla-tuotteisiin

Kaikki Pihlan ikkunat, parvekeovet ja ulko-ovet valmistetaan Suomessa. Tuotteet ovat teknisesti huippuluokkaa ja tämän lisäksi myös monipuolisia. Valittavana on useita värivaihtoehtoja ja lisävarusteita.

Tuotekortit suunnittelun tueksi

Arkkitehdin tai suunnittelijan laatimien piirustusten ja toiveidesi perusteella voimme laatia tarjouksen tarpeitasi vastaavasta kokonaisuudesta.

Materiaalipankkimme sisältää kaiken tarvittavan ikkuna- ja ovisuunnitteluun.


Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Tai kenties tarkemman hinta-arvion?

Löydä lähin Pihla-asiantuntija

Kokemukset

Katso ja kuuntele, mitä rakentajat, remontoijat, isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset sekä asukkaat kertovat kokemuksistaan Pihlan kanssa.