ikkunaremontti ja ikkunat turku

Ikkunaremontti Turku

Suunnitteletko ikkunaremonttia Turussa tai lähialueilla?

Olipa kotipaikkasi Turku tai joku lähikunnista, Pihlan ikkunaremontti on helppo ja luotettava valinta. Turun alueen paikallisten Pihla-asiantuntijoiden avustuksella ikkunaremontti lähtee liikkeelle oikeilla askelmerkeillä niin omakotitaloissa kuin taloyhtiöissä. Turku ja etenkin sen saaristo on tunnettu myös lukuisista mökeistään. Vapaa-ajan asunnon ikkunaremontti kuuluu luonnollisesti myös Pihlan palveluvalikoimaan.

Ikkunaremonttien asiantuntijat: Turku ja lähialueet

Rakentamiseen ja remontointiin liittyy usein epävarmuuksia – voinko luottaa, että kotimme tulee kuntoon? Ikkunaremontti ei ole poikkeus, sillä siihen sisältyy suunnittelua, tuotteiden valintaa, mitoitusta, asennusta ja käyttöönottoa. Lisäksi se on taloudellisesti suuri asia. Siksi kumppaniksi kannattaa valita tunnettu ja ammattitaitoinen yritys.

Yhteydenotto oman alueen Pihla-asiantuntijaan on oiva tapa aloittaa sujuva ikkunaremontti. Turku ja lähialueet kuuluvat monen Pihla-asiantuntijan palvelualueeseen. Syötä postinumerosi alla olevaan hakuun ja ota yhteyttä!

Pihlalla on osaava henkilökunta

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi!

Ikkunaremontit: Asiakkaiden kokemuksia

Vuosien mittaan olemme toteuttaneet lukuisia isoja ja pieniä ikkunaremontteja Turussa ja lähialueilla. Luonnollisesti kaikista tekemistämme ikkunaremonteista ei löydy asiakastarinaa sivuiltamme. Asiakkaiden kokemuksia lukemalla on kuitenkin mahdollista löytää omaa kotia vastaava kohde muualta Suomesta ja saada luotettavaa ja arvokasta tietoa ikkunaremontin sujumisesta.

Näin etenee Pihlan ikkunaremontti

Turku, Oulu, Joensuu… Pihlan ikkunaremontti on aina paikasta riippumatta yhtä laadukas ja ennen kaikkea vaivaton prosessi. Meidän tavoitteemme on tehdä ikkunaremontti sinulle mahdollisimman helpoksi.

1

Yhteydenotto

Sovi Pihlan asiantuntijan kanssa maksuton arviokäynti soittamalla 0800 550 880 tai täyttämällä lomake.

2

Arviointi ja tarjous

Arviokäynnin aikana asiantuntijamme selvittää ikkunaremontin tarpeellisuuden.

Arviokäynti sisältää myös ikkunoiden ja ovien mittauksen, jotta ikkunaremontin kustannukset voidaan laskea heti tarkalleen.

3

Tuotanto

Valitsemasi Pihla-ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä Suomen moderneimmissa ikkuna- ja ovitehtaissa. Saat tiedon tuotteiden valmistumisesta tekstiviestillä.

4

Toimitus

Tuotteet toimitetaan sinulle hyvissä ajoin ennen asennusta. Tuotteet on pakattu lavoille. Varaa lavoille noin 4 m x 4 m tasainen alue pihalta. Saat tiedon tarkasta toimitusajasta etukäteen.

5

Asennus

Asentajat ovat koulutettuja ammattilaisia. He huomioivat kotisi ainutlaatuisuuden ja turvallisuuden. Lähtiessään he siivoavat jälkensä.