Pihla omakotitalo banneri talo ja lapsi

Omakotitalot ja vapaa-ajan asunnot

Pihlalta saat tyyliäsi ja tarpeitasi vastaavat ikkunat omakotitaloon, paritaloon ja kesämökille.

Uudiskohteiden ja remontoijien tarpeisiin suunnitellut laadukkaat ja kestävät Pihla-ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä Ruovedellä. Korkean laadun takeena annamme niille 25 vuoden lahoamattomuustakuun.

Pihlan ikkuna- ja oviremontti @koti-sarjassa

Uudiskohteet

Uudisrakentamiseen liittyvät ikkuna- ja oviasiat hoituvat Pihlan kanssa ammattitaitoisesti ja nopeasti.

Ikkunaremontti

Ikkunaremontti on pitkäikäinen investointi, joko kannattaa suunnitella ikkuna-alan ammattilaisen kanssa. Meiltä saat tietoa juuri sinulle parhaiten sopivista ratkaisuista.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

3 syytä valita Pihla

Suomessa on jo yli 2,5 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea, mikä tekee Pihlasta markkinoiden suosituimman ikkuna- ja ovimerkin. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

1

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus. Huippulaadukkaissa tuotteissamme on monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.

2

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.

3

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Tai kenties tarkemman hinta-arvion?

Löydä lähin Pihla-asiantuntija

Kokemukset

Katso ja kuuntele, mitä rakentajat, remontoijat, isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset sekä asukkaat kertovat kokemuksistaan Pihlan kanssa.