Omakotitalon ikkunat ja ovet – Varmista toimiva koti Pihla-tuotteilla

Kotimaiset Pihla-ikkunat ja -ovet soveltuvat kattavasti niin uudiskohteiden kuin remontoijien tarpeisiin. Valitse kotiisi Suomen suosituimmat omakotitalon ikkunat.

Toimivassa kodissa on yhteydet kunnossa

Pihla Antennilasi varmistaa toimivat yhteydet energiatehokkuudesta tinkimättä. Antennilasi vähentää kuuluvuusongelmia sisätiloissa, varmistaen mobiilisignaalille esteettömän etenemistien.

Rakennatko
uutta?

Uuden omakotitalon ikkunat ja ovet saat Pihlalta mittatilaustyönä.

Harkitsetko ikkunaremonttia?

Omakotitalon ikkunat on syytä vaihtaa luotettavan ammattilaisen toimesta.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

Pihla Chalet
Naantalin Asuntomessut 2022

Naantalin Asuntomessuilla nähdyn upean kaksikerroksisen valoisan hirstitalon nimi juontaa juurensa Pihlan ikkunoista ja ovista, sillä ikkunat ja ovet ovat toimineet Chalet Pihlan suunnittelun perustana. Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyy laatu ja helppous, ja ne valittiin kohteeseen juuri energiatehokkuutensa, kotimaisuutensa ja laadukkuutensa vuoksi.

Tutustu kohteeseen oheisesta esittelyvideosta.

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki

Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.

Omakotitalon ikkunat vaikuttavat kotiin jopa vuosikymmeniä

Nykyaikaisilla ikkunoilla voidaan parantaa kodin energiatehokkuutta, ehostaa ulkonäköä, lisätä asumismukavuutta, tehostaa ilmanvaihtoa ja jopa varmistaa mobiiliverkon toiminta sisätiloissa.

Ammattitaitoiset asiantuntijamme ja Ruovedellä mittatilaustyönä valmistettavat tuotteemme takaavat, että jokaiseen kotiin löytyy niin ominaisuuksiltaan, tyyliltään kuin lisävarusteiltaan sopivat Pihla-ikkunat ja -ovet. 

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion siitä, mitä omakotitalon ikkunat maksavat? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: