Mittatilausovet – Tyyliä ja energiatehokkuutta Pihlalta

Pihlan kotimaiset mittatilausovet valmistetaan toiveidesi mukaisesti laajan valikoimamme kauniiden ovimallistojen pohjalta. Näin saat oven, jonka tyyli, väri ja yksityiskohdat sopivat täydellisesti kotiisi.

Mittatilausovet niin moderniin kuin perinteitä kunnioittavaan kotiin

Kaikki Pihla-ovet valmistetaan aina mittatilaustyönä. Käyttämällä pohjana Suosikki-, Perinne- ja Moderni -mallistojemme tyylikkäitä ovia, voit luoda juuri kotiisi sopivan oven. Meiltä löydät mittatilausovet vapaa-ajan asuntoihin, sillä valikoimiimme kuuluvat myös mökkiovet.

Mittatilausovet parhaalla hinta-laatusuhteella

Mittatilausovi Pihlalta on kestävä ja näyttävä valinta, jossa nykyaikainen tuotekehitys yhdistyy perinteisiin puusepän taitoihin.

Mittatilausovet kattavalla takuulla

Mittatilausovi Pihlalta on huoleton valinta, sillä kaikilla ulko-ovillamme on erinomainen 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Mittatilausovet luotettavalta toimittajalta

Mittatilausovi Pihlalta on riskitön valinta, sillä vakavaraisena kotimaisen yrityksenä voimme taata toimitusvarmuuden sekä huoltopalvelua ja varaosia vuosienkin jälkeen.

Mittatilausovet mallistoittain


Mittatilausovet: Suosikki-mallisto

Räätälöi oma mittatilausovi Suosikki-malliston ajattomien Pihla-klassikoiden pohjalta, sijaitsipa kotisi sitten kaupungin sykkeessä tai maaseudun rauhassa.


Mittatilausovet: Moderni-mallisto

Erityisesti uudiskohteisiin löytyy sopiva mittatilausovi Moderni-malliston ryhdikkäiden ja pääosin suurilla lasiaukoilla varustettujen mallien pohjalta.


Mittatilausovet: Perinne-mallisto

Luo kotisi näköinen mittatilausovi Perinne-malliston pohjalta olitpa sitten hillittyjen ja selkeälinjaisten tai näyttäviä yksityiskohtia pursuavien ovien ystävä.


Mittatilausovet levikkeellä

Levikkeellinen mittatilausovi tuo joustavuutta sisäänkäyntiin. Osa yllä esiteltyjen mallistojen ovista on saatavilla myös levikkeellä varustettuna.


Puiset mittatilausovet

Puinen mittatilausovi on näyttävä ja laadukas valinta. Pihlan puuovet on toteutettu yhteistyössä Sydänpuun kanssa.


Mittatilausovet saat aina valitsemallasi värillä

Valkoisen vakiovärin lisäksi kaikki Pihlan mittatilausovet ovat saatavilla lukuisissa eri väreissä. Voit valita joko jonkin tyylikkäistä Pihla-väreistä tai minkä tahansa RAL-värikartastosta löytyvän vaihtoehdon. Mittatilausovi on mahdollista myös maalata sisä- ja ulkopuolelta eri väreillä.

Kruunaa mittatilausovi tyylikkäällä led-valaisimella

Pihlan mittatilausovet on mahdollista viimeistellä lukuisilla käytännöllisillä lisävarusteilla. Esimerkiksi turvallisuutta ja mukavuutta tuova Pihla-valo on erinomainen lisä vuoden pimeimpiin aikoihin.

Räätälöi kotisi näköinen ovi ja pyydä tarjous!

Pihlan Ovikone on helppo tapa tutustua monipuoliseen ovivalikoimaamme ja pyytää tarjous ovesta jonka tyylin, mitat ja lisävarusteet olet itse valinnut kotiisi sopiviksi.

Pihlalta saat mittatilausovet myös asennettuna

Mittatilausovi on mahdollista asentaa itse tai voit vaihtoehtoisesti tilata oven Pihlalta valmiiksi asennettuna. Asennuksesta voi sopia suoraan myyjän kanssa. Lisäksi nyt on mahdollista tilata mittatilausulko-ovi asennettuna myös suoraan verkkokaupastamme.

Onko mittatilausovet mahdollista asentaa itse?

Kyllä! Voit tilata mittatilausoven Pihlalta ja asentaa sen itse, kunhan muistat että vastuu kaikesta asennukseen liittyvästä on asennuksen suorittajalla. Vain huolellinen asennus takaa oven virheettömän toiminnan ja pitkän käyttöiän.

Jos kuitenkin päädyt tilaamaan oven asennettuna, muista että olet oikeutettu kotitalousvähennyksen asennustyön osalta. Pihla-asiantuntija kertaa asennuksen jälkeen kanssasi mittatilausoven huoltoon ja käyttöön liittyvät käytännön asiat. Myös vanhan ulko-oven kierrätys onnistuu tarvittaessa kauttamme.

Mittatilausoven hinta asennettuna tai ilman asennusta? Pyydä tarjous!

Mittatilausoven hinta muodostuu monista eri valinnoista, kuten mitoista, väristä, lisävarusteista ja oven energiarakenteesta. Helpoiten saat mittatilausoven hinnan selville vierailemalla verkkokaupassamme ja luomalla oman mittatilausovesi haluamillasi valinnoilla.

Mittatilausoven asennuksen hinta sen sijaan yleensä vaatii sen, että asiantuntijamme käy tekemässä mittaukset, joiden perusteella hän voi laatia tarkan tarjouksen. Voit kysyä lisää oman alueesi Pihla-asiantuntijalta!

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: