Ulko-ovet – Suomen suosituimmat ovet mittatilaustyönä

Ulko-ovi on ensikosketus kotiin. Pihlan ulko-ovien tehokkaan eristyksen ja tiiviin rakenteen ansiosta sekä kylmyys että vedontunne pysyvät poissa.

Kaikki ulko-ovet mittatilaustyönä laajasta valikoimastamme


Suosikki-malliston ulko-ovet

Nimensä mukaisesti Suosikki-mallistosta löytyy ajattomia Pihla-klassikoita, joista osa on kokenut uudistuksen myötä hienoisia muutoksia. Suosikki-malliston ulko-ovi sopii monipuolisesti erilaisiin kohteisiin niin urbaanissa ympäristössä kuin maaseudun rauhassa.


Moderni-malliston ulko-ovet

Erityisesti uudiskohteiden tarpeisiin suunniteltu Moderni-mallisto tarjoaa valikoiman ryhdikkäitä ja pääosin suurilla lasiaukoilla varustettuja ulko-ovia.


Perinne-malliston ulko-ovet

Perinteitä kunnioittavien kotien ulko-oveksi löytyy monipuolisesti valinnanvaraa Perinne-mallistosta. Hillittyjen ja selkeälinjaisten ovien lisäksi mallistoon mahtuu myös muutama todellinen ovisuunnittelun yksityiskohtia pursuava taidonnäyte.


Levikkeelliset ulko-ovet

Suosikki-, Moderni- ja Perinne-mallistojemme ulko-ovia on saatavilla myös levikkeellisinä versioina. Katso kaikki ulko-oviin saatavilla olevat levikkeet tästä. Kysy lisää levikkeellisistä ulko-ovista lähimmältä Pihlan asiantuntijalta!


Puuovet

Pihla yhdisti voimansa sisarbrändinsä Sydänpuun kanssa ja lopputuloksena on mallisto uusia puisia ulko-ovia. Pihlan uusissa Puuovissa perinteisen puuoven tyylikkyys yhdistyy saumattomasti modernin ulko-oven rakenteeseen ja modernien ovimallien muotoiluun. 


Pihlan ulko-ovet –
Tervetuloa kotiovelle!

Pihlalta löytyy ulko-ovi jokaiseen käyttötarpeeseen. Suosikki-, Perinne- ja Moderni -mallistot ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia, joilla luot kotisi näköisen oven.

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.

Äänieristetyt ulko-ovet ja yhdistelmäovi

Ulko-oviamme on saatavilla äänieristettyinä DB35- ja DB37-äänieristysrakenteilla. Kaikki ulko-ovimalliston umpiovet ja suuri osa lasiaukollisista on saatavilla DB35 äänieristysrakenteella. Lähes koko Pihlan lasiaukollinen ulko-ovimallisto on saatavilla DB37 äänieristysrakenteella.

Lisäksi valikoimastamme löytyy yhdistelmäovi eli ääntä eristävä palo-ovi DB35 + EI30 rakenteella.


Räätälöi kotisi näköinen ovi ja pyydä tarjous!

Pihlan Ovikone on helppo tapa tutustua monipuoliseen ovivalikoimaamme ja pyytää tarjous ovesta jonka tyylin, mitat ja lisävarusteet olet itse valinnut kotiisi sopiviksi.

Laadukasta väriä ulko-oviin

Merkittävästi parannellun maalipinnan ansiosta ovien kestävyys on nyt aivan omaa luokkaansa. Pihlan ovia on saatavilla kymmenillä eri värivaihtoehdoilla, sillä vakioväri valkoisen lisäksi valittavissasi ovat valitut Pihla-värit, sekä myös tilauksesta RAL-värikartaston värit. Halutessasi saat myös oven ulko- ja sisäpuolen erivärisinä.

Pihla-Valo – Akkukäyttöinen led-valaisin liiketunnistimella

Hyvällä ja tarpeenmukaisella ulkovalaistuksella varmistetaan kulkureittien ja sisäänkäyntien riittävä valaistus.

Pihla-Valolla on helppo lisätä turvallisuutta ja mukavuutta
liikkumiseen juuri sinne, missä valoa tarvitaan. Pihla-Valo soveltuu erinomaisesti myös paikkoihin, joihin on vaikea toteuttaa sähkövalaistus.

Ulko-ovi asennettuna?

Mikäli toiveissasi on ulko-ovi asennettuna, saat myös asennuspalvelun helposti Pihlalta. Asennuksesta on mahdollista sopia jo kaupanteon yhteydessä pyytämällä Pihla-asiantuntijalta koko palvelun kattava ulko-ovi-tarjous tai nyt uutuutena on mahdollista tilata Pihla ulko-ovi asennettuna myös suoraan verkkokaupastamme.

Voiko Pihla-ulko-oven asentaa itse?

Kyllä. Voit tilata Pihlan ulko-oven myös ilman asennusta, mikäli ulko-oven asennus hoituu sinulta itseltäsi. Käy myös lukemassa oven asennusohjeet sekä katso videolta, miten Pihla-ammattilaisilta sujuu ulko-oven asennus. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vain ammattitaitoinen ja huolellinen asennus takaa oven virheettömän toiminnan.

Mikäli tilaat ulko-oven asennettuna, on vastuu asennuksessa käytettävien mittojen ottamisesta asennuksen suorittajalla eli tässä tapauksessa meillä. Ostoksena ulko-ovi asennettuna oikeuttaa myös kotitalousvähennyksen asennustyön osalta. Pihla-asiantuntija kertaa asennuksen jälkeen kanssasi oven huoltoon ja käyttöön liittyvät käytännön asiat. Myös vanhan ulko-oven kierrätys on mahdollista hoitaa kauttamme ulko-oven asennuksen yhteydessä.

Ulko-oven hinta asennettuna ja ilman asennusta? Pyydä ulko-ovi-tarjous!

Kattavasta valikoimastamme löytyvät jokaiseen kotiin sopivat ulko-ovet. Hinta vaihtelee mallien ja varustelun mukaan, joten helpoin tapa selvittää ulko-oven hinta on pyytää lähimmältä Pihla-asiantuntijalta ulko-ovi-tarjous. 

Pihlan ulko-ovien hinta riippuu myös valitusta rakenteesta ja mahdollisesti asennuksesta. Pelkkä ulko-oven hinta on helppo selvittää verkkokaupassamme tekemällä oveen halutut valinnat. 

Entä mitä maksaa ulko-oven asennus? Ulko-oven asennuksen hinta puolestaan selviää, kun Pihla-asiantuntija käy paikan päällä tekemässä mittauksen ja laatii tarjouksen asennusolosuhteiden perusteella. Tutustu siis valikoimaan ja pyydä asiantuntijaltamme ulko-ovi-tarjous.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.