pihlalta ulko-ovet asennettuna kotiisi. ulko-oven hinta nähtävillä verkkokaupassa.

Ulko-ovet uudistuivat –
Tervetuloa kotiovelle!

Ovi on ensikosketus kotiin. Pihlan uudet Suosikki-, Perinne- ja Moderni -mallistot ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia, joilla luot kotisi näköisen oven.

Pihlan monipuolisista ja laajasti räätälöitävistä ovimallistoista löytyy jokaiseen käyttötarpeeseen sopiva ulko-ovi. Kotimaisten Pihla-ovien tehokkaan eristyksen ja tiiviin rakenteen ansiosta sekä kylmyys että vedontunne pysyvät poissa.

Tutustu uutuus-mallistoihin!

Monipuoliseen uuteen ovivalikoimaamme voit tutustua joko mallisto kerrallaan tai Pihlan Ovikoneen avulla, jossa pääset kokeilemaan kätevästi, miltä ovet näyttävät erilaisissa julkisivuissa ja eri värisinä.

Luo ovikoneella unelmiesi ovi, kokeile ovikonetta tästä!

Kokeile Ovikonetta!

Uudet Moderni-, Perinne- ja Suosikki-mallistot nyt saatavilla. Luo kotisi näköinen ovi yhdistelemällä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia.

Suomen suosituin ulko-ovi on nyt entistä parempi – Tyylikkäitä ja käytännöllisiä uudistuksia

Uudet kuvioidut designlasit ja oven yläreunaan jo tehtaalla asennettava Airamin LED-valaistus tuovat Pihlan ulko-oviin eleganttia monipuolisuutta ja täysin ennennäkemätöntä käytännöllisyyttä.

UUTUUS: Designlasit

Kuvioidut designlasit ovat ainutlaatuinen uutuus Pihlan ulko-ovissa. Designlasi antaa ovelle paitsi näyttävän ja persoonallisen ulkonäön, myös hyvän näkösuojan.

UUTUUS: Ovivalo

Kotien ulkovalaistukset ovat yleistyneet. Led-valaistustekniikan yleistyessä rakennuksien valaistukset ovat tulleet entistä suositummiksi. Pihla ulko-oviin saatavilla oleva uusi Ovivalo toimii automaattisesti hämäräkytkimellä.

Laadukasta väriä ulko-oviin

Merkittävästi parannellun maalipinnan ansiosta ovien kestävyys on nyt aivan omaa luokkaansa. Pihlan ovia on saatavilla kymmenillä eri värivaihtoehdoilla, sillä vakiovärien lisäksi käytettävissä ovat tilauksesta RAL-värikartaston värit. Halutessasi saat myös oven ulko- ja sisäpuolen erivärisinä.


Suosikki-malliston ulko-ovet ja levikkeet

Nimensä mukaisesti Suosikki-mallistosta löytyy ajattomia Pihla-klassikoita, joista osa on kokenut uudistuksen myötä hienoisia muutoksia. Suosikki-malliston ulko-ovi sopii monipuolisesti erilaisiin kohteisiin niin urbaanissa ympäristössä kuin maaseudun rauhassa.

Värikoodit kertovat ovimallista saatavilla olevat versiot sekä mahdollisuudesta valita oveen uusi designlasi. Lue lisää eri rakenteista »

Moderni-malliston ulko-ovet ja levikkeet

Erityisesti uudiskohteiden tarpeisiin suunniteltu Moderni-mallisto tarjoaa valikoiman ryhdikkäitä ja pääosin suurilla lasiaukoilla varustettuja ulko-ovia. Nykyaikaista ja uniikkia ilmettä korostamaan on useimpiin malliston ovilla valittavissa Pihlan uusi tyylikäs designlasi.

Värikoodit kertovat ovimallista saatavilla olevat versiot sekä mahdollisuudesta valita oveen uusi designlasi. Lue lisää eri rakenteista »

Perinne-malliston ulko-ovet ja levikkeet

Perinteitä kunnioittavien kotien ulko-oveksi löytyy monipuolisesti valinnanvaraa Perinne-mallistosta. Hillittyjen ja selkeälinjaisten ovien lisäksi mallistoon mahtuu myös muutama todellinen ovisuunnittelun yksityiskohtia pursuava taidonnäyte.

Värikoodit kertovat ovimallista saatavilla olevat versiot sekä mahdollisuudesta valita oveen uusi designlasi. Lue lisää eri rakenteista »

Räätälöi uutuuksista unelmiesi ulko-ovi!

Pihlan ovikoneella voit luoda väriltään, varusteiltaan ja yksityiskohdiltaan unelmiesi ulko-oven uusien mallistojemme pohjalta.

Ulko-ovi asennettuna?

Mikäli toiveissasi on ulko-ovi asennettuna, saat myös asennuspalvelun helposti Pihlalta. Asennuksesta on mahdollista sopia jo kaupan yhteydessä Pihla-asiantuntijan kanssa ja nyt uutuutena on mahdollista tilata Pihla ulko-ovi asennettuna myös suoraan verkkokaupastamme.

Voit tilata Pihlan ulko-oven myös ilman asennusta, mikäli haluat asentaa oven itse. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vain ammattitaitoinen ja huolellinen asennus takaa oven virheettömän toiminnan.

Mikäli tilaan ulko-oven asennettuna, on vastuu asennuksessa käytettävien mittojen ottamisesta asennuksen suorittajalla eli tässä tapauksessa meillä. Ostoksena ulko-ovi asennettuna oikeuttaa myös kotitalousvähennyksen asennustyön osalta. Pihla-asiantuntija kertaa asennuksen jälkeen kanssasi oven huoltoon ja käyttöön liittyvät käytännön asiat. Myös vanhan ulko-oven kierrätys on mahdollista hoitaa kauttamme asennuksen yhteydessä.

Ulko-oven hinta asennettuna ja ilman asennusta?

Pihlan ulko-oven hinta koostuu valitun mallin lisäksi mm. lisävarusteista ja muista valinnoista, kuten oven energiarakenteesta ja väristä. Pelkkä ulko-oven hinta on helppo selvittää verkkokaupassamme tekemällä oveen halutut valinnat. Ulko-oven asennuksen hinta puolestaan selviää, kun Pihla-asiantuntija käy paikan päällä tekemässä mittauksen ja laatii tarjouksen asennusolosuhteiden perusteella.