pihlalta ulko-ovet asennettuna kotiisi. ulko-oven hinta nähtävillä verkkokaupassa.

Pihlan ulko-ovet –
Tervetuloa kotiovelle!

Ovi on ensikosketus kotiin. Pihlan Suosikki-, Perinne- ja Moderni -mallistot ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia, joilla luot kotisi näköisen oven.

Pihlan monipuolisista ja laajasti räätälöitävistä ovimallistoista löytyy jokaiseen käyttötarpeeseen sopiva ulko-ovi. Kotimaisten Pihla-ovien tehokkaan eristyksen ja tiiviin rakenteen ansiosta sekä kylmyys että vedontunne pysyvät poissa.

Tutustu ulko-ovi-mallistoihin!

Monipuoliseen ovivalikoimaamme voit tutustua joko mallisto kerrallaan tai Pihlan Ovikoneen avulla, jossa pääset kokeilemaan kätevästi, miltä ovet näyttävät erilaisissa julkisivuissa ja eri värisinä.

Luo ovikoneella unelmiesi ovi, kokeile ovikonetta tästä!

Kokeile Ovikonetta!

Uudet Moderni-, Perinne- ja Suosikki-mallistot nyt saatavilla. Luo kotisi näköinen ovi yhdistelemällä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia.

Suomen suosituin ulko-ovi – Tyylikkäät ja käytännölliset Pihla-ovet

Ensiluokkainen maalipinta ja oven yläreunaan jo tehtaalla asennettava Airamin LED-valaistus tuovat Pihlan ulko-oviin monipuolisuutta ja täysin ennennäkemätöntä käytännöllisyyttä.

Laadukasta väriä ulko-oviin

Merkittävästi parannellun maalipinnan ansiosta ovien kestävyys on nyt aivan omaa luokkaansa. Pihlan ovia on saatavilla kymmenillä eri värivaihtoehdoilla, sillä vakiovärien lisäksi käytettävissä ovat tilauksesta RAL-värikartaston värit. Halutessasi saat myös oven ulko- ja sisäpuolen erivärisinä.

Ovivalo

Kotien ulkovalaistukset ovat yleistyneet. Led-valaistustekniikan yleistyessä rakennuksien valaistukset ovat tulleet entistä suositummiksi. Pihla ulko-oviin saatavilla oleva Ovivalo toimii automaattisesti hämäräkytkimellä.
Katso tuotekortti


Suosikki-malliston ulko-ovet ja levikkeet

Nimensä mukaisesti Suosikki-mallistosta löytyy ajattomia Pihla-klassikoita, joista osa on kokenut uudistuksen myötä hienoisia muutoksia. Suosikki-malliston ulko-ovi sopii monipuolisesti erilaisiin kohteisiin niin urbaanissa ympäristössä kuin maaseudun rauhassa.


Moderni-malliston ulko-ovet ja levikkeet

Erityisesti uudiskohteiden tarpeisiin suunniteltu Moderni-mallisto tarjoaa valikoiman ryhdikkäitä ja pääosin suurilla lasiaukoilla varustettuja ulko-ovia.


Perinne-malliston ulko-ovet ja levikkeet

Perinteitä kunnioittavien kotien ulko-oveksi löytyy monipuolisesti valinnanvaraa Perinne-mallistosta. Hillittyjen ja selkeälinjaisten ovien lisäksi mallistoon mahtuu myös muutama todellinen ovisuunnittelun yksityiskohtia pursuava taidonnäyte.

Räätälöi uutuuksista unelmiesi ulko-ovi!

Pihlan ovikoneella voit luoda väriltään, varusteiltaan ja yksityiskohdiltaan unelmiesi ulko-oven uusien mallistojemme pohjalta.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

Ulko-ovi asennettuna?

Mikäli toiveissasi on ulko-ovi asennettuna, saat myös asennuspalvelun helposti Pihlalta. Asennuksesta on mahdollista sopia jo kaupanteon yhteydessä pyytämällä Pihla-asiantuntijalta koko palvelun kattava ulko-ovi-tarjous tai nyt uutuutena on mahdollista tilata Pihla ulko-ovi asennettuna myös suoraan verkkokaupastamme.

Voit tilata Pihlan ulko-oven myös ilman asennusta, mikäli ulko-oven asennus hoituu sinulta itseltäsi. Voit katsoa, miten Pihla-ammattilaisilta sujuu ulko-oven asennus. On kuitenkin tärkeää muistaa, että vain ammattitaitoinen ja huolellinen asennus takaa oven virheettömän toiminnan.

Mikäli tilaat ulko-oven asennettuna, on vastuu asennuksessa käytettävien mittojen ottamisesta asennuksen suorittajalla eli tässä tapauksessa meillä. Ostoksena ulko-ovi asennettuna oikeuttaa myös kotitalousvähennyksen asennustyön osalta. Pihla-asiantuntija kertaa asennuksen jälkeen kanssasi oven huoltoon ja käyttöön liittyvät käytännön asiat. Myös vanhan ulko-oven kierrätys on mahdollista hoitaa kauttamme ulko-oven asennuksen yhteydessä.

Ulko-oven hinta asennettuna ja ilman asennusta? Pyydä ulko-ovi-tarjous!

Kattavasta valikoimastamme löytyy jokaiseen kotiin sopiva ulko-ovi. Tarjous onkin helpoin tapa selvittää ulko-oven ja asennuksen hinta. Löytääksesi juuri sinun tarpeisiin sopivimman oven ja asennuksen, pyydä asiantuntijoiltamme ulko-ovi-tarjous.

Pihlan ulko-oven hinta koostuu valitun mallin lisäksi mm. lisävarusteista ja muista valinnoista, kuten oven energiarakenteesta ja väristä. Pelkkä ulko-oven hinta on helppo selvittää verkkokaupassamme tekemällä oveen halutut valinnat.

Entä mitä maksaa ulko-oven asennus? Ulko-oven asennuksen hinta puolestaan selviää, kun Pihla-asiantuntija käy paikan päällä tekemässä mittauksen ja laatii tarjouksen asennusolosuhteiden perusteella. Tutustu siis valikoimaan ja pyydä asiantuntijaltamme ulko-ovi-tarjous.

Pyydä ulko-ovitarjous

Suunnittele ovi Pihla Ovikoneella ja pyydä tarjous!

Voit myös kokeilla Pihlan Ovikonetta ja luoda kotiisi täydellisesti istuvan oven. Pyydä samalla tarjous unelmiesi ulko-ovesta.