Parveke- ja terassiovet – Kotimaista laatua ja tyyliä Pihlalta

Pihlan parveke- ja terassiovet sopivat niin suurille parvekkeille, ranskalaisille parvekkeille, kuin terasseille ja ne valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Säänkestävät parveke- ja terassiovet asennettuna taloyhtiöihin ja omakotiloihin

Laadukas parvekeovi pitää vedontunteen ja ulkopuolen melun poissa kotoa. Pihlan parvekeovet on viimeistelty säänkestävällä alumiiniverhouksella ulkopuolelta.

Pihlan parvekeovet ovat laajasti räätälöitävissä niin värin kuin muidenkin yksityiskohtien osalta.

Miksi parveke- ja terassiovemme ovat aina alumiiniverhoiltuja ulkopuolelta?

  • Ulkopinta kestää erinomaisesti vaihtelevia ja vaikeitakin sääolosuhteita
  • Värimaailma myös kiiltoasteeltaan täysin yhteneväinen ikkunoiden kanssa
  • Kaksivärisyys helppo ja edullinen toteuttaa
  • Lähes täysin huoltovapaa
  • Paksumpi elementti mahdollistaa monipuoliset lasitukset, sekä erinomaisen äänen- ja lämmöneristävyyden
  • Patio-oven kokolasinen versio saatavilla EI30 palo-ovena

Kokolasinen palonsuojaparvekeovi EI30

Pihlan valikoimasta löytyy myös Kokolasinen palonsuojaparvekeovi EI30, joka vastaa erinomaisesti erityisesti uudisrakentamisen tarpeisiin, kun parvekeovi voi olla sijoittunut lähelle vaikkapa autotallia tai varastoa. Kokolaiseen palonsuojaparvekeoveen on mahdollista valita kirkkaan lasin lisäksi jokin näkösuojalasivaihtoehdoistamme.

Tutustu parvekeoviin

Terassin, kodinhoitohuoneen ja takapihan oveksi sopivat ovimallit

Parvekeovi Patio ja parvekeovi KK soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi myös takaovena, kodinhoitohuoneen ovena ja terassiovena. Patio ja KK ovat ulkopuolelta alumiiniverhoiltuja eli erinomaisesti säänkestäviä ja ovat saatavilla pitkäsulkijallisen version lisäksi myös keskilukollisena mallina, eli normaalilla ulko-oven painikkeella ja avainpesällä varustettuna.

Lasiliukuseinä yhdistää parvekkeen tai terassin sisätiloihin

Perinteinen parveke- tai terassiovi korvataan yhä useammin tilaa säästävällä ja näyttävällä liukuovella tai lasiliukuseinällä. Liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä lasiliukuseinänä, jolloin ulkona oleva maisema pääsee oikeuksiinsa. Ikkunaseinää voi jatkaa liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla.

Lasiliukuseinä on lisää kodin valoisuutta ja avaruutta. Lisäksi se yhdistää ainutlaatuisella tavalla sisä- ja ulkotilat yhdeksi tilaksi. Esimerkiksi olohuone ja parveke voivat muodostaa yhden valoisan ja kauniin elintilan.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: