Parveke- ja terassiovet – Kotimaista laatua ja tyyliä Pihlalta

Pihlan parveke- ja terassiovet sopivat niin suurille parvekkeille, ranskalaisille parvekkeille, kuin terasseille ja ne valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Säänkestävät parveke- ja terassiovet asennettuna taloyhtiöihin ja omakotiloihin

Laadukas parvekeovi pitää vedontunteen ja ulkopuolen melun poissa kotoa. Pihlan parvekeovet on viimeistelty säänkestävällä alumiiniverhouksella ulkopuolelta.

Pihlan parvekeovet ovat laajasti räätälöitävissä niin värin kuin muidenkin yksityiskohtien osalta.

Miksi parveke- ja terassiovemme ovat aina alumiiniverhoiltuja ulkopuolelta?

  • Ulkopinta kestää erinomaisesti vaihtelevia ja vaikeitakin sääolosuhteita
  • Värimaailma myös kiiltoasteeltaan täysin yhteneväinen ikkunoiden kanssa
  • Kaksivärisyys helppo ja edullinen toteuttaa
  • Lähes täysin huoltovapaa
  • Paksumpi elementti mahdollistaa monipuoliset lasitukset, sekä erinomaisen äänen- ja lämmöneristävyyden
  • Patio-ovi saatavilla EI30 palo-ovena

Patio palonsuojaparvekeovi EI30

Pihlan valikoimasta löytyy myös Patio palonsuojaparvekeovi EI30, joka vastaa erinomaisesti erityisesti uudisrakentamisen tarpeisiin, kun parvekeovi voi olla sijoittunut lähelle vaikkapa autotallia tai varastoa. Palonsuojaparvekeoven voi valita joko kokolasisena tai umpiosallisena eli lasiaukollisena versiona. Patio EI30 palonsuojaparvekeoveen on mahdollista valita kirkkaan lasin lisäksi jokin näkösuojalasivaihtoehdoistamme.

Tutustu parvekeoviin

Terassin, kodinhoitohuoneen ja takapihan oveksi sopivat ovimallit

Parvekeovi Patio ja parvekeovi KK soveltuvat erinomaisesti käytettäväksi myös takaovena, kodinhoitohuoneen ovena ja terassiovena. Patio ja KK ovat ulkopuolelta alumiiniverhoiltuja eli erinomaisesti säänkestäviä ja ovat saatavilla pitkäsulkijallisen version lisäksi myös keskilukollisena mallina, eli normaalilla ulko-oven painikkeella ja avainpesällä varustettuna.

Ristikko luo ilmettä parvekeoveen

Patio-parvekeoveen voi valita joko irto- tai elementtiristikot, joita valmistetaan vain vaaka- tai pystysuuntaisena. Irtoristikon profiilin leveys on 24 mm. Elementtiristikon profiilin leveys on 26 mm.

Lasiliukuseinä yhdistää parvekkeen tai terassin sisätiloihin

Perinteinen parveke- tai terassiovi korvataan yhä useammin tilaa säästävällä ja näyttävällä liukuovella tai lasiliukuseinällä. Liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä lasiliukuseinänä, jolloin ulkona oleva maisema pääsee oikeuksiinsa. Ikkunaseinää voi jatkaa liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla.

Lasiliukuseinä on lisää kodin valoisuutta ja avaruutta. Lisäksi se yhdistää ainutlaatuisella tavalla sisä- ja ulkotilat yhdeksi tilaksi. Esimerkiksi olohuone ja parveke voivat muodostaa yhden valoisan ja kauniin elintilan.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: