Parvekeovet – Kotimaista laatua ja tyyliä Pihlalta

Pihlan parvekeovet sopivat niin suurille parvekkeille kuin ranskalaisille parvekkeille ja ne valmistetaan aina mittatilaustyönä.

Säänkestävät parvekeovet asennettuna taloyhtiöihin ja omakotiloihin

Laadukas parvekeovi pitää vedontunteen ja ulkopuolen melun poissa kotoa. Pihlan parvekeovet on viimeistelty säänkestävällä alumiiniverhouksella ulkopuolelta.

Pihlan parvekeovet ovat laajasti räätälöitävissä niin värin kuin muidenkin yksityiskohtien osalta.

Tutustu parvekeoviin

Lasiliukuseinä yhdistää parvekkeen sisätiloihin

Perinteinen parvekeovi korvataan yhä useammin tilaa säästävällä ja näyttävällä liukuovella tai lasiliukuseinällä. Liukuovi voidaan valmistaa jopa kuusi metriä leveänä lasiliukuseinänä, jolloin parvekkeen maisema pääsee oikeuksiinsa. Ikkunaseinää voi jatkaa liukuoven kanssa yhteensopivilla kiinteillä ikkunoilla.

Lasiliukuseinä on lisää kodin valoisuutta ja avaruutta. Lisäksi se yhdistää ainutlaatuisella tavalla sisä- ja ulkotilat yhdeksi tilaksi. Esimerkiksi olohuone ja parveke voivat muodostaa yhden valoisan ja kauniin elintilan.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: