Pihla – varmasti hyvä

Valmistamme kotimaisia ikkunoita ja ovia yksityisasiakkaille, rakennusyrityksille, talotehtaille ja taloyhtiöille.

LUPAUKSEMME:
Pihla on Suomen suosituin ja luotettavin kumppani jokaiselle rakentajalle ja remontoijalle.

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki

Pihla-ikkunoita ja -ovia käytetään vuosittain tuhansissa omakotitaloissa, paritaloissa ja kerrostaloissa. Pihlan ikkunat ja ovet sisältyvät myös monen talotehtaan talopaketteihin.

Pihla on kotimainen puu–alumiini-ikkunoiden, parveke- ja terassiovien sekä ulko-ovien valmistaja. Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan keskellä Suomea Ruovedellä, vuosikymmenten kokemuksella.

Laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme laadukkaita tuotteita ja erinomaista palvelua. Ammattitaitoinen palveluverkostomme palvelee kuluttajia, taloyhtiöitä, rautakauppoja, rakennusliikkeitä sekä talotehtaita ympäri Suomen.

Arvomme näkyvät selvästi johtamiskulttuurissamme ja halussamme luoda yhdessä merkityksellinen ja innostunut työympäristö. Missiomme on tarjota parempaa asumista.

Pihla on osa Pihla Group Oy:tä

Pihla on osa Pihla Group Oy:tä. Pihla Group Oy on Suomen ikkuna- ja ovimarkkinoiden suurin toimija, joka valmistaa ikkunoita ja ovia Pihla-, PihlaPRO-, Tiivi-, Profin-, Klas1, Sydänpuu, Metallityö Välimäki sekä Puuseppien -tuotemerkeillä. Tuotantolaitokset sijaitsevat Ruovedellä, Kannuksessa, Haapajärvellä, Pudasjärvellä, Kuusamossa, Joutsassa, Nokialla ja Hyvinkäällä. Pihla Group työllistää Suomessa noin 850 työntekijää.

www.pihlagroup.fi ja LinkedIn

Vuodesta 2005 olemme olleet osa Inwido AB:ta, joka on Euroopan suurin ikkuna- ja ovivalmistaja

Inwidon liiketoimintakonseptina on kehittää ja myydä markkinoiden parhaita räätälöityjä ikkuna- ja oviratkaisuja.  Keskittyen kuluttajavetoisiin markkinoihin Inwido luo pitkän ajan kestävää kasvua sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta.

Inwido koostuu 34 liiketoimintayksiköstä ja työllistää noin 4700 työntekijää 12 eri maassa. Vuonna 2023 Inwidon liikevaihto oli 9 miljardia Ruotsin kruunua ja liikevoitto 11,4 prosenttia. Inwido on ollut listattuna Tukholman pörssiin vuodesta 2014.

www.inwido.com ja LinkedIn

Inwido on allekirjoittanut YK:n Globaalin jäsensopimuksen ja Pihla Group Oy tukee täysin tätä vapaaehtoista aloitetta ja sen kymmentä periaatetta.

Pihla Group Oy on kestomenestyjä. Olemme kuuluneet viisi vuotta putkeen Menestyjiin ja olemme saaneet Kauppalehden myöntämän Kestomenestyjä-sertifikaatin.

Tule meille töihin – Tehdään tulevaisuus yhdessä

Menestyksemme perustuu innovaatioihin. Siksi kehitämme jatkuvasti henkilöstömme osaamista – myös uudet, tuoreet ideat talon ulkopuolelta ovat tervetulleita.

Henkilöstöstrategia

Osaava ja sitoutunut henkilöstö on menestyksemme kannalta oleellinen tekijä. Yrityksen henkilöstöstrategia pohjautuu yrityksen liiketoimintastrategiaan ja arvoihin.

”Meillä on aidosti mahdollisuus ottaa vastuuta ja tehdä monipuolisia, asiakaslähtöisiä töitä eri puolilla Suomea – ja kansainvälisestikin.

Osaamisen kehittäminen ja työssä oppiminen ovat läsnä arjessamme. Kokemuksesta uskallan sanoa, että mielenkiintoisten töiden, perhe-elämän ja vapaa-ajan yhdistäminen onnistuvat luontevasti.”

Henna Paananen
työnantajakuvan kehittäjä