Mökki-ikkunat – Kotimaista laatua myös vapaa-ajan asuntoihin

Pihlan mittatilaustyönä valmistettavat Mökki-ikkunat soveltuvat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen.

Mökki-ikkunat – Tutustu Pihlan ikkunamalleihin

Seuraavat Pihlan tuotevalikoiman ikkunamallit ovat saatavilla myös Mökki-rakenteella ja ovat muokattavissa monipuolisesti esimerkiksi värin ja kätisyyden osalta.

Kotimainen Pihla Mökki-ikkuna vastaa mökkikansan tarpeisiin

Me suomalaiset olemme tunnetusti mökkikansaa. Tilastokeskuksen mukaan maassamme onkin jo yli puoli miljoonaa erilaista mökkiä tai vapaa-ajan asuntoa. Itse asiassa monessa suomalaiskunnassa on jopa enemmän mökkejä ja loma-asuntoja kuin vakinaisessa asuinkäytössä olevia asuntoja.

Mökki on siis tärkeä paikka ja siksi se ansaitseekin hyvät ikkunat. Pihlan Mökki-ikkuna on suunniteltu nimensä mukaisesti siten, että tuotteiden karmisyvyyksissä ja lasituksissa on huomioitu mökkien, vapaa-ajan asuntojen ja piharakennusten tarpeet.

Ikkunaremontti mökillä ratkaisee vanhojen ja huonokuntoisten ikkunoiden ongelmat

Monen mökin ikkunat kaipaavat päivittämistä. Rapistuvan maalin lisäksi ongelmaksi voi muodostua lämmön karkaaminen, sisäilman tunkkaisuus tai kosteuden kerääntyminen ikkunan sisäpintoihin.

Pihlan ikkunaremontti mökillä on helppo ratkaisu ongelmiin. Asiantuntijamme mittaavat mökkisi ikkunat, auttavat valitsemaan oikeat tuotteet ja asentavat mittatilaustyönä valmistetut ikkunat puolestasi.

Pihlan Mökki-ikkunat pähkinänkuoressa

Pihlan laadukkaat mökki-ikkunat ja -ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Ruovedellä. Korkean laadun takeena kaikki Pihlan mökki-ikkunat varustetaan 25 vuoden lahoamattomuustakuulla.

Mökki-ikkunat ja mökkiovet uusiin ja vanhoihin vapaa-ajan asuntoihin

Valmistamme mökki-ikkunoita niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme myös vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen.

Mökki-ikkunat ovat saaneet luonnollisesti seurakseen myös vapaa-ajan asuntoihin soveltuvan ovimalliston. Pihlan uuden Kesämökki-malliston mökkiovet ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia.

Mökki-ikkunat mittojen mukaan

Suomen satojen tuhansien mökkien joukkoon mahtuu paljon erilaisia mökkejä. On hirsimökkejä, vanhoja mummonmökkejä ja modernimpaa tyylisuuntaa edustavia vapaa-ajan asuntoja. Remontin koittaessa on helpottavaa tietää, että Pihlalta saa mökki-ikkunat mittojen mukaan. Valmistamme nimittäin kaikki mökki-ikkunat aina mittatilaustyönä ja luonnollisesti mittojen lisäksi voit vaikuttaa ikkunan ulkonäköön valitsemalla haluamasi värityksen ja tyylin.

Uuden mökin rakentajan arvostavat monesti valoisuutta ja mahdollisuutta nauttia ympäröivästä luonnosta suurien ikkunoiden kautta. Tässäkin tapauksessa mahdollisuus valita itse haluamansa kokoiset ja tyyliset mökki-ikkunat on ensiarvoisen tärkeää.

Monesti lämpimiä kesäöitä vapaa-ajan asunnolla viettävän toiveena on varustaa mökki-ikkuna tuuletusluukulla ja sälekaihtimilla. Nämä tavalliset lisävarusteet ovat saatavilla myös Pihlan Mökki-ikkunoihin.

Lisäksi valikoimaan kuuluuvat esimerkiksi hyönteispuitteet, uusi allergiaystävällinen Siitepölyverkko, erilaiset koristeristikot ja turvalasit.

Suojaa mökkisi siitepölyltä ja hyttysiltä

Pihlan mökki-ikkunoihin on saatavilla hyttyspuitteet ja helpointa ne onkin tilata heti ikkunatilauksen yhteydessä. Hyttyspuitteita on saatavilla tavallisella verkolla, siitepölyltä suojaavalla tiheämmällä verkolla, sekä metallisella verkolla, jonka voi jättää talven ajaksi ikkunaan.

Hyttyspuitteita saa myös tilattua jälkikäteen näppärästi verkkokauppamme kautta!

Laadukkaat mökki-ikkunat ja mökkiovet ovat järkevä valinta

Pihlan nykyaikaiset ja laadukkaat mökki-ikkunat on suunniteltu parantamaan mökin energiatehokkuutta. Samalla vanhojen mahdollisesti vetävien ja muuten huonokuntoisten ikkunoiden ja ovien vaihtaminen uusiin lisää myös viihtyvyyttä mökissä.

Mökki-ikkunan valinnassa ja asennuksessa on syytä olla tarkkana ja meiltä saatkin apua molempiin. Helpoiten asia hoituu olemalla yhteydessä lähimpään Pihla-asiantuntijaan.