mökki ikkuna Pihlalta on paras valinta vapaa-ajan asuntoon

Mökki-ikkunat täydentävät Pihlan valikoimaa

Pihlan uudet Mökki-ikkunat soveltuvat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen.

Me suomalaiset olemme tunnetusti mökkikansaa. Tilastokeskuksen mukaan maassamme onkin jo yli puoli miljoonaa erilaista mökkiä tai vapaa-ajan asuntoa. Itse asiassa monessa suomalaiskunnassa on jopa enemmän mökkejä ja loma-asuntoja kuin vakinaisessa asuinkäytössä olevia asuntoja. Esimerkiksi Varsinais-suomalaisen Kustavin väkiluku peräti kymmenkertaistuu kesän myötä, kun mökkien asukkaat saapuvat.

Mökki on siis tärkeä paikka ja siksi se ansaitseekin hyvät ikkunat. Pihlan Mökki-ikkunoiden rakenne on suunniteltu nimensä mukaisesti siten, että tuotteiden karmisyvyyksissä ja lasituksissa on huomioitu mökkien, vapaa-ajan asuntojen ja piharakennusten tarpeet.

Onko mökilläsi vanhat ja huonokuntoiset ikkunat?

Pihlan vaivaton ikkunaremontti mökillä laittaa kesäpaikan uuteen uskoon.

Monen mökin ikkunat kaipaavat päivittämistä. Rapistuvan maalin lisäksi ongelmaksi voi muodostua lämmön karkaaminen, sisäilman tunkkaisuus tai kosteuden kerääntyminen ikkunan sisäpintoihin.

Pihlan ikkunaremontti mökillä on helppo ratkaisu ongelmiin. Asiantuntijamme mittaavat mökkisi ikkunat, auttavat valitsemaan oikeat tuotteet ja asentavat mittatilaustyönä valmistetut ikkunat puolestasi.

Aloita ikkunaremontti mökillä varaamalla ikkunoiden ilmainen kuntoarvio.

mökki ikkuna avattava

Mökki-ikkuna (avattava)

Helppohoitoinen ja säänkestävä mökki-ikkuna mittatilaustyönä.

Mökki-ikkuna (kiinteä)

Vapaa-ajan asuntojen ja ulkorakennusten tarpeita palveleva laadukas mökki-ikkuna.

Mökki-ikkunat pähkinänkuoressa

Valmistamme mökki-ikkunoita niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme myös vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihlan laadukkaat mökki-ikkunat ja -ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Ruovedellä. Korkean laadun takeena kaikki Pihlan mökki-ikkunat varustetaan 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

  • Avattavan mökki-ikkuna karmisyvyys 95 mm
  • Kiinteän mökki-ikkunan karmisyvyys 92 mm
  • Mökki-ikkunat saatavilla useilla värivaihtoehdoilla
  • Mökki-ikkunat saatavilla useilla lasivaihtoehdoilla

Mökki-ikkunat ovat saaneet luonnollisesti seurakseen myös vapaa-ajan asuntoihin soveltuvan ovimalliston. Pihlan uuden Kesämökki-malliston mökkiovet ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia.

mökki-ikkuna viimeistelee vapaa-ajan asunnon ilmeen

Avattavat ja kiinteät mökki-ikkunat

Pihlan Mökki-ikkunat valmistetaan Suomessa ja valikoimaan kuuluu sekä avattava että kiinteä mökki-ikkuna. Pihlan avattavan Mökki-ikkunan molemmissa puitteissa on tasolasi ja lisäksi sisäpuite voidaan varustaa myös kaksinkertaisella eristyslasilla. Ulkopuolen alumiinipinnat varmistavat hyvän säänkestävyyden ja helppohoitoisuuden.

Pihlan kiinteä Mökki-ikkuna on puolestaan varustettu kaksinkertaisella eristyslasielementillä, jossa on selektiivilasi vakiona.

Pihlan mökki-ikkunat on saatavilla avattavana ja kiinteänä versiona.

Mökki-ikkunat mittojen mukaan

Suomen satojen tuhansien mökkien joukkoon mahtuu paljon erilaisia mökkejä. On hirsimökkejä, vanhoja mummonmökkejä ja modernimpaa tyylisuuntaa edustavia vapaa-ajan asuntoja. Remontin koittaessa on helpottavaa tietää, että Pihlalta saa mökki-ikkunat mittojen mukaan. Valmistamme nimittäin kaikki mökki-ikkunat aina mittatilaustyönä ja luonnollisesti mittojen lisäksi voit vaikuttaa ikkunan ulkonäköön valitsemalla haluamasi värityksen ja tyylin.

Uuden mökin rakentajan arvostavat monesti valoisuutta ja mahdollisuutta nauttia ympäröivästä luonnosta suurien ikkunoiden kautta. Tässäkin tapauksessa mahdollisuus valita itse haluamansa kokoiset ja tyyliset mökki-ikkunat on ensiarvoisen tärkeää.

Monesti lämpimiä kesäöitä vapaa-ajan asunnolla viettävän toiveena on varustaa mökki-ikkuna tuuletusluukulla ja sälekaihtimilla. Nämä tavalliset lisävarusteet ovat saatavilla myös Pihlan Mökki-ikkunoihin.

Lisäksi valikoimaan kuuluuvat esimerkiksi hyönteispuitteet, uusi allergiaystävällinen Siitepölyverkko, erilaiset koristeristikot ja turvalasit.

Hyvä mökki-ikkuna tekee mökistä viihtyisän ja tyylikkään, siksi Pihlan mökki-ikkunat ovat varma valinta.

Laadukkaat mökki-ikkunat ovat järkevä valinta

Pihlan nykyaikaiset ja laadukkaat mökki-ikkunat on suunniteltu parantamaan mökin energiatehokkuutta. Samalla vanhojen mahdollisesti vetävien ja muuten huonokuntoisten ikkunoiden vaihtaminen uusiin lisää myös viihtyvyyttä mökissä.

Mökki-ikkunan valinnassa ja asennuksessa on syytä olla tarkkana ja meiltä saatkin apua molempiin. Helpoiten asia hoituu olemalla yhteydessä lähimpään Pihla-asiantuntijaan.

Tutustu myös Pihlan mökkioviin: