Pihla Asuntomessuilla – Tutustu Suomen suosituimpiin ikkunoihin ja oviin

Olemme vuosi toisensa jälkeen mukana kesäisin järjestettävillä Asuntomessuilla. Pihlan monipuolisia ikkuna- ja oviratkaisuja on nähtävillä useissa eri messukodeissa.

Asuntomessut esittelevät uutuuksia, trendejä ja innovaatioita

Asuntomessut on vuosittainen asuntorakentamiseen ja sisustamiseen keskittyvä messutapahtuma, jonka tavoitteena on parantaa asumisen laatua ja levittää asumistietoutta ympäri Suomea.

Asuntomessut järjestetään kesäisin joka vuosi vaihtuvilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea. Tapahtuma kokoaakin yhteen rakennus- ja remontointialan sekä asumisen ammattilaiset kuin myös kaikki niistä kiinnostuneet.

Pihla 💚 Asuntomessut

Pihla on vuosittain vahvasti edustettuna monissa messukodeissa Asuntomessuilla. Pihlan ikkunoissa ja ovissa kohtaavat laatu ja helppous, minkä vuoksi laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme löytyykin ikkunat ja ovet jokaiseen kohteeseen eri tarkoituksiin.

Asuntomessujen kantavia teemoja vuodesta toiseen ovat asumisen edistäminen sekä kestävyys. Pihla omalta osaltaan yhtyy näihin arvoihin, sillä missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa asumista ympäristöä kunnioittaen.

Vanhemmat Asuntomessut

Pihla on tuttu näky messuvieraille varmasti myös aiempien vuosien Asuntomessuilta. Oheen olemme keränneet muutamia inspiroivia ja kehuttuja kohteita vuosien varrelta, joista löytyy mittatilaustyönä valmistettuja kotimaisia Pihla-tuotteita.

Asuntomessut 2020 Tuusula


Asuntomessut 2018 Pori


Asuntomessut 2014 Jyväskylä