Pihla Asuntomessuilla

Suomen suosituimpana ikkuna- ja ovivalmistajana olemme vuosi toisensa jälkeen mukana kesäisin järjestettävillä Asuntomessuilla. Pihlan monipuolisia ikkuna- ja oviratkaisuja on vuosittain nähtävillä useissa eri messukodeissa.

Asuntomessut on vuosittainen asuntorakentamiseen ja sisustamiseen keskittyvä messutapahtuma, jonka tavoitteena on parantaa asumisen laatua ja levittää asumistietoutta ympäri Suomea. Asuntomessut järjestetään kesäisin joka vuosi vaihtuvilla paikkakunnilla eri puolilla Suomea. Tapahtuma kokoaakin yhteen rakennus- ja remontointialan sekä asumisen ammattilaiset kuin myös kaikki niistä kiinnostuneet.

Me olemme vuosittain vahvasti edustettuna monissa messukodeissa Asuntomessuilla. Pihlan ikkunoissa ja ovissa kohtaavat laatu ja helppous, minkä vuoksi meidän laajasta ja monipuolisesta valikoimastamme löytyykin ikkunat ja ovet jokaiseen kohteeseen eri tarkoituksiin. Asuntomessujen kantavia teemoja vuodesta toiseen ovat asumisen edistäminen sekä kestävyys. Pihla omalta osaltaan yhtyy näihin arvoihin, sillä missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa asumista ympäristöä kunnioittaen.


Asuntomessut 2022 Naantali

Vuoden 2022 Asuntomessut järjestetään kuvankauniilla Naantalin Luonnonmaalla saariston syleilyssä. Tutustu lisää Pihlaan ja Naantalin Asuntomessuihin.


Asuntomessut 2021 Lohja

Vuoden 2021 Asuntomessut järjestettiin hurmaavalla Hiidensalmen alueella Lohjanjärven rannalla. Tutustu Pihlan Asuntomessukohteisiin Lohjan Asuntomessuilla.


Asuntomessut -tapahtuman satoa menneiltä vuosilta

Pihla on tuttu näky messuvieraille varmasti myös aiempien vuosien Asuntomessuilta. Ohessa muutamia inspiroivia kohteita edellisiltä messuilta.

Asuntomessut 2020 Tuusula

Asuntomessut 2018 Pori

Asuntomessut 2014