Luo unelmiesi ulko-ovi!

Pihlan Ovikoneella luot kotisi näköisen ulko-oven uusien mallistojemme pohjalta. Voit myös helposti pyytää tarjouksen luomastasi ovesta.

Uudet Suosikki-, Perinne- ja Moderni -mallistojen ulko-ovet ovat monipuolisesti räätälöitävissä niin väriltään, varusteiltaan kuin yksityiskohdiltaan. Lisäksi oviin on saatavilla designlasin ja ovivalon kaltaisia tyylikkäitä uusia lisävarusteita.

Pihlan Ovikoneella voit luoda kotisi näköisen ulko-oven uusien mallistojemme pohjalta ja pyytää siitä tarjouksen sivun alareunassa olevalla lomakkeella. Lopullisen tarjouksen määrittelemistä varten Pihla-asiantuntija ottaa sinuun vielä pikaisesti yhteyttä, jotta kaikki oven hintaan vaikuttavat yksityiskohdat lisävarusteista lukitusratkaisuun saadaan vastaamaan toiveitasi.

Pyydä tarjous ovesta valitsemillesi ovivalinnoille alla olevalla lomakkeella. Pihla-asiantuntija ottaa sinuun yhteyttä ja varmistaa, jotta kaikki oven hintaan vaikuttavat yksityiskohdat lisävarusteista lukitusratkaisuun saadaan vastaamaan toiveitasi.
  • Yhteystiedot

    • Tietoa kohteesta

    • Haluan arvion myös ikkunoista

    • Oven valinnat


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Arvonnan säännöt:
Arvonta-aika 9.10.-15.11.2020. Arvonnan osallistumisajan päätyttyä arvotaan yksi ovi Pihlan uudesta ulko-ovimallistosta. Arvontavoitto kattaa yhden ulko-oven Pihlan uudesta ulko-ovimallistosta vapaavalintaisella värillä Abloy Sento-vakiolukituksella (ei äly/sähkölukitusta) ilman asennusta. Lisävarusteet kuten, lasitukset, painikkeet, ovivalo ja potkupelti kuuluvat arvontavoittoon ilman lisämaksua. Palkintoon sisältyy ulko-oven toimitus autotien varrella sijaitsevaan osoitteeseen Manner-Suomessa. Valitun oven tulee olla yksilehtinen Moderni-, Perinne- tai Suosikki-ovi, ei pariovi. Arvontavoittoa ei voi käyttää muihin tuotteisiin tai vaihtaa rahaksi. Palkinto tulee lunastaa joulukuun 2020 loppuun mennessä. Säännöt voi lukea kokonaisuudessaan osoitteessa: www.pihla.fi/oviarvonnan-saannot/