Pihla banneri liuku-ovi ja lapset

3 syytä valita Pihla

Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea, mikä tekee Pihlasta markkinoiden suosituimman ikkuna- ja ovimerkin.

Pihla on osa Pihla Group Oy:tä, joka on Suomen johtava ikkuna- ja ovivalmistaja. Modernin tuotantojärjestelmämme ansiosta laadukkaat tuotteemme valmistuvat aikataulussaan, ja ne toimitetaan sinulle sovittuna päivänä.

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepäntaidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus. Huippulaadukkaissa tuotteissamme on monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.


Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.


Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.

Ikkunat vaikuttavat kotiisi vuosikymmeniä

Pihla-asiantuntijalta saat apua ikkunaremontin suunnitteluun.

Ikkunaremontti tehdään niin harvoin, että kumppaniksi on syytä valita luotettava ja ammattitaitoinen yritys. Oman alueesi Pihla-asiantuntija opastaa valitsemaan ikkunoihin juuri oikeat ominaisuudet ja lisävarusteet.