Varför välja Pihla? –
Se 3+1 goda skäl!

Det finns redan mer än 3 miljoner Pihla-fönster och -dörrar i Finland, vilket gör Pihla till det mest populära fönster- och dörrmärket på marknaden.

Pihla är den mest populära och pålitliga partnern för alla byggare och renoverare.

1. Finsk kvalitet tillverkad efter mått

Pihlas finska fönster och dörrar kombinerar traditionella snickerikunskaper, modern produktutveckling och produktion samt extrema produkttester.

Våra skräddarsydda produkter av högsta kvalitet kombinerar mångsidighet, ett färdigt och konsekvent utseende och lång livslängd.

2. Långa garantier

Pihla erbjuder omfattande garantivillkor för fönster och dörrar. Till exempel har fönster en 25-årig rötskyddsgaranti och dörrar en 10-årig garanti för att konstruktionen ska förbli rak.

Vi testar och utvecklar våra produkter kontinuerligt, vilket säkerställer långa garantiperioder.

3. En pålitlig och ansvarsfull partner för renovering och byggnation

Pihla är en del av Pihla Group Oy, en ledande fönster- och dörrtillverkare i Finland. Tack vare vårt moderna produktionssystem blir våra högklassiga produkter färdiga i tid och levereras till dig på avtalad dag.

Vår tillförlitlighet garanterar leveranssäkerhet, kundservice och reservdelar även efter många års användning. Därför litar också Finlands största husbyggare, byggföretag och järnaffärer på Pihlas kvalitet och service. Vi har ett omfattande och utbildat distributions- och installationsnätverk i hela Finland.

4. Våra experter hjälper dig att fatta beslut som kommer att påverka ditt hem i årtionden

Fönster köps så sällan att valet bör göras noggrant och genomtänkt. Kontakta en expert på Pihla för mer information om moderna fönsters egenskaper och tillbehör samt vad du bör tänka på när du väljer fönster.