Visste du att fönster påverkar förvånansvärt många saker?

Med de mångsidiga funktionerna och tillbehören hos Pihla-fönster kan du säkerställa ett välfungerande hem i årtionden.

ENERGIEFFEKTIV

Spara både energi och pengar med nya fönster och dörrar.

LUFTKVALITET

Säkerställ effektiv ventilation med luftventiler.

SMIDIGA ANSLUTNINGAR

Undvik vanliga bygg- och renoveringsfel med antennfönster.

TRYGGHET

Minimera riskerna med tillförlitliga fönster och dörrar från Pihla.

Ett välfungerande hem är energieffektivt

Med tanke på hemmets energieffektivitet spelar fönstren en viktig
roll. De energieffektiva fönstren minskar också boendets koldioxidavtryck avsevärt, eftersom energieffektiva fönster som bäst kan minska
utsläppen från uppvärmningsenergin med upp till 25 procent.

Ett välfungerande hem har god luftkvalitet

Kvaliteten på inomhusluften har en stor inverkan på både människors hälsa och boendekomfort. Tack vare KLIK friskluftsventilen kan du säkerställa frisk och ren inomhusluft när du väljer fönster, du behöver varken tänka på dyr ventilationsrenovering eller väggventiler.

Ett välfungerande hem har smidiga anslutningar

Bostäderna blir allt mer energieffektiva, men samtidigt blockeras mobilsignalerna från att komma in i bostaden. I praktiken innebär det att din mobiltelefon inte fungerar som den ska och att din mobila internetanslutning blir långsammare. Lyckligtvis erbjuder Pihla Antennglas en lösning på detta problem, vilket säkerställer att anslutningarna fungerar utan att kompromissa med energieffektiviteten.

Ett välfungerande hem är tryggt

Nya fönster och dörrar från Pihla är på många sätt säkrare än gamla och utslitna. Smarta lås i dörrar och integrerade persienner eller säkerhetsglas i fönster är exempel på tillbehör som ökar säkerheten och bekvämligheten.

Hur mycket kostar en fönsterrenovering?

Fönsterrenovering görs så sällan att det lönar sig att välja en pålitlig och professionell samarbetspartner. Pihlas experter hjälper dig att bedöma kostnaderna och fördelarna med renoveringen samt att välja fönster och tillbehör så att du får ett fungerande hem i årtionden framöver.

Pihla-experter till din tjänst

Behöver du mer information om våra produkter eller hjälp med att välja fönster eller dörrar? Eller kanske en mer exakt prisuppskattning? Våra experter svarar gärna på dina frågor om fönster och dörrar.