Fönsterrenovering från Pihla – Säkerställ ett välfungerande hem i årtionden framöver

Vi har över 40 års erfarenhet av fönsterrenovering. Vi täcker allt från design och dimensionering till installation. Fönsterrenovering görs så sällan att du bör välja ett pålitligt och professionellt företag som din partner.

En professionell konditionsgranskning är det bästa sättet att avgöra behovet av fönsterrenovering – och kostnaden

Att renovera fönstren i ditt hem är en viktig investering, eftersom även små fel i fönstren kan orsaka stora problem. Våra experter bedömer alltid skicket och utbytesbehovet på plats. Samtidigt fastställs kostnaden för fönsterrenoveringen och vi ser till att renoveringen inte görs i onödan.

Välj Pihla för en bekymmersfri fönsterrenovering

Att bygga och renovera är ofta förknippat med osäkerhet – kan vi lita på att vårt hem blir bra? På Pihla har vi gjort fönsterrenoveringen så enkel som möjligt för dig.

Fönsterrenovering skräddarsys för att ta hänsyn till särdragen i varje hem. Du får de fönster och dörrar du har beställt, monterade på överenskommet sätt och inom överenskommen tid. Dessutom ger vi dig fullständiga produkt- och monteringsgarantier.

Installationen av dina fönster och dörrar är snabb och problemfri tack vare våra professionella installatörer. Det blir få störningar i ditt hem under renoveringen, eftersom tiden för att installera ett fönster är ganska kort. Tack vare den korta renoveringstiden är det också möjligt att utföra fönsterrenovering under vintern.

Så enkel är din fönsterrenovering med Pihla:

Att tänka på när du planerar en fönsterrenovering

  • Solskydd för fönster mot söder och väster
  • Fönsterrenoveringens inverkan på inomhusluftens kvalitet
  • Fönstrens säkerhet och användbarhet
  • Behovet av antennglas för att säkerställa ett fungerande mobilnät
  • Noggrann mätning av fönster

Vi hjälper dig att välja rätt funktioner och tillbehör för dina fönster, eftersom dessa val kommer att påverka ditt hem och din bostad i årtionden.

Vad kostar en fönsterrenovering?

Kostnaden för fönsterrenovering består inte bara av nya fönster. Andra faktorer som påverkar kostnaden är monteringsarbete, tillbehör och eventuella ytterligare beslag samt tilläggstjänster. Ofta byts även dörrarna ut i samband med renoveringen.

Eftersom alla hus är olika är en offertförfrågan det enklaste sättet att ta reda på vad din fönsterrenovering kommer att kosta.

Omakotitalon ikkunremontti Pihlalta on luotettava valinta.

Pihla erbjuder mångsidiga betalningsalternativ för fönsterrenovering

Funderar du på nya fönster, men oroar dig för att renoveringen blir dyr och krånglig? Vi kan leverera nya fönster och dörrar snabbt och enkelt till ett förmånligt pris!

Utnyttja Pihlas mångsidiga betalningsalternativ och få nya, energieffektiva fönster och dörrar till ditt hem. Välj det alternativ som passar dig bäst – engångsbetalning eller månadsbetalning.

Fönsterrenovering gör också underverk för hemmets utseende

Förutom besparingar och komfort kommer fönsterrenoveringen också att påverka utseendet på ditt hem, både inne och ute. Pihlas fönster och dörrar finns i flera olika färger och stilar.

Pihla-experter till din tjänst

Behöver du mer information om våra produkter eller hjälp med att välja fönster eller dörrar? Eller kanske en mer exakt prisuppskattning? Våra experter svarar gärna på dina frågor om fönster och dörrar.