Omakotitalon ikkunaremontti banneri

Omakotitalon ikkunaremontti

Pihlan ikkunaremontti on kattava ja huoleton kokonaisuus.

Ikkunaremonttiin sisältyy suunnittelua, tuotteiden valintaa, mitoitusta, asennusta ja käyttöönottoa. Lisäksi se on taloudellisesti suuri asia. Siksi kumppaniksi kannattaa valita tunnettu ja ammattitaitoinen yritys. Rakentamiseen ja remontointiin liittyy usein epävarmuuksia – voinko luottaa, että kotimme tulee kuntoon? Meillä Pihlalla on yli 20 vuoden kokemus ikkunaremonteista. Siksi voit aina luottaa meihin.

Pihlan ikkuna- ja oviremontti @koti-sarjassa

Pihla-ikkunaremontin 5 vaihetta

Olemme halunneet tehdä ikkunaremontin sinulle mahdollisimman helpoksi. Kysymme matkan varrella myös palautetta tekstiviestillä, jotta voimme jatkuvasti kehittää ja parantaa toimintaamme.

1

Yhteydenotto

Sovi Pihlan asiantuntijan kanssa maksuton arviokäynti soittamalla 0800 550 880 tai täyttämällä lomake.

2

Arviointi ja tarjous

Arviokäynnin aikana asiantuntijamme selvittää ikkunaremontin tarpeellisuuden.

Arviokäynti sisältää myös ikkunoiden ja ovien mittauksen, jotta ikkunaremontin kustannukset voidaan laskea heti tarkalleen.

3

Tuotanto

Valitsemasi Pihla-ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä Suomen moderneimmissa ikkuna- ja ovitehtaissa. Saat tiedon tuotteiden valmistumisesta tekstiviestillä.

4

Toimitus

Tuotteet toimitetaan sinulle hyvissä ajoin ennen asennusta. Tuotteet on pakattu lavoille. Varaa lavoille noin 4 m x 4 m tasainen alue pihalta. Saat tiedon tarkasta toimitusajasta etukäteen.

5

Asennus

Asentajat ovat koulutettuja ammattilaisia. He huomioivat kotisi ainutlaatuisuuden ja turvallisuuden. Lähtiessään he siivoavat jälkensä.

Vinkkejä ikkunaremonttiin

Mistä tietää, että ikkunaremontti on ajankohtainen? Millaisia hyötyjä ikkunaremontilla voidaan saavuttaa? Entä millaisia ominaisuuksia nykyaikaisissa ikkunoissa on ja miten valita oikeanlaiset ikkunat?

Lue maksuton oppaamme omakotitalon ikkuna- ja oviremontista. Kerromme, kuinka valita oikea ikkuna ja miten ikkunaremontti toteutetaan vaivattomasti.

Ikkunaremontin hinta – Mitä ikkunaremontti maksaa?

Ikkunaremontin hinta on yksi yleisimmistä mieltä askarruttavista asioista, kun omakotitalojen ikkunoiden vaihtoa aletaan tosissaan suunnitella. Kustannuksia onkin hyvä hahmotella etukäteen, sillä käytännössä ikkunaremontin hinta ei muodostu vain uusista ikkunoista, joiden osuus kokonaissummasta on yleensä noin 50 %.

Oheisessa kuvassa on hahmoteltu ikkunaremontin hinnan muodostumista sekä ikkunoiden lisäksi myös muita ikkunaremontin hintaan vaikuttavia tekijöitä suuntaa antavine osuksineen. Näitä ovat etenkin asennustyö ja siihen liittyvät tarvikkeet, mahdolliset lisävarusteet ja -palvelut sekä ovet, jotka monesti uusitaan ikkunaremontin yhteydessä.

Ikkunaremontin hinta selviää helpoiten asiantuntijan avustuksella

Yksinkertaisin tapa selvittää oman ikkunaremontin hinta ja tarve on pyytää Pihla-asiantuntijaa tekemään maksuton arvio. Samalla saat lisätietoa nykyaikaisten ikkunoiden ominaisuuksista ja lisävarusteista.

Ikkunaremontin hinta on monen tekijän summa

Mitä maksaa omakotitalon ikkunaremontti?

Koska jokainen koti on erilainen esimerkiksi ikkunoiden määrän ja koon suhteen vaihtelee myös se paljonko ikkunaremontti maksaa tapauskohtaisesti. Kaikissa ikkunaremontiin hintaan liittyvissä kysymyksissä saat tarkemman arvion ottamalla yhteyttä lähimpään Pihla-asintuntijaasi.

Paljonko maksavat uudet ikkunat omakotitaloon?

Uusien ikkunoiden hinta riippuu paljon siitä, millaiset ikkunat taloon valitaan. Edullisin vaihto on yleensä yksiosainen A-mallin ikkuna ja hinta kasvaa sitä mukaa, kun ikkunaan halutaan välikarmeja tai halutaan energiatehokkaampi ratkaisu paremman U-arvon omaava ikkuna valitsemalla.

Ikkunoiden hintaan vaikuttavat myös esimerkiksi raitisilmaventtiilin ja sälekaihdinten kaltaiset lisävarusteet ja erikoislasit, kuten äänierityslasi tai antennilasi. Myös erikoisvärit nostavat yleensä ikkunan hintaa hieman.

Pihla-ikkunoiden hintoihin voit tutustua verkkokaupassamme, mutta helpoiten saat arvion kokonaisuudesta pyytämällä lähimmän Pihla-asiantuntijasti tekemään kotiisi maksuttoman kartoituksen.

Mitä maksaa ikkunoiden asennus omakotitaloon?

Ikkunaremontin hinnasta noin neljännes koostuu asennustyöstä. Itse asennuksen hinta puolestaan määräytyy sen mukaan, miten työläs kohde on kyseessä ja paljonko erilaisia ikkunoita on asennettavana. Seinän rakenne, kohteen tyyppi ja tarvittavat lisätyöt vaikuttavat asennuksen työläyteen.

Pihlan ikkuna-asennukset suunnitellaan ja hinnoitellaan aina kohteen mukaan ja siksi onkin tärkeää, että asiantuntijamme käy paikan päällä ennen lopullisen hinnan määrittelyä. Näin varmistutaan, että asennus voidaan totetuttaa rakennusteknisesti laadukkaasti ja siististi.

Toisinaan ikkunoiden asennukseen tarvitaan myös nostureita tai rakennustelineitä ja nämä luonnollisesti vaikuttavat myös ikkunaremontin hintaan.

Vaikuttavatko ovet ikkunaremontin hintaan?

Mikäli talossa toteutetaan ainoastaan ikkunoiden vaihto, ei ovien aiheuttamia kustannuksia luonnollisesti tarvitse ottaa huomioon. On kuitenkin tavallista, että ikkunaremontin yhteydessä kartoitetaan myös ovien kunto ja tarvittaessa uusitaan nekin.

Ovien vaihtamisen osuus ikkunaremontin hinnasta on tyypillisessä omakotitalokohteessa alle 20 %. Ovien määrä ja valitut ovet mahdollisine lisävarusteineen vaikuttavat siihen, kuinka suureksi ovien osuus kokonaiskustannuksista lopulta muodostuu.

Ottamalla yhteyttä lähimpään Pihla-asiantuntijaan, voit pyytää arvion joko pelkästään ikkunaremontin hinnasta tai ratkaisusta, johon sisältyy myös ovien uusiminen.

Mitä muita kustannuksia ikkunaremontin hinta sisältää?

Ikkunoiden, ovien ja asennuksen sekä asennustarvikkeiden lisäksi ikkunaremontin hinta pitää sisällään yleensä jonkin verran rahtikustannuksia. Nämä kustannukset kuitenkin sisältyvät tarjoukseen, jonka saat ikkunaremontista pyydettyäsi Pihla-asiantuntijaan tekemään arvion kotisi ikkunaremontin tarpeesta.

Lisäksi vanhojen ikkunoiden kierrätys sisältyy osana ikkunaremontin hintaan ja Pihlalla tärkeää onkin huolehtia kierrätyksestä prosessin kaikissa vaiheissa.

Asennus hoituu nopeasti – myös talvella

Ikkunan ja oven asennus on ammattitaitoisten asentajien ansiosta nopeaa ja vaivatonta. Huolehdit vain, että asentajilla on riittävästi tilaa työskennellä ikkunoiden ja ovien luona. Asennettavien ikkunoiden läheisyydessä olevat kalusteet on myös hyvä suojata ennen asennusta.

Asuminen ei juurikaan häiriinny ikkunaremontin aikana, sillä yhden ikkunan asentamiseen kuluu aikaa vain reilun tuuletuksen verran. Nopean asennuksen ansiosta ikkunaremontti onnistuu mainiosti myös talvella, jolloin ikkunoiden toimitusajatkin ovat usein lyhemmät kesäsesonkiin verrattuna.

Ikkunaremontti räätälöidään ottamalla jokaisen kohteen erityispiirteet huomioon. Saat tilaamasi ikkunat ja ovet asennettuina sovitulla tavalla sovitussa aikataulussa ja meiltä tietenkin täydet tuote- ja asennustakuut.

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Tai kenties tarkemman hinta-arvion?

Löydä lähin Pihla-asiantuntija

Kokemukset

Katso ja kuuntele, mitä rakentajat, remontoijat, isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset sekä asukkaat kertovat kokemuksistaan Pihlan kanssa.

Katso myös: