Omakotitalon ikkunaremontti

Pihlan ikkunaremontti on kattava ja huoleton kokonaisuus.

Ikkunaremonttiin sisältyy suunnittelua, tuotteiden valintaa, mitoitusta, asennusta ja käyttöönottoa. Lisäksi se on taloudellisesti suuri asia ja ikkunaremontin hinta muodostuukin esimerkiksi juuri näistä tekijöistä. Siksi kumppaniksi kannattaa valita tunnettu ja ammattitaitoinen yritys. Rakentamiseen ja remontointiin liittyy usein epävarmuuksia – voinko luottaa, että kotimme tulee kuntoon? Meillä Pihlalla on yli 20 vuoden kokemus ikkunaremonteista. Siksi voit aina luottaa meihin.

Pihla-ikkunaremontin 5 vaihetta

Olemme halunneet tehdä ikkunaremontin sinulle mahdollisimman helpoksi. Kysymme matkan varrella myös palautetta tekstiviestillä, jotta voimme jatkuvasti kehittää ja parantaa toimintaamme.

1

Yhteydenotto

Sovi Pihlan asiantuntijan kanssa maksuton arviokäynti soittamalla 0800 550 880 tai täyttämällä lomake.

2

Arviointi ja tarjous

Arviokäynnin aikana asiantuntijamme selvittää ikkunaremontin tarpeellisuuden.

Arviokäynti sisältää myös ikkunoiden ja ovien mittauksen, jotta ikkunaremontin kustannukset voidaan laskea heti tarkalleen.

3

Tuotanto

Valitsemasi Pihla-ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä Suomen moderneimmissa ikkuna- ja ovitehtaissa. Saat tiedon tuotteiden valmistumisesta tekstiviestillä.

4

Toimitus

Tuotteet toimitetaan sinulle hyvissä ajoin ennen asennusta. Tuotteet on pakattu lavoille. Varaa lavoille noin 4 m x 4 m tasainen alue pihalta. Saat tiedon tarkasta toimitusajasta etukäteen.

5

Asennus

Asentajat ovat koulutettuja ammattilaisia. He huomioivat kotisi ainutlaatuisuuden ja turvallisuuden. Lähtiessään he siivoavat jälkensä.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

Asennus hoituu nopeasti – myös talvella

Ikkunan ja oven asennus on ammattitaitoisten asentajien ansiosta nopeaa ja vaivatonta. Huolehdit vain, että asentajilla on riittävästi tilaa työskennellä ikkunoiden ja ovien luona. Asennettavien ikkunoiden läheisyydessä olevat kalusteet on myös hyvä suojata ennen asennusta.

Asuminen ei juurikaan häiriinny ikkunaremontin aikana, sillä yhden ikkunan asentamiseen kuluu aikaa vain reilun tuuletuksen verran. Nopean asennuksen ansiosta ikkunaremontti onnistuu mainiosti myös talvella, jolloin ikkunoiden toimitusajatkin ovat usein lyhemmät kesäsesonkiin verrattuna.

Ikkunaremontti räätälöidään ottamalla jokaisen kohteen erityispiirteet huomioon. Saat tilaamasi ikkunat ja ovet asennettuina sovitulla tavalla sovitussa aikataulussa ja meiltä tietenkin täydet tuote- ja asennustakuut.

Ikkunan asennus

Näin hoituu ikkunan asennus helposti. Asiantuntijamme näyttää videolla, miten Pihla-ikkunat asennetaan.


Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Tai kenties tarkemman hinta-arvion?

Löydä lähin Pihla-asiantuntija

Kokemukset

Katso ja kuuntele, mitä rakentajat, remontoijat, isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset sekä asukkaat kertovat kokemuksistaan Pihlan kanssa.

Katso myös: