Omakotitalon ikkunaremontti vaatii luotettavan kumppanin

Meillä on yli 40 vuoden kokemus ikkunaremonteista. Kokonaisuus kattaa kaiken suunnittelusta, mitoitukseen ja asennukseen.

Kiinnostaako ikkunaremontin hinta?

Ammattilaisen suorittama kuntoarvio on paras tapa selvittää ikkunaremontin tarve ja kustannukset

Omakotitalon ikkunaremontti on tärkeä investointi, sillä pienetkin viat ikkunoissa voivat aiheuttaa isoja ongelmia. Asiantuntijamme arvioivat kunnon ja vaihtotarpeen aina paikan päällä. Samalla selviää ikkunaremontin hinta ja varmistutaan, ettei remonttia tehdä turhaan.

Valitse Pihla ja varmista huoleton ikkunaremontti

Rakentamiseen ja remontointiin liittyy usein epävarmuuksia – voinko luottaa, että kotimme tulee kuntoon? Me Pihlalla olemme tehneet omakotitalon ikkunaremontin sinulle mahdollisimman helpoksi.

Ikkunaremontti räätälöidään ottamalla jokaisen kohteen erityispiirteet huomioon. Saat tilaamasi ikkunat ja ovet asennettuina sovitulla tavalla sovitussa aikataulussa ja meiltä tietenkin täydet tuote- ja asennustakuut.

Ikkunan ja oven asennus on ammattitaitoisten asentajien ansiosta nopeaa ja vaivatonta. Asuminen ei juurikaan häiriinny ikkunaremontin aikana, sillä yhden ikkunan asentamiseen kuluu aikaa vain reilun tuuletuksen verran.

Näin helposti ikkunaremonttisi etenee:

Ikkunaremontin hinta?

Ikkunaremontin hinta ei muodostu ainoastaan uusista ikkunoista. Muita tekijöitä ovat etenkin asennustyö ja siihen liittyvät tarvikkeet, mahdolliset lisävarusteet ja -palvelut sekä ovet, jotka monesti uusitaan ikkunaremontin yhteydessä.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi:

Tiesitkö, että omakotitalon ikkunaremontti onnistuu myös talvella?

Ikkunaremontin kannalta talviaikaan vallitseva kuiva ilma takaa ihanteelliset olosuhteet, sillä näin talon rakenteisiin ei pääse kosteutta. Myös sähkön säästäminen on hyvä syy tehdä omakotitalon ikkunaremontti.

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin

Uudet ikkunat paransivat energiatehokkuutta, lisäsivät valoisuutta ja poistivat vedontunteen

Halttusten rintamamiestalo koki uskomattoman muutoksen ikkunaremontin myötä. Asukkaat yllättyivät siitä kuinka suuresti ikkunaremontti vaikutti koko kodin asuinmukavuuteen.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

Lisää aiheesta: