Pihla on varmasti hyvä kumppani julkisivusaneeraukseen

Kotimainen laaja tuotevalikoima, ammattitaitoiset projektipäälliköt ja suuri tehdaskapasiteetti takaavat, että Pihlan kanssa julkisivusaneerausprojektit onnistuvat suunnitellusti.

Autamme rakennusliikkeitä ja suunnittelijoita projektien alusta loppuun saakka.

Pihla on luotettava kumppani kaikenkokoisiin ja -näköisiin julkisivusaneeraushankkeisiin

Pihlan tuotevalikoima täynnä kotimaisia ja laadukkaita ikkunoita ja ovia kaikenlaisiin tarpeisiin, projektipäälliköiden kokemus ja ammattitaito, sekä suuri tuotantokapasiteetti luovat erinomaisen pohjan julkisivusaneeraushankkeelle. Olemme vakavarainen kumppani ja kauttamme saa Suomen suosituimmat ikkunat joko toimitettuna tai asennettuna.

Tutkitusti paras asennus ja projektinhoito

Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin.

Olemme suunnittelijoiden apuna jo heti hankesuunnitteluvaiheessa ja rakennusliikkeiden apuna jo tarjousvaiheessa.

Edistyksellisimmät tuotteet

Vahvana ammattilaisena meiltä löytyy aina tarvetta vastaavat ratkaisut erilaisten kohteiden tyyliin ja tarpeisiin sopivana.

Kauttamme saa kotimaisten puu-alumiini-ikkunoiden ja -ovien lisäksi ympäristöystävälliset puuikkunat ja -ovet, metalli- ja alumiiniovet, sekä kerrostaso-ovet.

Luotettavin ja ammattitaitoisin kumppani

Julkisivusaneerausprojekti ikkunoiden ja ovien osalta on tehty vaivattomaksi, kun Pihlan valitsee kumppaniksi.

Ammattitaitoiset ja kokeneet projektipäällikkömme ottavat vastuun projektin yhteistyön sujumisesta alkumetreiltä loppuun saakka.

Pihla kumppanina julkisivusaneerausprojektissa

  • Laaja valikoima kotimaisia, testattuja ja kestäviä tuotteita tarpeen mukaan toimitettuna ja/tai sertifioidusti asennettuna
  • Tukea ja apua suunnitteluvaiheesta koko projektin ajan
  • Projektipäällikkömme kantavat vastuun yhteistyön onnistumisesta
  • Vakavarainen ja riskitön kumppani
  • Kestävä kehitys huomioituna koko tuotteiden elinkaarten ajan

Materiaalipankissa saatavilla tuotekohtaiset tiedot ja ohjeet

Materiaalipankistamme löytyy kattavasti tietoa tuotteiden teknisistä ominaisuuksista tuotekorttien ja leikkauskuvien muodossa. Materiaalipankistamme löydät myös ohjeet tuotteidemme käyttämiselle ja asennustavoille, sekä tuotteiden suoritustasoilmoitukset ja sertifikaatit.

Vastuullisuus huomioituna koko tuotteiden elinkaaren ajan

Materiaalit

Vastuulliset materiaalit ja tavarantoimittajat ovat pohja kestävän kehityksen mukaisille tuotteille. Tuotekehityksemme työskentelee jatkuvasti kehittääkseen entistäkin ympäristöystävällisempiä ikkuna- ja ovituotteita.

Tehtaan sertifiointi

Ruoveden tehtaallemme on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti, jonka tarkoituksena on tuottaa arvoa ympäristölle sekä organisaatiolle ja sen sidosryhmille. Lisäksi kierrätämme 100 % tuotteidemme valmistuksesta ja työmaalla syntyvistä jätteistä.

Huollettavuus

Valmistamiemme energiatehokkaiden ikkunoiden ja ovien käyttöikä on asianmukaisesti huollettuna useita kymmeniä vuosia eli ikkunoilla ja ovilla on todella merkittävä vaikutus koko rakennuksen elinkaaren aikana tuotettuihin hiilidioksidipäästöihin.

Tarjoamme lisäksi taloyhtiöille huoltopalvelua tarpeen mukaan myös säännöllisellä huoltosopimuksella, jolloin ikkunoiden ja ovien huolto on vastuullamme eikä taloyhtiön tarvitse näistä toimenpiteistä huolehtia.

Takuut

Kattavimmat takuut toimivat laadun takeena tuotteillemme ja myös asianmukainen asennus on merkittävä osa tuotteiden pitkäikäisyydessä. Tämän vuoksi kauttamme saatava asennus on sertifioitu ja myönnämme ilomielin takuun tuotteiden lisäksi myös asennukselle laadun takeeksi.

Ota yhteyttä niin olemme apunasi!

Projektipäällikköihimme voi ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä jo heti julkisivusaneeraushankkeen suunnitteluvaiheessa. Olemme mielellämme apunasi olit sitten suunnittelija tai rakennusliikkeen edustaja ja lähdemme yhteistyöllä toteuttamaan suunnitelmasi kohti onnistunutta lopputulosta!

Tutustu aikaisempiin projekteihimme

Noli Studios Katajanokka

Kanavakatu 1, 00160 Helsinki. Noli Studios Katajanokka sijaitsee arkkitehtonisesti arvokkaassa Keskon entisessä pääkonttorissa Helsingin Katajanokalla. Julkisivusaneerauksen yhteydessä kaikkien hotellihuoneiden ranskalaisen parvekkeiden ikkunoiksi asennettiin Pihla ikkunat. Lisäksi ylimmänkerroksen terassihuoneiden ikkunoiksi ja oviksi asennettiin Pihlan tuotteet.

As Oy Wallio

Satamakatu 7, 49400 Hamina. Haminan vanhin kerrostalo sai uuden ilmeen julkisivuremontin myötä. Kauttamme asennettiin julkisivun ikkunat, sisäpihan ovet, sekä puisteluparvekkeiden ikkunat ja ovet. Ohessa Suomen Laatusaneerauksen Urakkalive kohteesta. Kaikki alla olevan gallerian kuvat Suomen Laatusaneerauksen.

Hotelli Mestari

Fredrikinkatu 51, 00100 Helsinki. Helsingin keskustassa sijaitsevaan Hotelli Mestariin uusittiin julkisivuremontin yhteydessä myös osa ikkunoista. Pihlan ikkunat asennettiin sisäpihan ja atriumtilaan, sekä ylimmänkerroksen katusivun terassihuoneisiin.

  • Yhteystiedot

  • Asiani koskee


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.