Mittatilausulko-ovet – Suomen suosituimmat ovet Pihlalta

Mittatilausulko-ovi kruunaa kodin julkisivun. Kauniiden Pihla-ovien tehokkaan eristyksen ja tiiviin rakenteen ansiosta sekä kylmyys että vedontunne pysyvät poissa. Valitse koko, väri ja yksityiskohdat tyylisi ja tarpeidesi mukaan.

Mittatilausulko-ovet Pihlalta –
Tervetuloa kotiovelle!

Meiltä löytyy ulko-ovi mittatilaustyönä jokaiseen käyttötarpeeseen. Suosikki-, Perinne- ja Moderni -mallistomme ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia, joiden pohjalta on mahdollista luoda juuri kotisi näköinen mittatilausulko-ovi.

Hinta-laatusuhde

Pihlan kotimaiset mittatilausulko-ovet yhdistävät perinteiset puusepän taidot moderniin tuotekehitykseen. Lopputuloksena on kestävä ja näyttävä ovi.

Takuu

Pihlan mittatilausulko-ovilla on peräti 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.

Mittatilausulko-ovet laajasta valikoimastamme

Mittatilausulko-ovi on juuri sen värinen kuin haluat

Pihlan mittatilausulko-ovet saat kymmenillä eri värivaihtoehdoilla, sillä vakioväri valkoisen lisäksi valittavissasi ovat valitut Pihla-värit, sekä myös tilauksesta RAL-värikartaston värit. Halutessasi saat myös oven ulko- ja sisäpuolen erivärisinä.

Mittatilausulko-ovet led-valaisimella tai ilman

Viimeistele halutessasi mittatilausulko-ovi kätevällä Pihla-Valolla, joka lisää turvallisuutta ja mukavuutta liikkumiseen juuri sinne, missä valoa tarvitaan. Pihla-Valo soveltuu erinomaisesti myös paikkoihin, joihin on vaikea toteuttaa sähkövalaistus.


Suosikki-malliston mittatilausulko-ovet

Nimensä mukaisesti Suosikki-mallistosta löytyy ajattomia Pihla-klassikoita, joista osa on kokenut uudistuksen myötä hienoisia muutoksia. Suosikki-malliston ulko-ovi sopii monipuolisesti erilaisiin kohteisiin niin urbaanissa ympäristössä kuin maaseudun rauhassa.


Moderni-malliston mittatilausulko-ovet

Erityisesti uudiskohteiden tarpeisiin suunniteltu Moderni-mallisto tarjoaa valikoiman ryhdikkäitä ja pääosin suurilla lasiaukoilla varustettuja ulko-ovia.


Perinne-malliston mittatilausulko-ovet

Hillittyjen ja selkeälinjaisten ovien lisäksi mallistoon mahtuu myös muutama todellinen ovisuunnittelun yksityiskohtia pursuava taidonnäyte.


Levikkeelliset mittatilausulko-ovet

Suosikki-, Moderni- ja Perinne-mallistojemme ulko-ovia on saatavilla myös levikkeellisinä versioina.


Puiset mittatilausulko-ovet

Pihla yhdisti voimansa sisarbrändinsä Sydänpuun kanssa ja lopputuloksena on mallisto uusia puisia ulko-ovia.


Räätälöi kotisi näköinen ovi ja pyydä tarjous!

Pihlan Ovikone on helppo tapa tutustua monipuoliseen ovivalikoimaamme ja pyytää tarjous ovesta jonka tyylin, mitat ja lisävarusteet olet itse valinnut kotiisi sopiviksi.

Mittatilausulko-ovi asennettuna?

Pihlalta saat mittatilausulko-oven myös ammattitaitoisesti asennettuna. Asennuksesta voi sopia suoraan myyjän kanssa. Lisäksi nyt on mahdollista tilata mittatilausulko-ovi asennettuna myös suoraan verkkokaupastamme.

Onnistuuko mittatilausulko-oven asentaminen itse?

Onnistuu. Mittatilausulko-ovet on mahdollista tilata Pihlalta myös ilman asennusta. Otathan kuitenkin huomioon, että vain huolellinen asennus takaa sen, että mittatilausulko-ovesi toimii virheettömästi.

Mikäli tilaat ulko-oven asennettuna, on vastuu asennuksessa käytettävien mittojen ottamisesta asennuksen suorittajalla eli tässä tapauksessa meillä. Asennettuna tilattu mittatilausulko-ovi oikeuttaa myös kotitalousvähennyksen asennustyön osalta. Pihla-asiantuntija kertaa asennuksen jälkeen kanssasi oven huoltoon ja käyttöön liittyvät käytännön asiat. Myös vanhan ulko-oven kierrätys onnistuu Pihlan kautta.

ulko-ovi-tarjous

Mittatilausulko-oven hinta asennettuna ja ilman asennusta? Pyydä tarjous!

Pihlan mittatilausulko-oven hinta koostuu valitun mallin lisäksi mm. lisävarusteista ja muista valinnoista, kuten oven energiarakenteesta ja väristä. Pelkkä mittatilausulko-oven hinta on helppo selvittää verkkokaupassamme tekemällä oveen halutut valinnat.

Asennuksen hinta puolestaan selviää, kun Pihla-asiantuntija käy paikan päällä tekemässä mittauksen ja laatii tarjouksen asennusolosuhteiden perusteella. Tutustu siis valikoimaan ja kysy lisää lähimmältä Pihla-asiantuntijalta!

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: