Mittatilausulko-ovet – Suomen suosituimmat ovet Pihlalta

Mittatilausulko-ovi kruunaa kodin julkisivun. Kauniiden Pihla-ovien tehokkaan eristyksen ja tiiviin rakenteen ansiosta sekä kylmyys että vedontunne pysyvät poissa. Valitse koko, väri ja yksityiskohdat tyylisi ja tarpeidesi mukaan.

Mittatilausulko-ovet Pihlalta –
Tervetuloa kotiovelle!

Meiltä löytyy ulko-ovi mittatilaustyönä jokaiseen käyttötarpeeseen. Suosikki-, Perinne- ja Moderni -mallistomme ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia, joiden pohjalta on mahdollista luoda juuri kotisi näköinen mittatilausulko-ovi.

Hinta-laatusuhde

Pihlan kotimaiset mittatilausulko-ovet yhdistävät perinteiset puusepän taidot moderniin tuotekehitykseen. Lopputuloksena on kestävä ja näyttävä ovi.

Takuu

Pihlan mittatilausulko-ovilla on peräti 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.

Mittatilausulko-ovet laajasta valikoimastamme


Suosikki-malliston mittatilausulko-ovet

Nimensä mukaisesti Suosikki-mallistosta löytyy ajattomia Pihla-klassikoita, joista osa on kokenut uudistuksen myötä hienoisia muutoksia. Suosikki-malliston ulko-ovi sopii monipuolisesti erilaisiin kohteisiin niin urbaanissa ympäristössä kuin maaseudun rauhassa.


Moderni-malliston mittatilausulko-ovet

Erityisesti uudiskohteiden tarpeisiin suunniteltu Moderni-mallisto tarjoaa valikoiman ryhdikkäitä ja pääosin suurilla lasiaukoilla varustettuja ulko-ovia.


Perinne-malliston mittatilausulko-ovet

Hillittyjen ja selkeälinjaisten ovien lisäksi mallistoon mahtuu myös muutama todellinen ovisuunnittelun yksityiskohtia pursuava taidonnäyte.


Levikkeelliset mittatilausulko-ovet

Suosikki-, Moderni- ja Perinne-mallistojemme ulko-ovia on saatavilla myös levikkeellisinä versioina.


Puiset mittatilausulko-ovet

Pihla yhdisti voimansa sisarbrändinsä Sydänpuun kanssa ja lopputuloksena on mallisto uusia puisia ulko-ovia.


Mittatilausulko-ovi on juuri sen värinen kuin haluat

Pihlan mittatilausulko-ovet saat kymmenillä eri värivaihtoehdoilla, sillä vakioväri valkoisen lisäksi valittavissasi ovat valitut Pihla-värit, sekä myös tilauksesta RAL-värikartaston värit. Halutessasi saat myös oven ulko- ja sisäpuolen erivärisinä.

Mittatilausulko-ovet led-valaisimella tai ilman

Viimeistele halutessasi mittatilausulko-ovi kätevällä Pihla-Valolla, joka lisää turvallisuutta ja mukavuutta liikkumiseen juuri sinne, missä valoa tarvitaan. Pihla-Valo soveltuu erinomaisesti myös paikkoihin, joihin on vaikea toteuttaa sähkövalaistus.

Räätälöi kotisi näköinen ovi ja pyydä tarjous!

Pihlan Ovikone on helppo tapa tutustua monipuoliseen ovivalikoimaamme ja pyytää tarjous ovesta jonka tyylin, mitat ja lisävarusteet olet itse valinnut kotiisi sopiviksi.

Mittatilausulko-ovi asennettuna?

Pihlalta saat mittatilausulko-oven myös ammattitaitoisesti asennettuna. Asennuksesta voi sopia suoraan myyjän kanssa. Lisäksi nyt on mahdollista tilata mittatilausulko-ovi asennettuna myös suoraan verkkokaupastamme.

Onnistuuko mittatilausulko-oven asentaminen itse?

Onnistuu. Mittatilausulko-ovet on mahdollista tilata Pihlalta myös ilman asennusta. Otathan kuitenkin huomioon, että vain huolellinen asennus takaa sen, että mittatilausulko-ovesi toimii virheettömästi.

Mikäli tilaat ulko-oven asennettuna, on vastuu asennuksessa käytettävien mittojen ottamisesta asennuksen suorittajalla eli tässä tapauksessa meillä. Asennettuna tilattu mittatilausulko-ovi oikeuttaa myös kotitalousvähennyksen asennustyön osalta. Pihla-asiantuntija kertaa asennuksen jälkeen kanssasi oven huoltoon ja käyttöön liittyvät käytännön asiat. Myös vanhan ulko-oven kierrätys onnistuu Pihlan kautta.

ulko-ovi-tarjous

Mittatilausulko-oven hinta asennettuna ja ilman asennusta? Pyydä tarjous!

Pihlan mittatilausulko-oven hinta koostuu valitun mallin lisäksi mm. lisävarusteista ja muista valinnoista, kuten oven energiarakenteesta ja väristä. Pelkkä mittatilausulko-oven hinta on helppo selvittää verkkokaupassamme tekemällä oveen halutut valinnat.

Asennuksen hinta puolestaan selviää, kun Pihla-asiantuntija käy paikan päällä tekemässä mittauksen ja laatii tarjouksen asennusolosuhteiden perusteella. Tutustu siis valikoimaan ja kysy lisää lähimmältä Pihla-asiantuntijalta!

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: