Puuovet – Puusepän käsityönä valmistamat ovet

Perinteisenä puusepän käsityönä valmistettu puuovimallisto on täynnä entistäkin ekologisempia puisia ulko-ovimalleja. Ympäristöystävälliset puuovet edustavat ajatonta tyyliä.

Aidot kokonaan puiset ovet ovat tulleet takaisin muotiin 

Pihlan Puuovissa perinteisen puuoven tyylikkyys yhdistyy saumattomasti modernin ulko-oven rakenteeseen ja modernien ovimallien muotoiluun. Puuoven rakenteessa on ekologinen puukuitueriste, joka tekee ovesta entistäkin ympäristöystävällisemmän valinnan kodin sisäänkäynnille. Täyspuinen ovi on lisäksi energiatehokkaampi ja eristää ääntä paremmin. Puuovi on ajaton, tyylikäs ja ympäristöystävällinen valinta kruunaamaan kodin julkisivun.

Puuovet ovat valittavissa erilaisin kuultosävyin käsiteltyinä, jolloin elävä puupinta jää ilmeikkäästi näkyviin. Sävytyksen jälkeen ovi viimeistellään kahteen kertaan lakalla. Puuovet voidaan myös maalata kokonaan peittävällä maalilla Pihlan Puuoviin on saatavilla ulko-ovien tapaan näyttävä painikevalikoima, monipuoliset lukitukset sekä oven käyttöä helpottava moderni älylukitus.

Puuovi on kestävä ja ekologinen valinta

Puu on uusiutuvana ja jälkikäsiteltävänä luonnonvarana hyvin ekologinen valinta oven raaka-aineeksi. Oikein käytettynä ja huollettuna puuovi kestääkin sukupolvelta toiselle. Koska Puuovet ovat aitoja massiivirakenteisia puuovia, tarvitsevat ne yläpuolelleen kunnollisen sadevesisuojan tai riittävän pitkän räystään.

Elävänä luonnonmateriaalina puuovet vaativat myös huoltomaalausta aika ajoin. Huoltomaalauksen tarve vaihtelee riippuen rakennuskohteen sijainnista ja julkisivun ilmansuunnasta, sekä käytetystä pintakäsittelyaineesta. Toimitamme aina Puuovien mukana pintakäsittelyn huolto-ohjeet ja tarvittaessa kauttamme saa myös huoltomaalauksen.

Tutustu Puuovimalleihin

Räätälöi kotisi näköinen ovi ja pyydä tarjous!

Pihlan Ovikone on helppo tapa tutustua monipuoliseen ovivalikoimaamme ja pyytää tarjous ovesta jonka tyylin, mitat ja lisävarusteet olet itse valinnut kotiisi sopiviksi.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: