Pihla on taloyhtiöiden kokenut kumppani

Ikkuna- ja oviremontit taloyhtiöiden suurimpiin odotuksiin.

Kestävä kehitys osana liiketoimintaa

Kestävä kehitys vaatii vastuullisia valintoja. Osana Pihla Group -konsernia olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintamalliin, joka pohjautuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin.

Keskitymme ympäristöystävällisyyteen, hyvän työpaikan luomiseen ja vastuulliseen liiketoimintaan, joiden myötä voimme omalla toiminnallamme edistää parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta kaikille.


Alan kattavin kierrätyspalvelu

Pihlan kierrätyspalvelu on taloyhtiöille vaivaton ratkaisu, jonka myötä kaikki ikkunramermontin purkujätteet päätyvät uusiokäyttöön.

Säästöjä säännöllisellä huollolla

Ikkunoiden ja ovien säännöllinen huolto ylläpitää taloyhtiön asumismukavuutta ja turvallisuutta. Pihlan huolto kattaa kaikkien valmistajien ikkunat.

Pihlan verran pienempi hiilijalanjälki

Pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.

Tietopankki ikkunaremontista taloyhtiöiden hallituksille ja asukkaille

Katso vinkit ikkunaremontin perustelemiseen asukkaille, onnistuneeseen kilpailutukseen ja lue tarkemmin miten remontti etenee vaihe vaiheelta.

Muista myös, että Pihla Taloyhtiö -palvelun avulla yhtiönne hallitus voi hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo paljon ennen varsinaista ikkunaremonttia.


Totta vai tarua? 10 myyttiä taloyhtiön ikkunaremontista

Onko taloyhtiön ikkunaremontti putkiremonttiin verrattava ponnistus? Voiko ikkunavalinnoilla vaikuttaa ilmanvaihtoon tai mobiilikuuluvuuteen? Venyykö ikkunaremontissa aina joko aikataulu tai budjetti? Tuottaako ikkunaremontti lisätöitä isännöitsijälle?

Referenssejämme – Ikkunaremontti yllätti positiivisesti jokaisen asukkaan

Helsingin Pasilan As Oy Hopea-Salpaan tehtiin ikkuna- ja oviremontti, jossa parantui niin talojen ulkonäkö kuin asumisviihtyvyyskin. Erityiskiitosta sai parantunut ilmanvaihto, hyvin hoidettu projekti sekä mukava ja ammattimainen asennusryhmä.

Valitse yhteydenottotapa taloyhtiön tarpeen ja tilanteen mukaan

Taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät ja suunnittelualan ammattilaiset voivat hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo paljon ennen varsinaista ikkunaremonttia sekä projektin aikana sen kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen.

Pihla Taloyhtiö -palvelu

Asiantuntijamme vastaavat ikkunaremonttia koskeviin kysymyksiin, voivat laatia ennakkotarjouksen tai budjettitarjouksen taloyhtiön hallituksen käyttöön tai auttaa isännöitsijää ikkunaremontin hankintaprosessin eri vaiheissa.

Taloyhtiön kartoituskäynti

Ikkunaremontin suunnittelussa kannattaa ottaa ammattilainen mukaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa keskustelemaan tarkemmin taloyhtiösi tarpeista ja toiveista tulevaan ikkunaremonttiin liittyen.

Tarjouspyyntö

Olemme valmistaneet kotimaisia laadukkaita ikkunoita ja ovia taloyhtiöiden tarpeisiin jo yli 40 vuoden ajan ja toteutamme vuosittain satoja taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontteja. 

Tutustu taloyhtiöiden kokemuksiin