Pihlan ikkunaremontti on varma valinta

Pihlan ammattilaisten kanssa projektisi on hyvissä käsissä.

Pihla on luotettava ja taloudellisesti vakavarainen yritys. Modernin tuotantojärjestelmämme ansiosta tuotteet valmistuvat aikataulussaan. Olemme parantaneet satojentuhansien suomalaisten asumismukavuutta remontoimalla taloyhtiöitä miljoonilla ympäristöystävällisillä ja Suomen olosuhteisiin valmistetuilla ikkunoilla ja ovilla.

Kokeile Pihlan maksutonta asiantuntijapalvelua!

Pihla Taloyhtiö -palvelun avulla taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät ja suunnittelualan ammattilaiset voivat hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo paljon ennen varsinaista ikkunaremonttia.

Ota maksuton Pihla Taloyhtiö -palvelu käyttöösi varaamalla etätapaaminen.

Taloyhtiön ikkunaremontti vaatii ammattitaitoa, jota Pihla tarjoaa.

Hyödynnä ikkuna-asiantuntijan uutiskirje

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä tietopaketti isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallituksille ja suunnittelu-alan ammattilaisille.

Vinkkejä ikkunaremontin kilpailutukseen

Ikkunaremonttiin liittyy monta vaihetta ja osa-aluetta, jotka on syytä ottaa huomioon jo kilpailutusvaiheessa.

Isännöitsijöille, taloyhtiön hallituksille ja asukkaille tarkoitettu oppaamme helpottaa remontin suunnittelua ja kilpailuttamista.

Tyytyväiset asiakkaat ja laadukkaat tuotteet

Oheisilla videoilla isännöitsijät kertovat kokemuksiaan Pihlan ikkunaremonteista. Asennuksen sujuvuus ja tuotteiden tarjoama parannus asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen ovat vahva käyntikortti Pihlalle. Tyytyväisten asiakkaiden ansiosta Pihlasta onkin tullut suurin ja vakavaraisin toimija, jonka vastuullinen toiminta määrittää koko alan standardin.

Pihlan tuotteiden pitkät takuuajat perustuvat laatuun, joka luodaan huolellisella kehitystyöllä ja tuotteiden jatkuvalla testaamisella.

Kuten muidenkin tuotteidemme, myös Pihla-kaihtimien kestävyyttä testataan, jotta ne täyttävät korkeat laatukriteerimme. Kaihdin on ikkunan herkin osa, mutta silti sitä käytetään jopa kymmeniä tuhansia kertoja vuosikymmenten aikana.

KLIK-raitisilmaventtiiliä testataan mm. savutestillä, joka simuloi ilman oikeaoppista kulkemista ikkunassa ja leviämistä huonetilaan. Testissä käy ilmi, kuinka KLIK ohjaa ilmaa kaikkialle huoneeseen tarjoten korkeat ilmamäärät ja vähemmän vedon tunnetta.

Miksi Pihlan ikkunaremontti?

Toisinaan taloyhtiön on vaikea tehdä päätöstä ikkunaremontista. Pihlan ikkunaremontissa on tekijöitä, joiden avulla se on helppo perustella taloyhtiöille. Isännöitsijän kannalta puolestaan päätös ikkunaremontista tarkoittaa esimerkiksi vähemmän yhteydenottoja nykyisten, vanhojen ikkunoiden ongelmista.

Taloyhtiön ikkunaremontti Pihlalta on luotettava valinta, jos tarkoituksena on tehdä kaikin puolin onnistunut ikkunaremontti taloyhtiössä.

Edustatko taloyhtiötä?

Ota yhteyttä oman alueesi Pihla-asiantuntijaan.

Katso yhteystiedot »

Edustatko rakennusliikettä?

Ota yhteyttä julkisivusaneerauksiin erikoistuneisiin ammattilaisiimme.

Katso yhteystiedot »

Muiden taloyhtiöiden kokemuksia: