Ikkunaremontti nostaa asunnon arvoa ja tarjoaa säästöjä.

Ikkunaremontti – Onnistu Pihlan ammattilaisten kanssa

Ikkunaremontti tuo säästöjä lämmityskustannuksiin ja nostaa asunnon arvoa. Lisäksi ikkunaremontti ja nykyaikaiset ikkunat tarjoavat monia tapoja lisätä kodin mukavuutta. Pihlan asiantuntijat takaavat, että ikkunaremontti on huoleton kokonaisuus suunnittelusta toteutukseen.

Ikkunaremontti tehdään niin harvoin, että kumppaniksi on syytä valita luotettava ja ammattitaitoinen yritys. Meille Pihlalla onnistunut ikkunaremontti on kunnia-asia ja omaamme yli 20 vuoden kokemuksen tuhansista ikkunaremonteista niin omakotitaloissa kuin taloyhtiöissä. Suomessa on jo yli 2,5 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea, mikä tekee Pihlasta markkinoiden suosituimman ikkuna- ja ovimerkin.

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan ikkunoihin juuri oikeat ominaisuudet ja lisävarusteet, sillä nämä valinnat vaikuttavat kotiin ja asumiseen vuosikymmeniä.

Omakotitalon ikkunremontti Pihlalta on luotettava valinta.

Omakotitalon ikkunaremontti

Ikkunaremontti Pihlan kanssa on helpoin tapa varmistua siitä, että saat omakotitaloon, paritaloon tai kesämökille takuulla juuri tyyliäsi ja tarpeitasi vastaavat laadukkaat kotimaiset ikkunat.

Taloyhtiön ikkunaremontti vaatii ammattitaitoa, jota Pihla tarjoaa.

Taloyhtiön ikkunaremontti

Pihlan ikkunaremontti on paras valinta kaikenkokoisille taloyhtiöille. Isännöitsijät, taloyhtiöiden hallitukset ja suunnittelualan ammattilaiset voivat hyödyntää Pihlan asiantuntijuutta joustavasti jo paljon ennen kuin ikkunaremontti alkaa.

Mitä ikkunaremontissa on otettava huomioon?

Ikkunaremontti pitää sisällään monta valintaa ja päätöstä, joissa kokemuksesta ja asiantuntemuksesta on merkittävää hyötyä. Etenkin modernien ikkunoiden ominaisuudet voivat aiheuttaa päänvaivaa.

Listasimme muutaman asian, jotka huomioimalla voidaan varmistua siitä, että ikkunaremontti todella täyttää sille asetut odotukset vielä vuosienkin jälkeen.

  • Ikkunoiden energiatehokkuus ja ääneneristävyys
  • Etelä- ja länsipuolen ikkunoiden auringonsuojaus
  • Ikkunaremontin vaikutus sisäilmaan
  • Turvallisuus ja ikkunoiden käytettävyys
  • Ikkunoiden vaikutus sisustukseen ja kodin ilmeeseen
  • Antennilasin tarve toimivan mobiiliverkon takaamiseksi
  • Ikkunoiden huolellinen mitoitus

Näissä ja muissa asioissa aina kääntyä huoletta lähimmän Pihla-asiantuntijasi puoleen. Näin saat apua juuri niihin asioihin, jotka takaavat oman ikkunaremonttisi onnistumisen.

Ikkunaremontti vaatii huolellista suunnittelua.

Pihlan maksuton arviokäynti on luonteva tapa aloittaa ikkunaremontti

Arviokäynnin myötä Pihlan paikallinen asiantuntija arvioi nykyisten ikkunoiden kunnon, tekee tarvittavat mittaukset, neuvoo tuotteiden valinnassa ja laatii tarjouksen ikkunaremontista.

Itse arviokäynti ei velvoita tilaamaan ikkunaremonttia, mutta tarjoaa jo sinänsä arvokasta tietoa ikkunaremontin suunnitteluun.

Ikkunaremontti tekee ihmeitä myös kodin ilmeelle

Säästöjen ja asumismukavuuden lisäksi ikkunaremontti vaikuttaa kodin ilmeeseen niin ulkopuolella kuin sisälläkin. Pihlan ikkunat ja ovet ovat saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

Pihlan ikkunaremontti – Asiakkaiden kokemuksia

Jokainen ikkunaremontti on erilainen. Asiakkaidemme tarinat Pihlan ikkunaremonteista ympäri Suomen tarjoavat kuitenkin hyvän tavan tutustua Pihlan vahvuuksiin. Samalla pääset lukemaan, kuinka ikkunaremontti on sujunut ja miten se on vaikuttanut kotiin ja asumiseen.

Ikkunaremontti – Kysymyksiä ja vastauksia

Ikkunaremontti on iso investointi ja herättää luonnollisesti myös paljon kysymyksiä. Oman kysymyksesi voit esittää meille vaikkapa chatissa tai soittamalla oman alueesi Pihla-jälleenmyyjälle.

Onko ikkunaremontti yhtä työläs kuin vaikkapa putkiremontti?

Ei. Ikkunaremontti on esimerkiksi putkiremonttiin verrattuna huomattavasti pienempi ponnistus ja nopeampi toteuttaa. Omakotitalon ikkunaremontti hoituu yleensä päivässä ja taloyhtiöissäkin yhden asunnon ikkunoiden vaihtaminen hoituu yhdessä päivässä.

Mitä hyötyjä ikkunaremontti tarjoaa?

Kaksi ikkunaremontin selkeintä hyötyä ovat säästö ja asumismukavuus. Uusien ikkunoiden myötä lämmityskustannukset pienenevät, kun kodin energiatehokkuus paranee. Vedon tunteen katoaminen tekee kodista luonnollisesti myös mukavamman asua. Asumismukavuuteen voi vaikuttaa myös monilla muilla nykyaikaisten ikkunoiden ominaisuuksilla. Äänieristys, auringonsuojaus ja antennilasin myötä toimiva mobiiliverkko ovat hyviä esimerkkejä ikkunaremontin hyödyistä. Ikkunaremontti nostaa myös asunnon arvoa ja tekee ihmeitä kodin ilmeelle.

Voiko kotona asua ikkunaremontin aikana?

Kyllä. Ikkunaremontti esimerkiksi omakotitalossa hoituu yleensä noin päivässä eikä yksi ikkuna ole pois paikaltaan kuin hetken aikaa. Kotona voi siis huoletta oleskella ikkunaremontin aikana, kunhan pitää huolen siitä, että asentajat voivat tehdä työnsä turvallisesti.

Onko ikkunaremontti mahdollista tehdä talvella?

Kyllä. Vuodenajalla ei ole merkitystä ikkunaremontin toteutukselle. Pihlan ammattilaiset huolehtivat vanhan ikkunan purkamisesta ja uuden asentamisesta siten, että koti ei ehdi liiaksi viilentyä talvipakkasillakaan. Nykyaikaisen käsityksen mukaan talvi on jopa se paras aika tehdä ikkunaremontti, sillä ilma on suhteellisesti kuivempaa ja pakkanen ja lumi suojaavat puutarhaa.

Mitä ikkunaremontti maksaa?

Ikkunaremontin hinta on yksi yleisimmistä mieltä askarruttavista asioista, kun ikkunoiden vaihtoa aletaan tosissaan suunnitella. Ikkunoiden vaihtamisen kustannuksia onkin hyvä hahmotella etukäteen, sillä käytännössä ikkunaremontin hinta ei muodostu vain uusista ikkunoista, joiden osuus kokonaissummasta on yleensä noin 50 %.

Jokainen koti ja ikkunaremontti on erilainen. Helpoin tapa hahmottaa oman ikkunaremontin kustannuksia onkin pyytää lähintä Pihla-asiantuntijaa tekemään maksuton arviokäynti. Näin saat paitsi tarjouksen ikkunaremontista, myös paljon hyödyllistä tietoa nykyaikaisten ikkunoiden ominaisuuksista ja asiantuntevaa apua oikeanlaisten tuotteiden ja lisävarusteiden valintaan.