pihla-logo-valkoinen-2

Ikkunaremontti ei riipu vuodenajasta

Huoleton ikkunaremontti talvella

Ikkunoiden asennus ei ole vuodenajasta kiinni. Kokeneen ikkunavalmistajan kanssa remontti onnistuu varmasti ja asiantuntijamme auttavat sinua saamaan kotiisi tai vapaa-ajan asuntoosi juuri sopivat ratkaisut ammattitaitoisesti asennettuna. Nopeaa, turvallista ja siistiä!

Varaa maksuton kartoituskäynti!

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Näin saat heti tietää, miten remonttisi toteutetaan parhaiten ja mitä se maksaa.

Antamiasi tietoja voidaan käyttää Inwido Finland Oy:n tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@inwido.fi).
Inwido Finland Oy:n tietosuojakäytäntö

Voit myös soittaa meille: 0800 550880
(ark. 08-20)

pihla-asennus

Ikkunaremontti jopa parissa päivässä

Talviasennus eroaa käytännössä vain asennuslämpötilan mukaisen eristevaahdon valinnassa. Ikkunat vaihdetaan yksi kerrallaan ja ikkuna-aukko on auki vain noin 15 minuuttia eli asunto ei pääse kylmenemään. Asennus pakkasessa myös säästää nurmikkoalueita, koska jäisessä maassa nostimien aiheuttamat vauriot jäävät pieniksi. Lumitöitä tosi saattaa joutua tekemään hieman enemmän, jotta ikkunoille, jätelavoille ja nostimelle on tilaa.

Mitä kannattaa ottaa huomioon ikkunavalmistajaa valitessa?

 • Valmistajan kokemus ja suomalaisen käyttöympäristön tuntemus
 • Valmistajan vakavaraisuus ja siten huoltovarmuuden myös pitkälle tulevaisuuteen
 • Tuotteiden laadun ja toimivuuden testaukset
 • Tuotannon laatu- ja ympäristöasiat
 • Valmistajan tuotteille antamat takuut
 • Ikkunan yksityiskohdat (esim. karmin vahvuus, ulkopuitteen kestävyys ja helppohoitoisuus), viimeistely ja turvallisuus

Mistä ikkunaremontin suunnittelu alkaa?

Ikkuna- ja oviremontti on suuri investointi, jonka suunnitteluun kannattaa panostaa. Aloita katsomalla nykyisiä ikkunoitasi ja oviasi. Toimivatko ne arjessa? Tulisiko uusien olla helpompi huoltaa? Miltä toivot uusien näyttävän sisältä ja ulkoa? Varaa asiantuntijaltamme maksuton kartoituskäynti, jossa kartoitetaan vanhojen ikkunoidesi ja oviesi kunto sekä käydään läpi ikkuna- ja ovitarpeesi. Käyntiin kuluu aikaa noin 1–2 tuntia.

Kartoituskäynnillä selvitetään:

 • Nykyisten ikkunoiden ja ovien vaihtotarve
 • Rakennuksen ympäristön vaatimukset ja olosuhteet: esim. auringonsuojaukseen tai meluntorjuntaan liittyvät tarpeet
 • Tarvitaanko korvausilmaventtiilejä, tuloilmaikkunoita tai tuuletusikkunoita
 • Asiakastoiveet ja lisävarustetarpeet, kuten kaihtimet, ristikot tai hyönteisverkot
 • Ikkunoiden ja ovien mitoitus
 • Rakennuksen erityispiirteet esim. talopaketissa

Mitkä asiat vaikuttavat ikkunaremontin hintaan?

 • Tuotevalinnat: ikkunoiden ja ovien tyyppi, lasien määrä ja paksuus, karmin syvyys, lisävarusteet
 • Energiatehokkuus: energiatehokkaampi ikkuna on arvokkaampi
 • Auringonsuojaus: pienellä lisäkustannuksella asumisviihtyvyyttä voidaan lisätä huomattavasti
 • Ääneneristävyys: tien melua voidaan vähentää merkittävästi
 • Väri: mm. monivärisyys ja erikoisvärit nostavat hintaa
 • Käytetty asennusratkaisu, mm. desibeliasennus, joka varmistaa koko seinäaukon ääneneristävyyden
 • Viimeistely: listavalinnat ja pellitykset
 • Rakennuksen sijainti: telineiden ja nostimien tarve asennuksessa
 • Rakennuksen tyyppi: kivitalo vai puutalo
 • Lisäpalvelut, purkujätteet, ikkunoiden pesu yms.

Miten valmistaudun ikkunaremonttiin?

Ikkunoiden toimitus, vastaanotto ja säilytys

Toimitamme ikkunat ja ovet kuljetuslavoilla pakkausmuovissa. Varaa niille riittävästi tilaa tasaisella kovalla alustalla. Huomaa, että ne tulee varastoida pystyasennossa ja niiden on oltava irti maasta. Tarkista toimituksen kunto heti yhdessä kuljettajan kanssa ja tee heti merkintä rahtikirjaan havaittavista vaurioista.

Pakkaukset on tarkoitettu tilapäistä säilytystä varten ja ne suojaavat tuotteita normaalilta sateelta ja lumelta. Jos ikkunoita ja ovia joudutaan säilyttämään pitkään ennen asennusta, hanki niille suojapeite varmistamaan, että tuotteet pysyvät kuivina ja tuulettuneina. Väärä varastointi voi aiheuttaa tuotteiden vaurioitumisen.

Ikkunoiden asentaminen

Varmista asentajille avoin kulkureitti pihalle ja sisälle kotiin. Tee ennen asennusta tilaa ikkunoiden edustoille sisälle ja ulos. Poista verhot sekä muut esteet ikkunoiden ja ovien edestä. Suojaa huonekalut ja siirrä syrjään arvokkaat tai herkästi rikkoontuvat tavarat. Huonekalujen suojaamiseen ikkunaremontista syntyvältä pölyltä ja purulta voi käyttää esimerkiksi lakanoita. Asentajat suojaavat alueet, joilla he liikkuvat ja asentavat.

Ikkunaremontti ei juurikaan häiritse asumista. Ammattitaitoiset asentajamme asentavat ikkunat ja ovet nopeasti ja huolella. Nopean asennuksen ansiosta ikkunaremontti onnistuu vuoden ympäri.

Mitä tapahtuu ikkunaremontin jälkeen?

Asentaja opastaa sinua tarvittaessa uusien ikkunoiden ja ovien käytössä. Halutessasi hän huolehtii myös kaikista ikkuna- ja oviremontin purkujätteistä asianmukaisesti. Remontista aiheutuu luonnollisesti hieman pölyä, vaikka asentajat ovatkin huolellisia ja siivoavat jälkensä. On siis hyvä imuroida asunto ja pyyhkiä pölyt.

Jos sinulle tulee remontin jälkeen kysymyksiä, ole suoraan yhteydessä myyjään.

Pihla on riskitön
valinta ikkuna­remonttiin

Meiltä Pihlalta löytyy kokemusta jo lähes 30 vuoden ajalta. Olemme Suomen suosituin ikkunabrändi, sillä maastamme löytyy jo yli 2,2 miljoonaa Pihlan ikkunaa ja ovea. Tuotteemme valmistetaan Suomessa ja niillä on Avainlippu.

Suomen suosituin ikkunaperhe*

* Jo yli 2,2 miljoonaa myytyä ikkunaa ja ovea

Pihla_IKK_Termo_E_170mm_classic_kasitelty

Pihla Termo

4-lasinen matalaenergiaikkuna, joka varmistaa erinomaisen energiatehokkuuden, auringonsuojan ja ääneneristävyyden.

Pihla_IKK_Termo_Kiintea_S_DB_Poikkil_kasitelty

Pihla Termo Kiinteä DB

Uusi ääntä eristävä DB-ikkuna on varma valinta, kun melu tulee lähelle. Uusi kiinteä rakenne mahdollistaa 40 dB ääneneristävyyden.

Pihla_IKK_Oiva_Termo_Poikkil_s130_mm_kasitelty

Pihla Varma

Suomen suosituin 3-lasinen puu-alumiini-ikkuna, joka on varmasti hyvä valinta.

Aloita jättämällä meille yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä

Voit sopia ikkunaremontin asiantuntijamme kanssa ajan maksuttomalle kartoituskäynnille, joka ei kuitenkaan velvoita sinua vielä mihinkään.

Varaa maksuton kartoituskäynti!

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Näin saat heti tietää, miten remonttisi toteutetaan parhaiten ja mitä se maksaa.

Antamiasi tietoja voidaan käyttää Inwido Finland Oy:n tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@inwido.fi).
Inwido Finland Oy:n tietosuojakäytäntö

Voit myös soittaa meille: 0800 550880
(ark. 08-20)

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Majalat_ikkunaremontti_paransi_asumismukavuutta_1

“Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen, suosittelemme Pihlaa tutuillemme, jotka harkitsevat ikkunaremontin tekemistä. Oli ilo nähdä hyvällä asenteella ripeasti toimivia ammattilaisia. Ei tässä iässä turhaan kehuta.”

Pertti ja Elli Majala, Jämsänkoski

Peltonen-mokki

”Pihlan tarjoamassa paketissa saimme sovittua vaivattomasti tilauksen yksityiskohdat sekä toimitus- ja asennusaikataulut. Talviasennus sujui oikein hyvin. Uudet ikkunat olivat ainut jälki, joka paljasti, että remontti oli tehty. Asentajat imuroivat jälkensä ja veivät vanhat ikkunat mennessään.“

Arja ja Lippo Peltonen, Turku

Ahonen-omakotitalo

”Haluttiin ennen kaikkea asumismukavuutta ja ikkunoiden pesuun liittyvää vaivattomuutta. Näihin vastasi parhaiten Pihlan Termo -tuoteperheen ikkunat. Asentajalle täytyy antaa hyvät pisteet. Urakka on edennyt ajallaan ja juuri niin kuin on sovittu. Parasta oli nähdä vaimon hymy remontin jälkeen.“

Antero Ahonen, Jyväskylä