Ikkunaremontti Pihlalta – Varmista toimiva koti vuosikymmeniksi

Suomen suosituimmissa ikkunoissa kohtaavat ylivertainen hinta-laatusuhde ja monipuoliset ominaisuudet.

Ikkunaremontti tehdään niin harvoin, että kumppaniksi on syytä valita luotettava ja ammattitaitoinen yritys

Onnistunut ikkunaremontti on Pihlalle kunnia-asia ja omaamme yli 40 vuoden kokemuksen tuhansista ikkunaremonteista niin omakotitaloissa kuin taloyhtiöissä.

Paikalliset asiantuntijat takaavat, että ikkunaremontti on huoleton kokonaisuus suunnittelusta toteutukseen. Suomessa onkin jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea, mikä tekee Pihlasta markkinoiden suosituimman ikkuna- ja ovimerkin.

Omakotitalon ikkunaremontti

Olemme tehneet omakotitalon ikkunaremontin sinulle mahdollisimman helpoksi.

Taloyhtiöiden ikkunaremontit

Pihlan ikkunaremontti on paras valinta kaikenkokoisille taloyhtiöille.

Toimiva koti ikkunaremontilla – Huomioi ainakin nämä ikkunoiden valinnassa

Autamme valitsemaan ikkunoihin oikeat ominaisuudet ja lisävarusteet, sillä nämä valinnat vaikuttavat kotiin ja asumiseen vuosikymmeniä. Ikkunaremontin yhteydessä on huomioitava ainakin:

  • Etelä- ja länsipuolen ikkunoiden auringonsuojaus
  • Ikkunaremontin vaikutus sisäilmaan
  • Turvallisuus ja ikkunoiden käytettävyys
  • Ikkunoiden vaikutus sisustukseen ja kodin ilmeeseen
  • Antennilasin tarve toimivan mobiiliverkon takaamiseksi
  • Ikkunoiden huolellinen mitoitus

Pihlan monipuoliset maksuvaihtoehdot

Harkitsetko uusia ikkunoita, mutta ikkunaremontin helppous ja kustannukset mietityttävät? Meiltä saat uudet ikkunat sekä ovet nopeasti ja vaivattomasti kohtuuhintaan!

Hyödynnä Pihlan monipuoliset maksutavat ja hanki itsellesi uudet ja energiatehokkaat ikkunat sekä ovet kotiisi.

Valitse sinulle sopivin – kertalasku tai kuukausierät.

Ikkunaremontti vaatii huolellista suunnittelua.

Pihlan maksuton arviokäynti on luonteva tapa aloittaa ikkunaremontti

Arviokäynnin myötä Pihlan paikallinen asiantuntija arvioi nykyisten ikkunoiden kunnon, tekee tarvittavat mittaukset, neuvoo tuotteiden valinnassa ja laatii tarjouksen ikkunaremontista.

Itse arviokäynti ei velvoita tilaamaan ikkunaremonttia, mutta tarjoaa jo sinänsä arvokasta tietoa ikkunaremontin suunnitteluun.

Ikkunaremontti tekee ihmeitä myös kodin ilmeelle

Säästöjen ja asumismukavuuden lisäksi ikkunaremontti vaikuttaa kodin ilmeeseen niin ulkopuolella kuin sisälläkin. Pihlan ikkunat ja ovet ovat saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa.

Pihlan ikkunaremontti – Asiakkaiden kokemuksia

Jokainen ikkunaremontti on erilainen. Asiakkaidemme tarinat Pihlan ikkunaremonteista ympäri Suomen tarjoavat kuitenkin hyvän tavan tutustua Pihlan vahvuuksiin. Samalla pääset lukemaan, kuinka ikkunaremontti on sujunut ja miten se on vaikuttanut kotiin ja asumiseen.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

Ikkunaremontti – Kysymyksiä ja vastauksia

Ikkunaremontti on iso investointi ja herättää luonnollisesti myös paljon kysymyksiä. Oman kysymyksesi voit esittää meille vaikkapa chatissa tai soittamalla oman alueesi Pihla-jälleenmyyjälle.

Onko ikkunaremontti yhtä työläs kuin vaikkapa putkiremontti?

Ei. Ikkunaremontti on esimerkiksi putkiremonttiin verrattuna huomattavasti pienempi ponnistus ja nopeampi toteuttaa. Omakotitalon ikkunaremontti hoituu yleensä päivässä ja taloyhtiöissäkin yhden asunnon ikkunoiden vaihtaminen hoituu yhdessä päivässä.

Mitä hyötyjä ikkunaremontti tarjoaa?

Kaksi ikkunaremontin selkeintä hyötyä ovat säästö ja asumismukavuus. Uusien ikkunoiden myötä lämmityskustannukset pienenevät, kun kodin energiatehokkuus paranee. Vedon tunteen katoaminen tekee kodista luonnollisesti myös mukavamman asua. Asumismukavuuteen voi vaikuttaa myös monilla muilla nykyaikaisten ikkunoiden ominaisuuksilla. Äänieristys, auringonsuojaus ja antennilasin myötä toimiva mobiiliverkko ovat hyviä esimerkkejä ikkunaremontin hyödyistä. Ikkunaremontti nostaa myös asunnon arvoa ja tekee ihmeitä kodin ilmeelle.

Voiko kotona asua ikkunaremontin aikana?

Kyllä. Ikkunaremontti esimerkiksi omakotitalossa hoituu yleensä noin päivässä eikä yksi ikkuna ole pois paikaltaan kuin hetken aikaa. Kotona voi siis huoletta oleskella ikkunaremontin aikana, kunhan pitää huolen siitä, että asentajat voivat tehdä työnsä turvallisesti.

Onko ikkunaremontti mahdollista tehdä talvella?

Kyllä. Vuodenajalla ei ole merkitystä ikkunaremontin toteutukselle. Pihlan ammattilaiset huolehtivat vanhan ikkunan purkamisesta ja uuden asentamisesta siten, että koti ei ehdi liiaksi viilentyä talvipakkasillakaan. Nykyaikaisen käsityksen mukaan talvi on jopa se paras aika tehdä ikkunaremontti, sillä ilma on suhteellisesti kuivempaa ja pakkanen ja lumi suojaavat puutarhaa.

Mitä ikkunaremontti maksaa?

Ikkunaremontin hinta on yksi yleisimmistä mieltä askarruttavista asioista, kun ikkunoiden vaihtoa aletaan tosissaan suunnitella. Ikkunoiden vaihtamisen kustannuksia onkin hyvä hahmotella etukäteen, sillä käytännössä ikkunaremontin hinta ei muodostu vain uusista ikkunoista, joiden osuus kokonaissummasta on yleensä noin 50 %.

Jokainen koti ja ikkunaremontti on erilainen. Helpoin tapa hahmottaa oman ikkunaremontin kustannuksia onkin pyytää lähintä Pihla-asiantuntijaa tekemään maksuton arviokäynti. Näin saat paitsi tarjouksen ikkunaremontista, myös paljon hyödyllistä tietoa nykyaikaisten ikkunoiden ominaisuuksista ja asiantuntevaa apua oikeanlaisten tuotteiden ja lisävarusteiden valintaan.