Ikkuna­remontti taloyhtiössä vaatii luotettavan kumppanin

Vankka kokemus ja luja ammattitaito takaavat, että Pihlan tekemä taloyhtiön ikkunaremontti toteutuu budjetissa ja aikataulussa.

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki

Olemme valmistaneet kotimaisia laadukkaita ikkunoita ja ovia taloyhtiöiden tarpeisiin jo yli 20 vuoden ajan ja toteutamme vuosittain satoja taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontteja. Koulutetut projektipäällikkömme pitävät huolen siitä, että taloyhtiön ikkunaremontti on alusta loppuun hyvissä käsissä.

Tutkitusti paras asennus ja projektinhoito

Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO 9001-2015 -laatusertifikaatin.

Edistyksellisimmät tuotteet

Kerros- ja rivitalojen ikkunaremonttien vahvana ammattilaisena meiltä löytyy aina tarvetta vastaavat ratkaisut.

Luotettavin ja ammattitaitoisin kumppani

Ikkunaremonttimme on tehty isännöitsijälle, taloyhtiölle ja asukkaille vaivattomaksi.

Taloyhtiön ikkunaremontti Pihlan kanssa on paras valinta kaikenkokoisille taloyhtiöille

Taloyhtiön ikkunaremontti vaikuttaa asukkaiden elämään ja asumisen laatuun vuosikymmenten ajan. Niinpä remontti syytä valmistella ja toteuttaa huolella. Monessa taloyhtiössä näin merkittävä investointi tehdäänkin vain kerran tai kahdesti koko elinkaaren aikana.

Huomioi nämä 5 asiaa taloyhtiön ikkunaremontissa

Taloyhtiön ikkunaremontti vaatii tiettyjen asioiden huomioimista ja ennakkosuunnittelua jo ennen kilpailuttamista, jotta lopputulos vastaa varmasti taloyhtiön ja asukkaiden tarpeisiin.

Kokosimme oppaan niistä asioista, jotka huomioimalla ikkunaremontti taloyhtiössä lähtee oikeille raiteille heti kilpailuttamisesta lähtien.

Hyödynnä maksuton Pihla Taloyhtiö -palvelu

Taloyhtiöiden hallituksille, isännöitsijöille ja suunnittelualan ammattilaisille tarkoitettu maksuton palvelu mahdollistaa asiantuntijoidemme ammattitaidon hyödyntämisen jo paljon ennen varsinaista ikkunaremonttia.

Referenssi:  Ikkunaremontti yllätti positiivisesti jokaisen asukkaan

Helsingin Pasilan As Oy Hopea-Salpaan tehtiin ikkuna- ja oviremontti, jossa parantui niin talojen ulkonäkö kuin asumisviihtyvyyskin. Erityiskiitosta sai parantunut ilmanvaihto, hyvin hoidettu projekti sekä mukava ja ammattimainen asennusryhmä.

Totta vai tarua? 10 myyttiä taloyhtiön ikkunaremontista

Onko taloyhtiön ikkunaremontti putkiremonttiin verrattava ponnistus? Voiko ikkunavalinnoilla vaikuttaa ilmanvaihtoon tai mobiilikuuluvuuteen? Venyykö ikkunaremontissa aina joko aikataulu tai budjetti? Tuottaako ikkunaremontti lisätöitä isännöitsijälle?