Sertifikaatit laadun ja luotettavuuden takeena

Pihla on Suomen suosituin ja luotettavin kumppani jokaiselle rakentajalle ja remontoijalle. Sertifikaatit varmentavat toimintamme kotimaisuuden, ympäristöystävällisyyden, läpinäkyvyyden, vakavaraisuuden ja luotettavuuden.

Sertifioitua kotimaista mittatilaustyötä Pihlalta

Pihlalle myönnetyt sertifikaatit ovat takeena siitä, että otamme huomioon laadun ja ympäristöasiat kaikessa toiminnassamme ja toimimme vastuullisesti niin oman organisaation ja kuin sidosryhmiemme näkökulmasta.

ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

Pihlan Ruoveden tehtaalle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti. ISO 14001 on kansainvälisesti tunnetuin ympäristöjärjestelmästandardi, jonka tarkoitus on auttaa organisaatiota saavuttamaan oman ympäristöjärjestelmänsä tavoitteet.

Avainlippu

Pihla on Suomalaisen Työn Liiton jäsenyritys ja Pihlan ikkunoille ja oville on myönnetty Avainlippu-merkki. Avainlippu-merkki voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle. Keskimäärin Avainlippu-tuotteiden kotimaisuusaste on yli 80 prosenttia.

Menestyjät

Menestyjä-merkki on laadun ja luotettavuuden tae. Se kertoo yhdellä silmäyksellä, että yrityksessä osataan hoitaa hyvin niin asiakkaita, liiketoimintaa kuin henkilöstökin. Menestyjä-yritykset kuuluvat joukkoon, jonka talousanalytiikan ammattilainen on todennut suoriutuvan vertaisiaan paremmin.

Pihla Group Oy on kestomenestyjä. 2016–2023 Kestomenestyjä-yritysten joukkoon pääsi vuosittain vain noin 2 % suomalaisista osakeyhtiöistä.

Suomen vahvimmat

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä. Sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen.

Luotettava kumppani

Pihla on luotettava kumppani. Luotettavien Kumppaneiden toiminta on läpinäkyvää, joten niistä on  saatavilla muita yrityksiä enemmän taustatietoja, jotka voivat vaikuttaa positiivisesti hankintapäätöksiin.

ISO 9001

Inspecta Sertifiointi oy on myöntänyt Pihla Group Oy:lle sertifikaatin, joka varmentaa, että Pihla Group Oy:n laatujärjestelmä täyttää ISO 9001 standardin vaatimukset. Sertifiointiin sisältyvä toiminta on Pihla Group Oy:n asennustoiminta.

CE-merkintä

Pihlan ikkunat ja ovet ovat CE-merkittyjä. CE-merkintä on merkintä, jolla tuotteen valmistaja tai valtuutettu edustaa vakuuttaa, että tuote täyttää tuotetta koskevien EU:n direktiivien ja asetusten olennaiset vaatimukset.

Pihlan verran pienempi hiilijalanjälki

Olemme sitoutuneet kestävään kehitykseen ja vastuulliseen liiketoimintaan. Pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.