Liukuovet / Lasiliukuseinät

Liukuovi tuo kotiin laajoja näkymiä sekä valoa ja avaruutta.

Pihlan kanssa samaan konserniin kuuluvan Profinin liukuovet tarjoavat kotiin vuodenajan mukaan vaihtuvia maisemia. Liukuovi myös yhdistää tehokkaalla tavalla sisä- ja ulkotilat yhdeksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi terassin ja ruokailutilan välinen liukuovi muuttaa kokonaisuuden ulkoilmaravintolaksi. Sisätiloissa liukuva ovi puolestaan monipuolistaa tilankäyttöä.

Lasiliukuovi mittatilaustyönä sinun ja kotisi tarpeisiin

Pihlan tarjoama Profin lasiliukuovi on aina tehty mittatilaustyönä sinun tarpeitasi ajatellen. Koko, väri ja liukuoven lasitus ovat täysin räätälöitävissä kohteen mukaan. Liukuovessa on aina vakiona turvalasi, mutta siihen on valittavissa myös esimerkiksi auringonsuojalasi, joka vähentää asunnon lämpeämistä kuumina kesäpäivinä.

Pihlan tarjoamat liukuovet ovat markkinoiden tiiveimpiä ja tiiveydeltään, sekä energiatehokkuudeltaan ne vastaavat täysin tavallisia ulko-ovia. Liukuovi on tyypiltään nostoliukuovi, mikä tekee siitä kevytkäyttöisen sekä erittäin tiiviin. Kun liukuoven tukeva painike käännetään alas, ovi nousee herkästi liikkuvien pyörien päälle ja liukuu kevyesti avattaessa. Laskettaessa alas ovi painuu napakasti tiiviisti tiivisteitä vasten. Sisäpuolelta oven voi lukita avaimella.

Lasiliukuseinä vai lasiliukuovi?

Lasiliukuseinä on enemmän kuin lasiliukuovi. Lasiliukuseinä koostuu aina vähintään yhdestä liukuvasta ja yhdestä kiinteästä osasta muodostaen näyttävän kokonaisuuden. Yhdessä kiinteän ikkunan ikkunan kanssa lasiliukuovesta voidaan muodostaa vaikuttava lasiliukuseinä. Kokonaisuus voidaan kruunata kuultokäsitellyillä puupinnoilla.

Parhaimmillaan lasiliukuseinä on vähintään 2,5 metriä leveä, sillä silloin liukuvan oviaukon koko on tarpeeksi suuri. Minimileveys lasiliukuseinälle on 1790mm ja suurimmillaan lasiliukuseinä voi olla jopa mahtavat 10 metriä leveä.

Energiatehokkuudesta ei tarvitse tinkiä, sillä lasiliukuseinät täyttävät nykyhetken kovat ympäristö- ja energiatehokkuusvaatimukset. Lasiliukuseinämme valmistetaan parhaista raaka-aineista ja komponenteista, jotka varmistavat niiden sujuvan ja vaivattoman käytön, sekä pitkäikäisyyden.

Kaipaatko apua remontin suunnitteluun? Varaa maksuton arviointikäynti!

Jos mietit, minkälaiset lasiliukuseinät tai ikkunat sopivat kohteeseesi, varaa Pihlan maksuton arviointikäynti. Arviointikäynti tuo asiantuntijan kokemuksen käyttöösi. Saat lisäinformaatiota ikkunoihin, oviin tai lasiliukuseiniin kuuluvista käytännön asioista sekä apua kustannusten arviointiin. Varaa ilmainen arviointikäynti jo tänään.

Pyydä tarjous lasiliukuseinästä!

Pyydä tarjous lasiliukuseinästä tai liukuovesta.