Liukuovet – Käytännöllinen lasiliukuseinä tuo kotiin valoa ja avaruutta

Pihlan kanssa samaan konserniin kuuluvan Profinin liukuovet eli täsmällisemmin lasiliukuseinät tarjoavat kotiin vuodenajan mukaan vaihtuvia maisemia

Lasiliukuovi mittatilaustyönä omakotitalon, vapaa-ajan asuntoon tai taloyhtiöön

Pihlan tarjoama Profin lasiliukuovi on aina tehty mittatilaustyönä sinun tarpeitasi ajatellen. Koko, väri ja liukuoven lasitus ovat täysin räätälöitävissä kohteen mukaan.

Liukuovi myös yhdistää tehokkaalla tavalla sisä- ja ulkotilat yhdeksi kokonaisuudeksi. Esimerkiksi terassin ja ruokailutilan välinen liukuovi muuttaa kokonaisuuden ulkoilmaravintolaksi. Sisätiloissa liukuva ovi puolestaan monipuolistaa tilankäyttöä.

Profin-lasiliukuseinä on turvallinen ja helppokäyttöinen liukuovi

Profinin valmistama lasiliukuseinä on tyypiltään nostoliukuovi, mikä tekee siitä kevytkäyttöisen sekä erittäin tiiviin.

Kun liukuoven tukeva painike käännetään alas, ovi nousee herkästi liikkuvien pyörien päälle ja liukuu kevyesti avattaessa. Laskettaessa alas ovi painuu napakasti tiiviisti tiivisteitä vasten. Sisäpuolelta oven voi lukita avaimella.

Liukuovessa on aina vakiona turvalasi, mutta siihen on valittavissa myös esimerkiksi auringonsuojalasi, joka vähentää asunnon lämpeämistä kuumina kesäpäivinä tai Pihla Antennilasi, joka takaa mobiiliverkon toimivuuden sisätiloissa.

Lasiliukuseinä vai lasiliukuovi?

Lasiliukuseinä on enemmän kuin lasiliukuovi. Lasiliukuseinä koostuu aina vähintään yhdestä liukuvasta ja yhdestä kiinteästä osasta muodostaen näyttävän kokonaisuuden. Yhdessä kiinteän ikkunan ikkunan kanssa lasiliukuovesta voidaan muodostaa vaikuttava lasiliukuseinä. Kokonaisuus voidaan kruunata kuultokäsitellyillä puupinnoilla.

Parhaimmillaan lasiliukuseinä on vähintään 2,5 metriä leveä, sillä silloin liukuvan oviaukon koko on tarpeeksi suuri. Minimileveys lasiliukuseinälle on 1790 mm ja suurimmillaan lasiliukuseinä voi olla jopa mahtavat 10 metriä leveä.

Profin-lasiliukuseinä on markkinoiden energiatehokkain lasiliukuovi

Pihlan tarjoamat liukuovet ovat markkinoiden tiiveimpiä ja tiiveydeltään, sekä energiatehokkuudeltaan ne vastaavat täysin tavallisia ulko-ovia. Energiatehokkuudesta ei tarvitse siis tinkiä, sillä Profinin lasiliukuseinät täyttävät nykyhetken kovat ympäristö- ja energiatehokkuusvaatimukset.

Kotimaiset Profin-lasiliukuseinät valmistetaan parhaista raaka-aineista ja komponenteista, jotka varmistavat niiden sujuvan ja vaivattoman käytön, sekä pitkäikäisyyden.

Kaipaatko apua suunnitteluun? Varaa maksuton arviointikäynti!

Jos mietit, minkälaiset lasiliukuseinät tai ikkunat sopivat kohteeseesi, varaa Pihlan maksuton arviointikäynti. Arviointikäynti tuo asiantuntijan kokemuksen käyttöösi. Saat lisäinformaatiota ikkunoihin, oviin tai lasiliukuseiniin kuuluvista käytännön asioista sekä apua kustannusten arviointiin.

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: