Kiinteät ikkunat – Kotimaista mittatilaustyötä Pihlalta

Nykyarkkitehtuuri ja uudisrakentaminen suosivat suuria maisemaikkunoita ja lattiasta kattoon ulottuvia ikkunaseiniä. Näihin Pihlan kiinteät ikkunat sopivatkin erinomaisesti.

Energiatehokkaat ja näyttävät kiinteät ikkunat Pihlalta

Suorareunaiset kiinteät Pihla-ikkunat ovat erityisen suosittuja modernissa rakentamisessa ja ne tuovat maiseman upeasti sisätiloihin. Käyttökohteita ovat mm. asuinhuoneistot, pientalojen lasijulkisivut sekä kerrostalojen parvekeseinien ikkunat.

Kiinteät ikkunat sopivat käytettäväksi myös muiden Pihla -tuotteitten rinnalla, sillä vesipeltilinja on sama Pihlan avattavien ikkunoiden kanssa.

Suuret lasipinnat saavat luonnonvalon ja maiseman tulvimaan sisätiloihin

Pihlalta on saatavilla jopa maksimissaan 10 m2 kokoisia kiinteitä ikkunoita, jotka tuovat kotia ympäröivän miljöön ja maiseman osaksi sisustusta. Suuret lasipinnat ovat erityisen suosittuja uudisrakentamisessa.

Energiatehokkuudesta ei tarvitse tinkiä suurten lasipintojenkaan kohdalla, Pihlan energiatehokkaiden lasitusratkaisujen ansiosta.

Tutustu ikkunamalleihin

Pihla-ikkunat nostivat talon energiatehokkuuden uudelle tasolle

Hennan ja Markon talon ikkunaremontin yhteydessä talon ilme päivittyi ja energiatehokkuus kohentui. Osa avattavista ikkunoista vaihdettiin remontin yhteydessä kiinteiksi.

Remontin suurimmat onnistumiset olivat energiatehokkuuden huima kohentuminen ja oikean, talon tyyliin sopivan puitevärin löytyminen. Sujuvat mobiiliyhteydet varmistettiin energiatehokkuuden parantumisen myötä Pihla Antennilasilla.

Kiinteiden ikkunoiden rakenteet: Varma ja Vieno

Pihlan kiinteät ikkunat ovat valittavissa Varma-rakenteella, sekä kaksilasisella Vieno-rakenteella, joka on toiselta nimeltään mökki-ikkuna.

Varma sopii niin uudisrakentamiseen kuin remonttikohteisiin ja Vieno taas kausikäytössä oleviin vapaa-ajankohteisiin tai kevyemmän rakenteen vaativiin kohteisiin sekä varastotiloihin.

Pihla Varma

Pihla Varma on kolminkertaisella eristyslasielementillä varustettu kiinteä ikkunarakenne. Pihla Varma on mainio valinta maisemaikkunaksi ja sillä voi toteuttaa suuretkin ikkunaseinät kustannustehokkaasti tinkimättä energiataloudesta.

 • Tyyppi: MEK
 • Energialuokka: A+
 • U-arvo: 1 – 0,68
 • dB – Rw+Ctr: 26 – 30
 • G-arvo: 45 – 29

Arvot laskettu 4 mm vakiolasilla,
ilman lisättyä auringonsuojaa tai äänieristystä.
Arvoihin vaikuttaa mm. karmisyvyys.

Pihla Vieno

Pihla Vieno on kaksinkertaisella eristyslasielementillä varustettu kiinteä ikkunarakenne. Vieno tunnettaan myös mökki-ikkunana, sillä se on suunniteltu erityisesti vapaa-ajan asuntojen tarpeita silmällä pitäen. Ulkopuolen alumiinipinnat varmistavat hyvän säänkestävyyden ja helppohoitoisuuden.

 • Tyyppi: MEK
 • U-arvo: 1,4

Arvot laskettu 4 mm vakiolasilla,
ilman lisättyä auringonsuojaa tai äänieristystä.
Arvoihin vaikuttaa mm. karmisyvyys.

Pihla Kiinteä Sisäikkuna 1K ja 2K

Pihla kiinteä sisäikkuna on sisätilojen väliseinään sopiva kiinteä puuikkuna. 1K ikkunassa on yksi float, karkaistu tai laminoitu lasi. 2K ikkunassa on kaksinkertainen eristyslasielementti, jossa lasien välissä komposiittivälilista (vaaleanharmaa tai musta) ja argon-kaasu. Sisäikkuna on saatavilla myös jakokarmilla.

 • Tyyppi: MEK
 • Karmisyvyys: 92 mm

Pihlan kiinteä ikkuna on fiksu valinta

Ikkunoissa on eroja. Pihlan kiinteät ikkunat takaavat varman lopputuloksen niin rakentajalle kuin remontoijalle.

 • Sormijatkettu karmi
 • Kolminkertainen tiivistys
 • Puusepänliitokset karmeissa
 • Lämpöliikkeen salliva alumiiniverhous
 • 25 vuoden lahoamattomuustakuu

Energialuokitus auttaa valitsemaan energiatehokkaimmat ikkunat

Pihlan ikkunat ovat vähintään A -energialuokiteltuja. Ikkunat luokitellaan kodinkoneiden energiatodistuksesta tutulla asteikolla A++:sta G:hen.

Kaipaatko lisätietoja tai apua ikkunoiden valintaan?
Vai kenties tarkemman hinta-arvion?

Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Tai katso lähin Pihla-asiantuntijasi tästä:

Inspiroidu kauniista lasipinnoista