Mökkiovet – Kotimaista laatua myös vapaa-ajan asuntoihin

Pihlan Mökkiovet valmistetaan mittatilaustyönä tarpeiden ja toiveiden mukaan. Mökkioven saa umpiovena, lasiaukollisena tai kokolasisena versiona, perinteistä ilmettä henkiviä ristikoita ja paneelikuviointia unohtamatta.

Tilaa mökkiovi ja toimitamme sen suoraan mökkisi pihaan!

Pihlan mökkiovet ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia.

Kesämökin tunnelma vaatii mökkiin soveltuvan ulko-oven. Pihlan mökkiovia suunniteltaessa onkin otettu huomioon erityisesti mökkien ja vapaa-ajan asuntojen tarpeet.

Pihlan mökkiovien ovilehden paksuus on 60 mm ja vakioväri taitettu valkoinen NCS S0502-Y. Karmisyvyys 92 mm sopii erityisen hyvin kevyeeseen mökkirakentamiseen. Valikoihimme kuuluu myös sekä avattava että kiinteä Mökki-ikkuna.

Mökkiovet lasiaukolla tai umpiovina

Pihlan Mökkiovista on saatavilla kahta eri mallia K40 ja K50, joista on saatavilla erilaisia versioita, joista osa on umpiovia ja osa puolestaan varustettu erikokoisilla lasiaukoilla.

Oletuksena Mökkiovi on varustettu kirkkaalla lasilla, mutta saatavilla on myös tyylikkäät koristelasivaihtoehdot Satiini, Stippolyte ja Flemish.

Mökkiovet kaikkiin kohteisiin

Pihlan Mökkiovet ovat lasiaukon koon lisäksi monipuolisesti räätälöitävissä värityksen, painikkeiden kuin vaikkapa lukituksen osalta. Tutustu tarkemmin saatavilla oleviin vaihtoehtoihin tuotesivulla.

Pihla Mökkiovi – Tyylikäs ja kestävä valinta vapaa-ajan asuntoon

Mökin ulko-ovi on usein alttiina säiden vaihteluilla, joten sen on oltava laadukas ja kestävä. Lisäksi tyylikäs mökkiovi krunaa vapaa-ajan asunnon sisäänkäynnin ja toivottaa tervetulleeksi niin isäntäväen kuin kesävieraatkin.

Lisäksi mökkioven värin voi valita lukuisista vaihtoehdoista. Myös painikkeiden tyyli ja väritys tarjoaa valinnanvaraa. Lisävalintoina mökkioviin löytyy myös esimerkiksi älylukitus, ovipumppu tai tyylikäs ovivalo.

Mökki-ovi pähkinänkuoressa

  • Mökkioven ovilehti on levyrakenteinen (pinta HDF-levyä)
  • Jäykisteenä alumiini molemmin puolin
  • Ovilehden paksuus 60 mm
  • Karmissa lujat ja kestävät liitokset
  • Mökkiovien karmisyvyydet 92, 130 ja 170 mm
  • Karmin vahvuus 42 mm
  • Mökkioven leveys 690–1090 mm ja korkeus 1790–2290 mm

Mökkiovi on syytä valita huolella

Pihlan modernit Mökkiovet valmistetaan Suomessa ja ne on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Siksi Pihla Mökkiovi onkin osaltaan tärkeässä roolissa, kun halutaan paitsi tyylikäs sisäänkäynti myös parantaa vapaa-ajan asunnon energiatehokkuutta. Vanhan vetävän ja huonosti sulkeutuvan oven vaihtaminen uuteen lisää myös viihtyvyyttä mökillä.

Mökkiovi on syytä valita ja ennen kaikkea asentaa huolella. Meiltä saat luonnollisesti apua sekä mökkioven valintaan että sen asentamiseen paikoilleen. Helpoiten asia hoituu olemalla yhteydessä lähimpään Pihla-asiantuntijaan.