Mökkiovet

Pihlan uuden Kesämökki-malliston mökkiovet ovat täynnä tyylejä, värejä ja yksityiskohtia.

Kesämökin tunnelma vaatii mökkiin soveltuvan ulko-oven. Pihla Kesämökki-mallistossa on useita suosittuja ovimalleja, joilla luodaan mökkitunnelmaa ja toiminnallisuutta. Isojen lasiaukkojen ovista on mukava katsoa mökkimaisemaa ja saada paljon luonnonvaloa sisään.

Pihlan mökkiovien ovilehden paksuus on 60 mm ja vakioväri taitettu valkoinen NCS S0502-Y. Karmisyvyys 92 mm sopii erityisen hyvin kevyeeseen mökkirakentamiseen. Valikoihimme kuuluu myös sekä avattava että kiinteä Mökki-ikkuna.

Mökkiovi kohteeseen kuin kohteeseen

Pihlan mökkiovia suunniteltaessa on otettu huomioon erityisesti mökkien ja vapaa-ajan asuntojen tarpeet. Selkeälinjaiset ovimallit soveltuvat monipuolisesti erityylisiin rakennuksiin niin lasilla varustettuna kuin umpiovena. Mökkiovi on monipuolisesti räätälöitävissä niin värityksen, painikkeiden kuin vaikkapa lukituksen osalta.

!Huom alla olevista malleista löytyy myös umpiovia ja erikokoisilla lasiaukoilla varustettuja.

Pihla Mökkiovi tarjoaa tyylikkäät oviratkaisut vapaa-ajan asuntoon

Mökin ulko-ovi on usein alttiina säiden vaihteluilla, joten sen on oltava laadukas ja kestävä. Lisäksi tyylikäs mökkiovi krunaa vapaa-ajan asunnon sisäänkäynnin ja toivottaa tervetulleeksi niin isäntäväen kuin kesävieraatkin.

Pihlan Mökkiovi on saatavilla 9 eri mallina, joista osa on umpiovia ja osa puolestaan varustettu erikokoisilla lasiaukoilla. Oletuksena Mökkiovi on varustettu kirkkaalla lasilla, mutta saatavilla on myös tyylikkäät koristelasivaihtoehdot Satiini, Stippolyte ja Flemish.

Lisäksi mökkioven värin voi valita lukuisista vaihtoehdoista. Myös painikkeiden tyyli ja väritys tarjoaa valinnanvaraa. Lisävalintoina mökkioviin löytyy myös esimerkiksi älylukitus, ovipumppu tai tyylikäs ovivalo.

Mökki-ovi pähkinänkuoressa

  • Mökkioven ovilehti on levyrakenteinen (pinta HDF-levyä)
  • Jäykisteenä alumiini molemmin puolin
  • Ovilehden paksuus 60 mm
  • Karmissa lujat ja kestävät liitokset
  • Mökkiovien karmisyvyydet 92, 130 ja 170 mm
  • Karmin vahvuus 42 mm
  • Mökkioven leveys 690–1090 mm ja korkeus 1790–2290 mm
Mökki-ovi on syytä valita huolella, Pihlan mökkiovet valmistetaan Suomessa suomalaisiin olosuhteisiin.

Mökkiovi on syytä valita huolella

Pihlan modernit Mökkiovet valmistetaan Suomessa ja ne on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin. Siksi Pihla Mökkiovi onkin osaltaan tärkeässä roolissa, kun halutaan paitsi tyylikäs sisäänkäynti myös parantaa vapaa-ajan asunnon energiatehokkuutta. Vanhan vetävän ja huonosti sulkeutuvan oven vaihtaminen uuteen lisää myös viihtyvyyttä mökillä.

Mökkiovi no syytä valita ja ennen kaikkea asentaa huolella. Meiltä saat luonnollisesti apua sekä mökkioven valintaan että sen asentamiseen paikoilleen. Helpoiten asia hoituu olemalla yhteydessä lähimpään Pihla-asiantuntijaan.

Pyydä tarjous mökkiovesta!

Selvitä mökkioven ja asennuksen hinta pyytämällä tarjous.