Ikkunoiden lasivaihtoehdot

Ikkunoiden lasitukseen Pihla tarjoaa lukuisia erilaisia vaihtoehtoja aina näkösuojana toimivasta koristelasista melualueilla vaimennusta parantavaan ääneneristyslasiin. 

Asiantuntijoiltamme saat apua ikkunoiden lasien valintaan ja lisätietoja mahdollisuuksista yhdistää yhteen ikkunaan useita eri ominaisuuksia.

Antennilasi

Uuden sukupolven Pihla Antennilasi parantaa merkittävästi matkapuhelimen kuuluvuutta ja datasiirtoa sisätiloihin. Se toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen seinän läpi. Antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa huoneessa. Antennilasi ei rajoita muiden lasivaihtoehtojen tai sälekaihtimien käyttöä.
Lue lisää Antennilasista tästä

Energialasi

Energialaseilla parannat kotisi energiatehokkuutta. Lämpöhukka minimoituu eikä ikkunan läheisyydessä ilmene vedon tunnetta, joten myös asumismukavuus lisääntyy.

Ääneneristyslasi

Ääneneristyslaseilla vähennät tehokkaasti kotisi ympärillä olevia meluhaittoja. Esimerkiksi vilkkailla tie- ja lentoliikenne alueilla saat ääneneristyslaseista apua kotisi rauhan takaamiseksi.

Auringonsuojalasi

Auringonsuojalaseja suositellaan kodissasi niihin tiloihin, jotka ovat suurimman osan päivästä auringonpaisteessa. Auringonsuojalasit estävät sisätilojen lämpenemistä ja häikäisevää valoa.
Lue lisää auringonsuojalasista

Huurtumaton lasi

Huurtumaton lasi estää ikkunoiden ulkopinnan huurtumista ja parantaa asumismukavuuttasi. Suosittelemme huurtumattoman lasin valintaa kaikkiin matalaenergiaikkunoihin.
Lue lisää ikkunoiden huurtumisesta   

Turvalasi

Turvalasilla luot lasin kestävyyden ansiosta parempaa turvallisuutta. Turvalasia on käytettävä ikkunoissa, kun lasipinnan korkeus lattiasta on alle 70 cm. 

Näkösuojalasi

Näkösuojalasi tarjoaa esimerkiksi kadulle aukeavissa ikkunoissa tyylikästä näkösuojaa, mutta päästää silti auringon valon lävitseen

Näkösuojalasin tyylit:

cotswold
Cotswold
stippolyte
Stippolyte
flemish
Flemish
satiini
Satiini