Sertifioidut ikkuna-asennukset 10 vuoden takuulla

Pihla hoitaa ikkunoiden asennuksen kerrostaloon tai rivitaloon tehokkaasti ja laadukkaasti.

Malliasennus takaa onnistuneen ikkunaremontin

Taloyhtiöiden ikkuna-asennukset aloitamme aina tekemällä malliasennuksen ennen pääurakan alkua, jotta asukkailla on mahdollisuus tutustua lopputulokseen jo etukäteen.

Hoidamme ikkuna-asennuksen turvallisesti ja siististi asunto kerrallaan, jotta asennusprosessi olisi mahdollisimman vaivaton kaikille talon asukkaille. Urakan etenemisestä tiedotetaan lisäksi säännöllisesti.


ISO 9001 -sertifioitu asennus

Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO9001-2015 -laatusertifikaatin. Näin voimme myöntää kaikelle asennustyöllemme markkinoiden pisimmän eli peräti 10 vuoden takuun.

ISO 14001 -ympäristösertifikaatti

Pihlan Ruoveden tehtaalle on myönnetty ISO 14001 -ympäristösertifikaatti, joka on kansainvälisesti tunnetuin ympäristöjärjestelmästandardi.

Sertifioitu asennus ainoana Suomessa

Olemme hioneet asennustoimintaamme tuhansien taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremonttien kokemuksella niin hyväksi, että olemme voineet sertifioida koko asennuspalvelumme, joka on myös tutkitusti alan paras. Tarjoamme asennuksellemme markkinoiden parhaan 10 vuoden takuun.

Huolellinen suunnittelu

Työmaan suunnittelu sisältää mm. turvallisuussuunnitelman, asennuksen etenemisjärjestyksen ja -aikataulun. Ikkunoiden ja ovien kuljettaminen oikeisiin paikkoihin suunnitellaan myös huolellisesti, jotta työ sujuisi jouhevasti haitaten talon normaalia elämää mahdollisimman vähän.

Turvallisuus

Huomioimme turvallisuuden kaikissa remontin vaiheissa. Työmaa-alue merkitään ja rajataan näkyvästi, jotta siitä ei aiheudu turvallisuusriskiä ympäristössä kulkeville. Käytämme aina vaadittavia turvalaitteita ja -varusteita. Suunnitteluvaiheessa teemme turvallisuussuunnitelman, jossa huomioidaan mahdolliset turvallisuusriskit. Kunnioitamme jokaista asuntoa ja suljemme ovet perässämme, etteivät ulkopuoliset pääse asuntoihin.

Siistiä laatua

Siisteys ja huolellisuus ovat ikkunaremontin onnistumisen kannalta tärkeitä. Puramme vanhat ikkunat ja ovet varovasti. Puhdistamme asennusaukon huolellisesti ennen uuden ikkunan asennusta. Eristämisessä kiinnitämme erityistä huomiota siihen, että eristettä on riittävästi ja tiivisti. Ikkuna ja ovi viimeistellään sisä- ja ulkopuolelta listoin ja pellityksin. Lopuksi siivoamme jälkemme.

Koulutetut ja kokeneet asentajat

Koulutamme kaikki asentajamme itse. Siksi asiakas voi luottaa, että työnjälki on huippulaadukasta ja työtavat turvalliset. Ylläpidämme asentajiemme ammattitaitoa säännöllisellä koulutuksella. Asentajamme ovat luotettavia sekä ystävällisiä ja haluavat aidosti tehdä parhaansa asukkaiden hyväksi. Valvomme asennusryhmien työtä ja mittaamme asiakastyytyväisyyttä.

Ammattitaitoinen asennus onnistuu myös talvella

Kerrostaloissa ja rivitaloissa yksi ikkuna on poissa paikaltaan noin 15 minuuttia ja yleensä asunto on sisäpuolelta valmis yhdessä päivässä. Asukkaat voivat siis asua kodissaan normaalisti ikkuna-asennuksen ajan ja asennuksia voidaan suorittaa huoletta myös talvikuukausina. Pihlan laadukas ikkuna-asennus on varma valinta kaikenkokoisille taloyhtiöille.

Vanhojen ikkunoiden ja ovien kierrätys on osa kestävää kehityksen mukaista asennusprosessia

Kierrätys on tärkeä osa koko toimitusketjuamme ja siksi toimme vanhojen ikkunoiden ja ovien kierrätyksen osaksi taloyhtiösaneerauksia.


Ota yhteyttä niin olemme apunasi!

Projektipäällikköihimme voi ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä jo heti taloyhtiön ikkunaremontin suunnitteluvaiheessa. Olemme mielellämme apunasi olit sitten suunnittelija, isännöitsijä, taloyhtiön edustaja ja lähdemme yhteistyöllä toteuttamaan suunnitelmasi kohti onnistunutta lopputulosta!