Ikkunat

Meiltä löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Jokainen Pihlan ikkuna valmistetaan mittatilaustyönä modernissa tehtaassamme Ruovedellä.

Tutustu Pihlan ikkunamalleihin

Energialuokitus auttaa valitsemaan energiatehokkaimmat ikkunat

Pihlan ikkunat ovat vähintään A -energialuokiteltuja. Ikkunat luokitellaan kodinkoneiden energiatodistuksesta tutulla asteikolla A++:sta G:hen.

Pihla-ikkunoilla parannat kodin energiatehokkuutta vuosikymmeniksi

Uudet ikkunat ovat jopa 80 % energiatehokkaampia kuin vanhat. Käytännössä tämä tarkoittaa, että valitsemalla kotiisi Pihla-ikkunat voit säästää lämmitystavasta riippuen jopa tuhansia euroja jo seuraavan vuosikymmenen aikana.

Energiahukan lisäksi moni muu kodin ongelma tunkkaisuudesta vetoisuuteen voidaan ratkaista tai estää Pihla-ikkunoilla, joiden käyttöikä on hyvin huollettuna jopa 50 vuotta.

Lisää asumismukavuutta monipuolisilla lisävarusteilla

Pihla Antennilasi on innovatiivinen ratkaisu, jonka avulla voidaan parantaa kodin mobiilikuuluvuutta alueilla, joissa tiheä ja energiatehokas rakentaminen vaimentaa mobiilisignaalia.

Mobiilikuuluvuuden lisäksi ikkunavalinnat voivat vaikuttaa kodin ilmanvaihtoon. Tutustu esimerkiksi KLIK-raitisilmaventtiiliin, jonka avulla on helppo taata terveellinen sisäilma.

Kattaviin Pihla-ikkunoiden lisävarusteihin kuuluu muun muassa kätevät valmiiksi asennetut sälekaihtimet tai kauniit koristeristikot. Allergiakautena Pihlan Siitepölyverkko auttaa pitämään siitepölyn ja hyönteiset poissa sisätiloista.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

Tee ympäristöteko ja jätä Pihlan verran pienempi hiilijalanjälki

Pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.

Olemme sitoutuneet puolittamaan CO2-päästömme vuoteen 2030 mennessä ja tavoittelemme hiilineutraaliutta 2050 mennessä. Tehtaallamme on myös käytössä kolmannen osapuolen eli verifioima ympäristötuotekortti, jolla seuraamme tuotteemme hiilijalanjäljen kehitystä.

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki

Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.