UUTUUS: Pihla Siitepölyverkko

Pihlan tuuletusikkunoihin tarkoitettu uusi Siitepölyverkko pitää hyönteiset ja siitepölyn ulkona erittäin tiheän erikoispinnoitteisen verkkonsa ansiosta.

Erityisesti siitepölyallergiasta kärsiville suunnitellun Pihla Siitepölyverkon tiheä verkkorakenne mahdollistaa raikkaan tuuletuksen ilman kutsumattomia vieraita ja suodattaa muun muassa jopa 99 % heinän ja koivun siitepölystä.

Koska Siitepölyverkot valmistetaan aina mittatilaustyönä, voit hankkia ne myös jälkikäteen Pihla-ikkunoidesi tuuletusikkunoihin. Tuote on pian saatavilla Pihlan verkkokaupasta. Voit myös pyytää tarjouksen jo nyt!

Pihlan Siitepölyverkko suodattaa siitepölyt ja pitää hyönteiset ulkona

Pihla Siitepölyverkko koostuu erikoispinnoitteisesta polyesterikankaasta, joka paitsi suodattaa siitepölyt myös estää hyönteisten pääsyn asuntoon.

Vaikka Siitepölyverkon suodatusteho on suuri, päästää se silti valoa ja raitista ilmaa asuntoon. Siitepölyverkko mahdollistaakin turvallisen sisätilojen tuuletuksen myös siitepölyallergikoille.

Uuden Pihla Siitepölyverkon voit nyt tilata kätevästi myös suoraan verkkokaupastamme »

Näin Siitepölyverkko toimii

Pihlan Siitepölyverkko on valmistettu erikoispinnoitteisesta polyesterikankaasta, joka pysäyttää siitepölyn eikä päästä sitä läpi sisätiloihin. Vaikka verkko on tiivis ja se suodattaa siitepölyt, päästää se runsaasti valoa ja raitista ilmaa sisätiloihin.

Helppokäyttöinen

Siitepölyverkko on helppo asentaa ja kiinnittää ikkunaan ilman työkaluja. Siitepölyverkko asennetaan ikkunan sisäpuolelta ja se kiinnitetään alumiiniverhoukseen verkon mukana tulevilla muovi-kiinnikkeillä. Siitepölyverkkoa suositellaan pitämään ikkunassa vain kesäaikaan, mutta se spii myös ympärivuotiseen käyttöön. Talven ajaksi se on helppo ottaa säilöön sisälle tai varastoon. Verkon voi puhdistaa imuroimalla tai pesemällä.

Valmistetaan mittojen mukaan

Kuten Pihlan kaikki tuotteet, myös Siitepölyverkko valmistetaan täysin mittojen mukaan tuuletusikkunaan sopivaksi. Siitepölyverkon väri on musta, kehän väri määräytyy ikkunan ulkoverhouksen värin mukaan. Kehä on saatavilla myös ristikollisena. Siitepölyverkko on saatavilla Pihlan ikkunoihin.

Miksi Pihla Siitepölyverkko?

  • Suodattaa siitepölyt, voi vähentää allergiaoireita
  • Pitää hyönteiset ulkona
  • Mahdollistaa helpon ja turvallisen tuuletuksen
  • Tutkitusti toimiva ja tuvallinen
  • Helppo asentaa ja kiinnittää
  • Kätevä puhdistaa imuroimalla tai pesemällä

Testattu ja turvallinen

Siitepölyallergia on yleinen vaiva

Siitepölyallergia on valitettavan yleinen vaiva, mistä kärsii noin 20 % suomalaisista. Kevätkesällä oireita aiheuttavat lehtipuut, keskikesällä heinäkasvit ja loppukesällä pujo.

Siitepölyallergiaa on niin lapsilla kuin aikuisillakin. Suurin osa saa oireita lehtipuiden ja heinien siitepölystä, osa pujosta, mitkä aiheuttavat pääasiassa allergista nuhaa, mutta myös yskää ja hengenahdistusta. Monille nenän tukkoisuus, aivastelu ja ihon sekä silmien kutina ovat tuttuja mutta ikäviä vaivoja alkukeväästä syksyyn asti.

(Lähde: Allergia- ja astmaliitto.)

Siitepölyaika pitenee ja lehtipuiden määrä lisääntyy ilmastonmuutoksen myötä

Lehtipuiden määrä on lisääntynyt ja siitepölykausi on pidentynyt noin kahdella viikolla ilmaston lämpenemisen myötä. Nämä ovat kasvattaneet siitepölyn määrää entisestään.

Aamuisin, iltaisin ja kostealla säällä siitepölyä on vähiten ilmassa. Tuulinen ja aurinkoinen ilma nostavat ilmassa olevan siitepölyn määrää etenkin aamupäivisin. Lehtipuiden kukinnan huippu kestää 2 – 3 viikkoa ja silloin siitepölyä voi olla ilmassa öiseenkin aikaan, mikä pahentaa vaivoja myös öisin. Heinien kukinta-aika on pitempi kuin lehtipuiden kestäen kesäkuusta elokuuhun.

(Lähde: Allergia- ja astmaliitto.)