Pihla Siitepölyverkko

Pihlan tuuletusikkunoihin tarkoitettu Siitepölyverkko pitää hyönteiset ja siitepölyn ulkona erittäin tiheän erikoispinnoitteisen verkkonsa ansiosta.

Erikoispinnoitteisesta polyesterikankaasta valmistettu Pihla Siitepölyverkko mahdollistaa myös allergikoille raikkaan tuuletuksen suodattaen muun muassa jopa 99 % heinän ja koivun siitepölystä. Vaikka Siitepölyverkon suodatusteho on suuri, päästää se silti valoa ja raitista ilmaa asuntoon.

Helppokäyttöinen Siitepölyverkko voidaan asentaa ja kiinnittää ikkunaan ilman työkaluja

Siitepölyverkko asennetaan ikkunan sisäpuolelta ja se kiinnitetään alumiiniverhoukseen verkon mukana tulevilla muovi-kiinnikkeillä. Siitepölyverkkoa suositellaan pitämään ikkunassa vain kesäaikaan, mutta se spii myös ympärivuotiseen käyttöön. Talven ajaksi se on helppo ottaa säilöön sisälle tai varastoon. Verkon voi puhdistaa imuroimalla tai pesemällä.

Aina oikean kokoinen ja näköinen

Kuten Pihlan kaikki tuotteet, myös Siitepölyverkko valmistetaan täysin mittojen mukaan tuuletusikkunaan sopivaksi. Siitepölyverkon väri on musta, kehän väri määräytyy ikkunan ulkoverhouksen värin mukaan. Kehä on saatavilla myös ristikollisena. Siitepölyverkko on saatavilla Pihlan ikkunoihin.

Hanki Siitepölyverkot kotisi Pihla-ikkunoihin verkkokaupastamme

Koska Siitepölyverkot valmistetaan aina mittatilaustyönä, voit hankkia ne myös jälkikäteen Pihla-ikkunoidesi tuuletusikkunoihin. Tuotteen saat kätevästi Pihlan verkkokaupasta.

Miksi Pihla Siitepölyverkko?

  • Suodattaa siitepölyt, voi vähentää allergiaoireita
  • Pitää hyönteiset ulkona
  • Mahdollistaa helpon ja turvallisen tuuletuksen
  • Tutkitusti toimiva ja tuvallinen
  • Helppo asentaa ja kiinnittää
  • Kätevä puhdistaa imuroimalla tai pesemällä

Testattu ja turvallinen

Siitepölyallergia on yleinen vaiva

Siitepölyallergia on valitettavan yleinen vaiva, mistä kärsii noin 20 % suomalaisista. Kevätkesällä oireita aiheuttavat lehtipuut, keskikesällä heinäkasvit ja loppukesällä pujo.

Siitepölyallergiaa on niin lapsilla kuin aikuisillakin. Suurin osa saa oireita lehtipuiden ja heinien siitepölystä, osa pujosta, mitkä aiheuttavat pääasiassa allergista nuhaa, mutta myös yskää ja hengenahdistusta. Monille nenän tukkoisuus, aivastelu ja ihon sekä silmien kutina ovat tuttuja mutta ikäviä vaivoja alkukeväästä syksyyn asti.

(Lähde: Allergia- ja astmaliitto.)

Siitepölyaika pitenee ja lehtipuiden määrä lisääntyy ilmastonmuutoksen myötä

Lehtipuiden määrä on lisääntynyt ja siitepölykausi on pidentynyt noin kahdella viikolla ilmaston lämpenemisen myötä. Nämä ovat kasvattaneet siitepölyn määrää entisestään.

Aamuisin, iltaisin ja kostealla säällä siitepölyä on vähiten ilmassa. Tuulinen ja aurinkoinen ilma nostavat ilmassa olevan siitepölyn määrää etenkin aamupäivisin. Lehtipuiden kukinnan huippu kestää 2–3 viikkoa ja silloin siitepölyä voi olla ilmassa öiseenkin aikaan, mikä pahentaa vaivoja myös öisin. Heinien kukinta-aika on pitempi kuin lehtipuiden kestäen kesäkuusta elokuuhun.

(Lähde: Allergia- ja astmaliitto.)