Laatu ja takuu

Tuotteidemme takuut toimivat laadun takeena. Varmistamme laadukkaat tuotteet jatkuvalla tuotetestauksella ja kehittämistyöllä

Pitkät takuut laadun takeena

Mittatilaustyönä valmistettavat huippulaadukkaat ikkuna- ja ovituotteemme valmistetaan kestämään. Ikkuna- ja ovituotteissamme yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus.

Tarjoamme ikkunoille ja oville kattavat takuuehdot, jotka toimivat takeena sille, että valmistamme laadukkaita ikkuna- ja ovituotteita suomalaisten kotien toimivuuden varmistamiseksi. Esimerkiksi Pihla Varma -ikkunallamme on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Kotimaiset ja vastuulliset ikkuna- ja ovituotteet

Ruovedellä sijaitseva moderni tehtaamme on ISO 14001-ympäristösertifioitu, joka asettaa vaatimukset ympäristöasioiden hallintajärjestelmällemme. Tämä varmistaa kykymme toimittaa tuotteita ja palveluja, jotka täyttävät asiakas-, lakisääteiset ja lainsäädännölliset vaatimukset. 

Varmistamme alalla tyypillisten tuotetestien lisäksi tuotteidemme laadun ylimääräisillä testauksilla ja laatututkimuksilla. Kaikki valmistuksessa käyttämämme osat ja komponentit käyvät läpi tarkan tuotetestausprosessin. Testaamme yksittäisten komponenttien lisäksi myös kokonaisia tuotteita ja teemme testejä myös satunnaisotannalla jatkuvasti, varmistaaksemme tuotteidemme laadukkuuden ja turvallisuuden.