ikkunaremontti helsinki. pihlalta saat uudet ikkunat helsinkiin ja muualle suomeen.

Ikkunaremontti Helsinki

Onko harkinnassa ikkunaremontti? Helsinki ja koko pääkaupunkiseutu kuuluvat monen Pihla-asiantuntijan palvelualueeseen.

Jos kotikaupunkisi on Helsinki, ikkunaremontti on helppo toteuttaa paikallisen Pihla-asiantuntijan avustuksella. Pihlan ikkunaremontti onnistuu niin taloyhtiöissä, omakotitaloissa kuin vapaa-ajan asunnoissakin, aina aikataulussa ja budjetissa.

Ikkunaremontti Helsingissä on syytä kilpailuttaa ja suunnitella huolella. Pihlan vahvuuksia ovat vankka ammattitaito, pitkä kokemus ja ensiluokkaiset tuotteet. Suomessa on jo yli 2,5 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea, mikä tekee Pihlasta markkinoiden suosituimman ikkuna- ja ovimerkin. Pihla on osa Pihla Group Oy:tä, joka on Suomen johtava ikkuna- ja ovivalmistaja.

Pihlan maksuton arviokäynti on luonteva tapa aloittaa ikkunaremontti. Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu eivät tee poikkeusta tässä, sillä arviokäynnin myötä Pihlan paikallinen asiantuntija arvioi nykyisten ikkunoiden kunnon, tekee tarvittavat mittaukset, neuvoo tuotteiden valinnassa ja laatii tarjouksen ikkunaremontista. Itse arviokäynti ei velvoita tilaamaan ikkunaremonttia, mutta tarjoaa jo sinänsä arvokasta tietoa remontin suunnitteluun.

Pihlan ammattitaitoinen ikkunaremontti: Helsinki ja pääkaupunkiseutu

Ikkunaremontti sisältää monta vaihetta, joissa kokemuksesta ja asiantuntemuksesta on merkittävää hyötyä. Modernien ikkunoiden ominaisuudet voivat oikein käytettynä tarjota suurta hyötyä kodin energiansäästöön tai esimerkiksi auringonsuojaan ja ilmanvaihtoon. Lisäksi mittojen ottaminen ennen asennusta ja varsinainen asennusprosessi ovat tärkeitä tekijöitä remontin onnistumisen kannalta. Luonnollisesti hyvä ikkunaremontti vaatii myös hyvät ikkunat.

Kaiken tämän saat Pihlalta. Ota siis yhteyttä lähimpään asiantuntijaamme ja aloita huoleton ikkunaremontti. Helsinki ja pääkaupunkiseutu ovat monen Pihla-asiantuntijan työskentelykenttää, joten apua on varmasti saatavilla nopeastikin.

Alta voit hakea postinumerolla lähimmät Pihla-asiantuntijat.

Pihlalla on osaava henkilökunta

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi!

Pihlan ikkunaremontit – Asiakkaidemme mielipiteitä

Pihlan ikkunaremontti Helsingissä on yleinen näky niin omakotitaloissa kuin taloyhtiöissä. Ikkunaremonttien suuresta määrästä johtuen valtaosaa kohteista ei löydy nettisivuiltamme asiakastarinan muodossa. Voit kuitenkin selailla asiakkaidemme mielipiteitä erilaisista ikkunaremonttikohteista ympäri Suomen saadaksesi arvokasta tietoa Pihlan vahvuuksista ja remonttien sujumisesta.

Pihlan ikkunaremontti – Näin me toimimme

Espoo, Vantaa, Helsinki… ikkunaremontti on aina yhtä ammattitaitoinen ja sujuva kokemus, kun tekijänä on Pihla. Asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilöstömme on apunasi remontin kaikissa vaiheissa.

1

Yhteydenotto

Sovi Pihlan asiantuntijan kanssa maksuton arviokäynti soittamalla 0800 550 880 tai täyttämällä lomake.

2

Arviointi ja tarjous

Arviokäynnin aikana asiantuntijamme selvittää ikkunaremontin tarpeellisuuden.

Arviokäynti sisältää myös ikkunoiden ja ovien mittauksen, jotta ikkunaremontin kustannukset voidaan laskea heti tarkalleen.

3

Tuotanto

Valitsemasi Pihla-ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä Suomen moderneimmissa ikkuna- ja ovitehtaissa. Saat tiedon tuotteiden valmistumisesta tekstiviestillä.

4

Toimitus

Tuotteet toimitetaan sinulle hyvissä ajoin ennen asennusta. Tuotteet on pakattu lavoille. Varaa lavoille noin 4 m x 4 m tasainen alue pihalta. Saat tiedon tarkasta toimitusajasta etukäteen.

5

Asennus

Asentajat ovat koulutettuja ammattilaisia. He huomioivat kotisi ainutlaatuisuuden ja turvallisuuden. Lähtiessään he siivoavat jälkensä.