Ikkunaremontti on yhteistyötä isännöitsijöiden ja suunnittelijoiden kanssa

Pihla on luotettava ja taloudellisesti vakavarainen yritys, jolta löytyy kokemusta ja ammattitaitoa sekä Suomen edistyksellisin tuotemerkkivalikoima taloyhtiöiden tarpeisiin.

Maksuton Pihla Taloyhtiö -palvelu isännöitsijöille ja suunnittelijoille

Pihla Taloyhtiö -palvelun avulla voit hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo paljon ennen varsinaista ikkunaremonttia.

Autamme isännöitsijöitä ikkunaremontin hankintaprosessin eri vaiheissa ja järjestämme suunnittelutoimiston henkilökunnalle ikkunakatsauksia ratkaisuvaihtoehdoista, joilla voidaan vastata nykyisiin ja tuleviin vaatimuksiin.


Pihlan ikkunaremontti on isännöitsijälle varma valinta

Pihlan ikkunaremontin lähtökohtana on se, ettei se aiheuta isännöitsijälle ylimääräistä vaivaa. Me hoidamme asukkaiden tiedottamisen ja pidämme isännöitsijän ja taloyhtiön edustajat tietoisina remontin etenemisestä. Olemme paitsi luotettava myös vaivaton kumppani.

Katso vinkit ikkunaremontin kilpailutukseen

Ikkunaremonttiin liittyy monta vaihetta ja osa-aluetta, jotka on syytä ottaa huomioon jo kilpailutusvaiheessa.

Isännöitsijöille, taloyhtiön hallituksille ja asukkaille tarkoitettu oppaamme helpottaa remontin suunnittelua ja kilpailuttamista.

Pihlan ammattilaisten kanssa projektisi on hyvissä käsissä

Asennuksen sujuvuus ja tuotteiden tarjoama parannus asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen ovat vahva käyntikortti Pihlalle.

Tyytyväisten asiakkaiden ansiosta Pihlasta onkin tullut suurin ja vakavaraisin toimija, jonka vastuullinen toiminta määrittää koko alan standardin.

Pihlan ikkunaremontti on helppo perustella taloyhtiöille

Pihlan kotimaisten ikkunoiden avulla taloyhtiö säästää energiaa ja euroja, mikä helpottaa päästöstä tehdä ikkunaremontti.

Isännöitsijän kannalta ikkunaremonttiin ryhtyminen tarkoittaa esimerkiksi vähemmän yhteydenottoja vanhojen ikkunoiden ongelmista.

Muiden taloyhtiöiden kokemuksia:

Taloyhtiön ikkunaremontti vaatii ammattitaitoa, jota Pihla tarjoaa.

Hyödynnä ikkuna-asiantuntijan uutiskirje

Tilaa noin kerran kuussa ilmestyvä tietopaketti isännöitsijöille, taloyhtiöiden hallituksille ja suunnittelu-alan ammattilaisille.

Taloyhtiön ikkunaremontti vaihe vaiheelta

Ikkunaremontti Pihlan kanssa on huoleton remontti. Asukkaat voivat asua kodissaan normaalisti remontin ajan ja ikkunaremontti onnistuu vallan hyvin myös talvella.

1. Tiedottaminen – Toimiva tiedonkulku on onnistuneen ikkunaremontin perusta

Koko taloyhtiölle toimitetaan yleistiedote noin viikkoa ennen työmaan aloitusta. Lisäksi jokaista huoneistoa tiedotetaan aina erikseen 1–2 päivää ennen asunnon ikkunaremontin aloitusta.

2. Ennakkovalmistelut – Asukkaat toimivat ohjeiden mukaan

Ennakkovalmisteluihin kuuluvat huonekalujen siirrot, verhojen poistot, kukkien ym. esineiden siirrot ikkunoiden läheisyydestä sekä ikkunan välittömässä läheisyydessä olevien huonekalujen suojaaminen pölyltä. Asentajamme suojaavat kulkuväylät ja ikkunan edustan asennusmatolla saapuessaan.

3. Vanhojen ikkunoiden purkaminen – Ikkunat vaihdetaan yksi kerrallaan

Vanhat ikkunat puretaan rakenteita vahingoittamatta katkaisemalla karmi sopivasta kohdasta. Ikkunan lisäksi poistetaan tarpeellisin osin vanhat eristeet.

Purkujätteet kerätään sovittuun paikkaan ja pakataan poiskuljetusta varten, minkä jälkeen purkuroskat imuroidaan asennuspaikalta. Mahdolliset alustan vinoumat oikaistaan. 

4. Uusien ikkunoiden asentaminen – Aukko on avoinna noin 15 minuuttia

Heti vanhan ikkunan purkamisen jälkeen asennetaan uusi ikkuna suoraan ja mitataan tarkasti aukkoon sekä kiinnitetään karmiruuveilla. Sisäpuitteet nostetaan paikoilleen ja tarvittaessa säädetään käyntivälit tasaisiksi.

Karmin ja seinän välinen rako eristetään. Kun ikkuna on paikoillaan, sovitetaan sisälistat omille paikoilleen ja kiinnitetään. Ulkopuolelle asennetaan peltilistat tai vuorilaudat, sekä vesipelti.

5. Viimeistely – Asentajat opastavat asukkaita tuotteiden käytössä ja huollossa

Asennuksen päätteeksi tarkastetaan myös työn sopimuksenmukaisuus sekä tuuletusikkunoiden, aukipitolaitteiden ja muiden mahdollisten varusteiden toiminta.

6. Kierrätys – Vastuullinen remontoija huolehtii purkujätteet uusiokäyttöön

Pihlan kierrätyspalvelu on taloyhtiöille vaivaton ratkaisu. Olemme tällä hetkellä ainoa ikkunavalmistaja, joka kierrättää työmaajätteestä 100 % niin, että kaikki jakeet tulevat uusiokäyttöön.

7. Asukaskysely – Tuotteet tarkastetaan ja säädetään palautteen perusteella

Ikkunoiden ja ovien vaihdon jälkeen tehdään ensimmäinen asukaskysely. Huoltomiehemme käyvät tarkastamassa ja säätämässä asentamamme tuotteet, mikäli vastaanoton asukaskyselyssä tai takuutarkastuskyselyssä on havaittu puutteita. Opastamme tarvittaessa kyselyn järjestämisessä.

Valitse yhteydenottotapa taloyhtiön tarpeen ja tilanteen mukaan

Taloyhtiöiden hallitukset, isännöitsijät ja suunnittelualan ammattilaiset voivat hyödyntää asiantuntijoidemme ammattitaitoa jo paljon ennen varsinaista ikkunaremonttia sekä projektin aikana sen kaikissa vaiheissa suunnittelusta toteutukseen.

Pihla Taloyhtiö -palvelu

Asiantuntijamme vastaavat ikkunaremonttia koskeviin kysymyksiin, voivat laatia ennakkotarjouksen tai budjettitarjouksen taloyhtiön hallituksen käyttöön tai auttaa isännöitsijää ikkunaremontin hankintaprosessin eri vaiheissa.

Taloyhtiön kartoituskäynti

Ikkunaremontin suunnittelussa kannattaa ottaa ammattilainen mukaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa keskustelemaan tarkemmin taloyhtiösi tarpeista ja toiveista tulevaan ikkunaremonttiin liittyen.

Tarjouspyyntö

Olemme valmistaneet kotimaisia laadukkaita ikkunoita ja ovia taloyhtiöiden tarpeisiin jo yli 40 vuoden ajan ja toteutamme vuosittain satoja taloyhtiöiden ikkuna- ja oviremontteja.