Maksuvaihtoehdot – Ikkunaremontti myös osamaksulla

Hyödynnä Pihlan monipuoliset maksutavat ja valitse sinulle sopivin – kertalasku tai kuukausierät.

Osamaksurahoitus on joustava tapa hoitaa ikkunaremontin kulut

Omakotitalon ikkunaremontti on saattaa äkkiseltään vaikuttaa vain isolta ja pakolliselta kuluerältä, mutta todellisuudessa kyse on sijoituksesta parempaan energiatehokkuuteen ja asumismukavuuteen. Ikkunaremontin tekeminen paitsi laskee lämmityskuluja myös nostaa talon arvoa.

Pihlan ikkunaremontteihin kuuluu laadukkaiden tuotteiden ja ammattimaisen asennuksen lisäksi joustavat maksuvaihtoehdot.

Laskutuksemme tapahtuu OP:n kautta, maksoitpa ikkunaremontin sitten kerralla tai osamaksulla. Sekä kertamaksua, että osamaksua haetaan samalla OP:n nettilomakkeella. Luoton perustamisesta ei peritä perustamismaksua.

Pihla Lasku

Pihla Lasku on helppo ratkaisu ja laskussa on 30 päivän kuluton ja koroton maksuaika. Saat meiltä yhden laskun pitkällä maksuajalla ja lasku lähetetään vasta työn valmistuttua. Haluamme tarjota asiakkaillemme turvallisen ja joustavan maksamisen, jonka vuoksi laskutus tapahtuu OP:n kautta.

Pihla Jousto

Pihla Jouston avulla voit jakaa laskun sinulle sopiviin kuukausieriin. Minimierä on 50 €/kk (kuukausierä riippuu investoinnin suuruudesta), ja voit milloin tahansa maksaa ylimääräisiä suorituksia sinulle sopivalla summalla. Luoton perustamisesta ei peritä perustamismaksua.


Pyydä maksuton arvio ja selvitä paljonko oman kotisi ikkunaremontti maksaa

Pyydä paikallinen Pihla-asiantuntijasi arviokäynnille selvittääksesi ikkunaremontin kustannukset. Samalla voit hyödyntää ammattilaisen neuvoja liittyen ikkunavalintoihin, sillä ne vaikuttavat kotiisi ja elämääsi vuosikymmenten ajan.

Näin helposti hankit uudet ikkunat

  • Varaa maksuton arviokäynti numerosta 0800 550 880 (ark. klo 8–16) tai lomakkeellamme.
  • Arviokäynnillä asiantuntijamme käy kanssasi läpi ikkuna- ja ovitarpeesi ja kertoo rahoitus­vaihtoehdostamme.
  • Voit myös hakea luottopäätöksen verkossa itse jo ennen käyntiä oheisen laskurin avulla.
  • Saat päätöksen heti ja ikkunaremontin valmistelu voi alkaa!

Paikalliset Pihla-asiantuntijat palveluksessasi

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden tai ovien valintaan? Vai kenties tarkemman hinta-arvion? Asiantuntijamme auttavat ikkunoihin ja oviin liittyvissä kysymyksissä kaikkialla Suomessa.

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi: