Maksuvaihtoehdot

Hyödynnä Pihlan monipuoliset maksutavat.
Valitse sinulle sopivin – kertalasku tai kuukausierät.

Pihla Lasku

Saat yhden laskun pitkällä maksuajalla ja lasku lähetetään vasta työn valmistuttua. Laskussa on 30pv kuluton ja koroton maksuaika. Laskun lähettää OP.

Pihla Jousto

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää Pihla Jouston* tarjoamat hyödyt ja jakaa laskun sinulle sopiviin kuukausieriin. Kuukausieriä käyttäessäsi voit maksaa hankinnan juuri sinulle sopivilla kuukausimaksuilla, minimierä 50 €/kk (kuukausierä riippuu investoinnin suuruudesta), ja voit milloin tahansa maksaa ylimääräisiä suorituksia sinulle sopivalla summalla. Pihla Jousto on perusparannualaina, joka oikeuttaa korkovähennyksiin verotuksessa. Kuukausierät kerryttävät OP-bonuksia eikä luoton perustamisesta peritä perustamismaksua.

Mikäli haluat tarkemman hinta-arvion omasta ikkunaremontistasi, pyydä ensin asiantuntijamme maksuttomalle arviokäynnille.

Harkitsetko uusia ikkunoita, mutta ikkunaremontin helppous ja kustannukset mietityttävät?

Meiltä saat uudet ikkunat sekä ovet nopeasti ja vaivattomasti kohtuuhintaan. Tutustu Pihla Joustoon!

Mitä asumismukavuuden parantamiseen tarvitaan? Kokeile laskuria!

Kokeile laskurilla, millaisella kuukausimaksulla hankkisit kotiisi uudet ikkunat ja ovet.

Esimerkiksi omakotitaloon, johon asennetaan 4 Pihla Varma -ikkunaa ja -ulko-ovi, remontti maksaa noin 5000 €. Tästä 5000 euron lainasta maksat vain 60 €/kk laina-ajan ollessa n. 10 vuotta. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä. Luottokustannukset sisältävät vuotuisen koron sekä kuukausittaisen tilinhoitomaksun.*

* Pihla Jousto -maksutapa on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko esimerkiksi 8 500 euron luotolle on 8,80 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,75 %, (7,00 % 7/19), perustamismaksu 0 euroa ja laskutuspalkkio 7,00 euroa/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 027,97 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 144,50 euron minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Laskelmassa on huomioitu luoton alkuun tuleva  kuukauden koroton ja kuluton maksuaika. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj

Näin helposti hankit uudet ikkunat

  • Varaa maksuton arviokäynti numerosta 0800 550 880 (ark. klo 8–20) tai lomakkeellamme.
  • Arviokäynnillä asiantuntijamme käy kanssasi läpi ikkuna- ja ovitarpeesi ja kertoo rahoitus­vaihtoehdostamme.
  • Voit myös hakea luottopäätöksen verkossa itse jo ennen käyntiä. Tee se tästä.
  • Saat päätöksen heti ja ikkunaremontin valmistelu voi alkaa!

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Tai kenties tarkemman hinta-arvion?

Löydä lähin Pihla-asiantuntija

Kokemukset

Katso ja kuuntele, mitä rakentajat, remontoijat, isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset sekä asukkaat kertovat kokemuksistaan Pihlan kanssa.