Maksuvaihtoehdot

Harkitsetko uusia ikkunoita, mutta ikkunaremontin helppous ja kustannukset mietityttävät? Meiltä saat uudet ikkunat sekä ovet nopeasti ja vaivattomasti kohtuuhintaan!

Hyödynnä Pihlan monipuoliset maksutavat.
Valitse sinulle sopivin – kertalasku tai kuukausierät.

Pihla Lasku

Saat yhden laskun pitkällä maksuajalla ja lasku lähetetään vasta työn valmistuttua. Laskussa on 30pv kuluton ja koroton maksuaika. Laskun lähettää OP.

Pihla Jousto

Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää Pihla Jouston* tarjoamat hyödyt ja jakaa laskun sinulle sopiviin kuukausieriin. Kuukausieriä käyttäessäsi voit maksaa hankinnan juuri sinulle sopivilla kuukausimaksuilla, minimierä 50 €/kk (kuukausierä riippuu investoinnin suuruudesta), ja voit milloin tahansa maksaa ylimääräisiä suorituksia sinulle sopivalla summalla. Pihla Jousto on perusparannuslaina, joka oikeuttaa korkovähennyksiin verotuksessa. Luoton perustamisesta ei peritä perustamismaksua.

Mikäli haluat tarkemman hinta-arvion omasta ikkunaremontistasi, pyydä ensin asiantuntijamme maksuttomalle arviokäynnille.


Näin helposti hankit uudet ikkunat

  • Varaa maksuton arviokäynti numerosta 0800 550 880 (ark. klo 8–20) tai lomakkeellamme.
  • Arviokäynnillä asiantuntijamme käy kanssasi läpi ikkuna- ja ovitarpeesi ja kertoo rahoitus­vaihtoehdostamme.
  • Voit myös hakea luottopäätöksen verkossa itse jo ennen käyntiä. Tee se tästä.
  • Saat päätöksen heti ja ikkunaremontin valmistelu voi alkaa!

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Tai kenties tarkemman hinta-arvion?

Löydä lähin Pihla-asiantuntija

Kokemukset

Katso ja kuuntele, mitä rakentajat, remontoijat, isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset sekä asukkaat kertovat kokemuksistaan Pihlan kanssa.