Maksuvaihtoehdot

Voit maksaa ikkunaremonttisi pois kerralla tai erissä, sinulle sopivalla kuukausimaksulla. 

Pihlan rahoituksella voit hankkia uudet ikkunat sinulle sopivalla kuukausimaksulla. Kun ikkunaremonttia ei tarvitse maksaa kerralla, rahaa jää myös muuhun. Voit saada rahoitusta joustavalla, jopa kymmenen vuoden maksuajalla.

Mikäli haluat tarkemman hinta-arvion omasta ikkunaremontistasi, pyydä ensin asiantuntijamme maksuttomalle arviokäynnille.

Harkitsetko uusia ikkunoita, mutta ikkunaremontin helppous ja kustannukset mietityttävät?

Meiltä saat uudet ikkunat sekä ovet nopeasti ja vaivattomasti kohtuuhintaan. Tutustu rahoitusmahdollisuuteen!

Mitä asumismukavuuden parantamiseen tarvitaan? Kokeile laskuria!

Kokeile rahoituslaskurilla, millaisella kuukausimaksulla hankkisit kotiisi uudet ikkunat ja ovet. Rahoitus voidaan myöntää täysi-ikäisille, Suomessa pysyvästi asuville henkilöille, joilla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintöjä. Rahoituksen myöntää OP-Rahoitus.

Esimerkiksi omakotitaloon, johon asennetaan 8 Pihla Varma -ikkunaa ja -ulko-ovi, remontti maksaa noin 9000 €. Tästä 9000 euron lainasta maksat vain 153 €/kk laina-ajan ollessa n. 7 vuotta. Ensimmäinen kuukausi on koroton ja kuluton, eikä avaus- tai järjestelypalkkioita peritä. Luottokustannukset sisältävät vuotuisen koron sekä kuukausittaisen tilinhoitomaksun.*

* Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 8 500 euron luotolle on 7,68%, kun luoton korko on OP-prime + 6,75%, (7,00% 4/19), perustamismaksu 0 euroa ja laskutuspalkkio 7,00 euroa/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 027,87 euroa. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 144,50 euron minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 82 kk. Laskelmassa on huomioitu luoton alkuun tuleva 6 kuukauden koroton ja kuluton maksuaika.

Näin helposti hankit uudet ikkunat

  • Varaa maksuton arviokäynti numerosta 0800 550 880 (ark. klo 8–20) tai lomakkeellamme.
  • Arviokäynnillä asiantuntijamme käy kanssasi läpi ikkuna- ja ovitarpeesi ja kertoo rahoitus­vaihtoehdostamme.
  • Voit myös hakea rahoitusta verkossa itse jo ennen käyntiä. Tee se tästä.
  • Saat rahoituspäätöksen heti ja ikkunaremontin valmistelu voi alkaa!

Ota yhteyttä

Kaipaatko lisätietoja tuotteistamme tai apua ikkunoiden valintaan? Tai kenties tarkemman hinta-arvion?

Löydä lähin Pihla-asiantuntija

Kokemukset

Katso ja kuuntele, mitä rakentajat, remontoijat, isännöitsijät ja taloyhtiöiden hallitukset sekä asukkaat kertovat kokemuksistaan Pihlan kanssa.