Kilpailuta taloyhtiön ikkunaremontti onnistuneesti

Taloyhtiöiden ikkunaremontteihin liittyy monta vaihetta ja osa-aluetta, jotka on syytä ottaa huomioon jo kilpailutusvaiheessa.

Ikkunaremontin maksuton asiantuntijapalvelu on avuksi jo heti suunnitteluvaiheesta lähtien

Ikkunaremontti vaikuttaa taloyhtiön elämään ja asumisen laatuun vuosikymmenten ajan, sillä monessa taloyhtiössä näin merkittävä investointi tehdään vain kerran tai kahdesti koko elinkaaren aikana. Asiantuntijapalvelumme auttaa hahmottamaan kustannuksia ja selkeyttää kilpailuttamista.

Opas sisältää vinkkejä viidestä kilpailutuksen kannalta tärkeästä asiasta:

1
Alkukartoitus

Asiantunteva ennakkosuunnittelu auttaa selvittämään remontin toteuttamiseen ja kustannuksiin vaikuttavia tekijöitä.

2
Ikkunan ominaisuudet

Nykyaikaiset ikkunat tarjoavat runsaasti räätälöinnin mahdollisuuksia niin teknisten ominaisuuksien kuin ulkonäön osalta.

Suuri osa Suomen kerrostalokannasta on betonirakennuksia, joissa mobiilisignaali on kulkeutunut sisätiloihin ikkunoiden kautta. Vaihdettaessa ikkunat uusiin, energiatehokkaisiin, jotka eivät päästä mobiilisignaalia yhtä tehokkaasti lävitse kannattaa huomioida Antennilasin tarve kuuluvuusongelmien välttämiseksi.

3
Ilmanvaihto

Lämmöneristyksen lisäksi ikkunat ovat merkittävässä roolissa taloyhtiön ilmanvaihdosta ja sisäilman laadusta puhuttaessa.

4
Asennus

Paraskaan ikkuna ei huonosti asennettuna toimi kuten pitäisi. Asennus on myös asukkaille näkyvin osa remonttia.

5
Luotettavuus

Rakennusala on valitettavan tunnettu yrityksistä, joiden toiminta ei ole kannattavaa ja jotka eivät kanna vastuutaan mahdollisissa reklamaatiotilanteissa.

Hyödynnä opas ja varmista sujuva ikkunaremontti taloyhtiöllesi

Kun ikkunaremontin kannalta mahdollisimman monta tärkeää asiaa on huomioitu jo suunnittelu- ja kilpailutusvaiheessa, on lopputulos takuulla parempi. Niinpä olemme koonneet tähän oppaaseen vertailemisen arvoisia tekijöitä, jotta ikkunaremontti vastaisi laadultaan odotuksia ja pysyisi aikataulussa ja budjetissa.

Ota yhteyttä niin olemme apunasi!

Projektipäällikköihimme voi ottaa matalalla kynnyksellä yhteyttä jo heti taloyhtiön ikkunaremontin suunnitteluvaiheessa. Olemme mielellämme apunasi olit sitten suunnittelija, isännöitsijä, taloyhtiön edustaja ja lähdemme yhteistyöllä toteuttamaan suunnitelmasi kohti onnistunutta lopputulosta!