Vinkkejä ikkunaremontin kilpailutukseen

Ikkunaremonttiin liittyy monta vaihetta ja osa-aluetta, jotka on syytä ottaa huomioon jo kilpailutusvaiheessa.

Ikkunaremontti vaikuttaa taloyhtiön elämään ja asumisen laatuun vuosikymmenten ajan, sillä monessa taloyhtiössä näin merkittävä investointi tehdään vain kerran tai kahdesti koko elinkaaren aikana. Isännöitsijöille, taloyhtiön hallituksille ja asukkaille tarkoitettu oppaamme helpottaa remontin suunnittelua ja kilpailuttamista.

Opas sisältää vinkkejä viidestä kilpailutuksen kannalta tärkeästä asiasta:

1
Alkukartoitus

Asiantunteva ennakkosuunnittelu auttaa selvittämään remontin toteuttamiseen ja kustannuksiin vaikuttavia tekijöitä.

2
Ikkunan ominaisuudet

Nykyaikaiset ikkunat tarjoavat runsaasti räätälöinnin mahdollisuuksia niin teknisten ominaisuuksien kuin ulkonäön osalta.

3
Ilmanvaihto

Lämmöneristyksen lisäksi ikkunat ovat merkittävässä roolissa taloyhtiön ilmanvaihdosta ja sisäilman laadusta puhuttaessa.

4
Asennus

Paraskaan ikkuna ei huonosti asennettuna toimi kuten pitäisi. Asennus on myös asukkaille näkyvin osa remonttia.

5
Luotettavuus

Rakennusala on valitettavan tunnettu yrityksistä, joiden toiminta ei ole kannattavaa ja jotka eivät kanna vastuutaan mahdollisissa reklamaatiotilanteissa.

Lataa opas ja kilpailuta ikkunaremontti onnistuneesti

Kun ikkunaremontin kannalta mahdollisimman monta tärkeää asiaa on huomioitu jo kilpailutusvaiheessa, on lopputulos takuulla parempi. Niinpä olemme koonneet tähän oppaaseen vertailemisen arvoisia tekijöitä, jotta ikkunaremontti vastaisi laadultaan odotuksia ja pysyisi aikataulussa ja budjetissa.

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake:

  • Taloyhtiön yhteystiedot


  • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.