Energiaikkuna – Lämmityskulut kuriin kotimaisella mittatilaustyöllä

Jokainen Pihlan valmistama ikkuna on vakiona energiaikkuna. Valikoimastamme löydät tehokkaasti lämpöä eristävät energiaikkunat, olitpa saneeraamassa tai rakentamassa uutta.

Energiaikkuna jokaiseen kohteeseen

Kaikki Pihlan kotimaiset energiaikkunat valmistetaan mittatilaustyönä määrittelemiesi ominaisuuksien mukaan, niin koon, värin kuin lisävarusteiden ja -ominaisuuksien osalta. Valitsemalla Pihlan energiaikkunan varmistat toimivan kodin vuosikymmeniksi.

Energiaikkunat ovat luokitukseltaan ylivoimaisia

Myös ikkunat luokitellaan nykyään kodinkoneiden energiatodistuksesta tutulla asteikolla A++:sta G:hen. Pihlan ikkunat ovat vähintään A -energialuokiteltuja ja täten automaattisesti energiaikkunoita.

Pihla Termo on energiaikkuna, joka parantaa koko kodin energiatehokkuutta vuosikymmeniksi

Valitsemalla kotiisi Pihla Termo energiaikkunat voit säästää seuraavan vuosikymmenen aikana kotisi lämmitystavasta riippuen jopa tuhansia euroja. Tämä tarkoittaa siis sitä, että uudet Pihla Termo-rakenteiset energiaikkunat ovat jopa 80 % energiatehokkaampia kuin vanhat.

Energiahukan lisäksi monen muunkin kodin ongelman vetoisuudesta, huonoon sisäilmaan voi ratkaista tai ehkäistä Pihlan valmistamilla kotimaisilla ikkunoilla, joiden käyttöikä on huollettuna jopa 50 vuotta.

Energiaikkunaan voidaan valita asumismukavuutta lisääviä ominaisuuksia

Pihla Antennilasi on innovatiivinen ratkaisu, jonka avulla kodin mobiilikuuluvuutta voidaan parantaa alueilla, joissa tiheä ja energiatehokas rakentaminen vaimentaa mobiilisignaalia.

Mobiilikuuluvuuden lisäksi ikkunavalinnat voivat vaikuttaa kodin ilmanvaihtoon. Tutustu esimerkiksi KLIK-raitisilmaventtiiliin, jonka avulla on helppo taata terveellinen sisäilma.

Kattaviin Pihla-ikkunoiden lisävarusteihin kuuluu muun muassa kätevät valmiiksi asennetut sälekaihtimet tai kauniit koristeristikot. Allergiakautena Pihlan Siitepölyverkko auttaa pitämään siitepölyn ja hyönteiset poissa sisätiloista.

Pihla-uutiskirje pitää rakentajan ja remontoijan ajan tasalla

Uutiskirjeemme tarjoaa tietoa ikkunoiden monipuolisista ominaisuuksista, neuvoja tuotteiden valintaan sekä muistutuksia kilpailuista ja tarjouksista.

Tee ympäristöteko ja jätä Pihlan verran pienempi hiilijalanjälki

Pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme.

Olemme sitoutuneet puolittamaan CO2-päästömme vuoteen 2030 mennessä ja tavoittelemme hiilineutraaliutta 2050 mennessä. Tehtaallamme on myös käytössä kolmannen osapuolen eli verifioima ympäristötuotekortti, jolla seuraamme tuotteemme hiilijalanjäljen kehitystä.

Pihla on Suomen suosituin ikkuna- ja ovimerkki

Suomessa on jo yli 3 miljoonaa Pihla-ikkunaa ja -ovea. Suosion syy on helppo tiivistää kolmeen pääkohtaan.

Hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset energiaikkunat

Kotimaisissa Pihlan energiaikkunoissa ja -ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäisen huolellinen tuotetestaus.

Energiaikkunat kattavilla takuilla

Pihlan energiaikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu.

Energiaikkunat luotettavalta toimijalta

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen.