KLIK on älykäs raitisilmaventtiili ikkunaan ja parvekeoveen

Emme juo likaista vettä, joten miksi hengittäisimme epäpuhdasta ilmaa?

Sisäilman laadulla on suuri merkitys

Vietämme jopa 90 % ajastamme sisätiloissa, joten valtaosa hengitysilmastamme on sisäilmaa. Kodin sisäilman laadulla onkin suuri vaikutus sekä ihmisten terveyteen että asumismukavuuteen.

Huono sisäilma voi ilmetä monella tapaa. Etenkin iäkkäämpien omakotitalojen ilma voi tuntua tunkkaiselta tai kuivalta ja ilmassa voi tuntua epämiellyttäviä hajuja. Myös vedon tunne, kosteuden tiivistyminen pinnoille sekä kylmyys ja kuumuus saattavat kertoa huonosta sisäilmasta.  

KLIK-raitisilmaventtiili takaa terveen sisäilman

Hyvällä sisäilmalla varustettu koti on viihtyisä ja sen asukkailla on pienempi riski altistua erilaisille sairauksille.

Hyvä keino taata terveellinen sisäilma on valita KLIK-raitisilmaventtiilillä varustetut Pihla-ikkunat. KLIK-raitisilmaventtiili mahdollistaa hyvän ilmanvaihdon, terveellisen ja viihtyisän asumisen helposti ja edullisesti.

KLIK-raitisilmaventtiili asennetaan ikkunaan jo tehtaalla, joten sitä ei voi lisätä jälkikäteen vanhoihin ikkunoihin. Vähintään yksi venttiili tulisi sijoittaa jokaiseen oleskelutilan ikkunaan.

KLIK-raitisilmaventtiilit koneellisen ja painovoimaisen ilmanvaihdon yhteyteen

KLIK-raitisilmaventtiilistä on saatavilla kaksi eri versioita: tuloilmaversio ja ns. suora versio. Tuloilmaversiota suosittelemme koneellisella poistolla varusteltuihin kohteisiin ja suoraa versioita rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanvaihto.

Tuloilmaversio

KLIK-raitisilmaventtiilin tuloilmaversio koneellisen ilmanvaihdon kohteisiin. Saatavilla Pihlan avattaviin ikkunoihin.

Suora versio

KLIK-raitisilmaventtiilin suoraversio painovoimaisen ja koneellisen ilmanvaihdon kohteisiin. Saatavilla avattaviin ja kiinteisiin ikkunoihin sekä parvekeoviin.

Terveellinen sisäilma ikkunat vaihtamalla

Ilmanvaihto on tärkeässä roolissa hyvästä sisäilmasta puhuttaessa. Toimiva ilmanvaihto tuo kotiin jatkuvasti tarvittavan määrän puhdasta ilmaa ja poistaa samalla epäpuhtauksia. Hyvä sisäilma voidaan taata myös ikkunaremontin yhteydessä ilman kallista ilmanvaihtoremonttia tai seinäventtiilejä.

Automaattisesti säätyvän KLIK-raitisilmaventtiilin avulla raitista korvausilmaa tulee sisään hallitusti, riittävästi ja puhtaasti sekä mahdollisimman miellyttävän lämpöisenä.

Automaattinen

KLIK-raitisilmaventtiili säätää tuloilman määrää ja esilämmitystä automaattisesti. Kylmällä säällä tuloilma esilämpenee ikkunan välitilan lämpöä hyödyntäen. Lämpimällä säällä raikas tuloilma virtaa suoraan venttiilin läpi ja on mahdollisimman viileää ja mukavaa.

Helppokäyttöinen

Kätevästi ikkunan puitteeseen sijoitettu KLIK-raitisilmaventtiili mahdollistaa raikkaan ilman tasaisen ja miellyttävän virtaamisen. Tarvittaessa venttiili on myös mahdollista sulkea väliaikaisesti kokonaan. Venttiilin irrotus huoltotoimia varten on helppoa. Suodattimet saa vaihdettua kätevästi ilman työkaluja.

Tyylikäs

Innovatiivista insinööriosaamista ja huippuluokan designia yhdistelevä KLIK-raitisilmaventtiili on sopivan huomaamaton ja saatavilla sekä valkoisena että harmaana.

Kiinnostuitko KLIK raitisilmaventtiileistä?

Varaa asiantuntijaltamme maksuton arviokäynti täyttämällä oheinen lomake. Arviokäynnin myötä saat tarjouksen kotiisi räätälöidystä ikkunaremontista ja apua sopivien ikkunoiden valintaan. Arviokäynnin varaaminen ei velvoita sinua mihinkään.

Voit myös soittaa meille 0800 550 880

 • Tietoa kohteesta

  • Hidden
   Tiedoston enimmäiskoko: 128 MB.
  • Hidden
   Pudota tiedostot tai
   Tiedoston enimmäiskoko: 128 MB.
  • Toivottu ajankohta arviokäynnille

   • Hidden
    DD dash MM dash YYYY
   • Hidden
   • Hidden
   • Hidden

   • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.