Raitisilmaventtiili ikkunaan on fiksu valinta.

KLIK on älykäs raitisilmaventtiili ikkunaan

Et juo likaista vettä, joten miksi hengittäisit epäpuhdasta ilmaa?

Me suomalaiset vietämme jopa 90 % ajastamme sisätiloissa, joten valtaosa hengitysilmastamme on sisäilmaa. Hyvä keino taata terveellinen sisäilma on vaihtaa kotiin KLIK-raitisilmaventtiilillä varustetut Pihla-ikkunat. Uusi KLIK-raitisilmaventtiili mahdollistaa hyvän ilmanvaihdon, terveellisen ja viihtyisän asumisen helposti ja edullisesti. 

Sisäilman laadulla on suuri merkitys – Raitisilmaventtiili takaa terveen sisäilman

Kodin sisäilman laadulla on suuri vaikutus sekä ihmisten terveyteen että asumismukavuuteen. Hyvällä sisäilmalla varustettu koti on viihtyisä ja sen asukkailla on pienempi riski altistua erilaisille sairauksille.

Huono sisäilma voi ilmetä monella tapaa. Etenkin iäkkäämpien omakotitalojen ilma voi tuntua tunkkaiselta tai kuivalta ja ilmassa voi tuntua epämiellyttäviä hajuja. Myös vedon tunne, kosteuden tiivistyminen pinnoille sekä kylmyys ja kuumuus saattavat kertoa huonosta sisäilmasta.  

KLIK raitisilmaventtiili – Terveellinen sisäilma ikkunat vaihtamalla

Ilmanvaihto on tärkeässä roolissa hyvästä sisäilmasta puhuttaessa. Toimiva ilmanvaihto tuo kotiin jatkuvasti tarvittavan määrän puhdasta ilmaa ja poistaa samalla epäpuhtauksia.

Automaattisesti säätyvän KLIK-raitisilmaventtiilin avulla raitista korvausilmaa tulee sisään hallitusti, riittävästi ja puhtaasti sekä mahdollisimman miellyttävän lämpöisenä.

Hyvä sisäilma on siis mahdollista varmistaa myös ikkunaremontin yhteydessä ilman kallista ilmanvaihtoremonttia tai seinäventtiilejä.

KLIK-raitisilmaventtiilit koneellisen ja painovoimaisen ilmanvaihdon yhteyteen

Uudesta KLIK-raitisilmaventtiilistä on saatavilla kaksi eri versioita: tuloilmaversio ja ns. suoraversio. Tuloilmaversiota suosittelemme koneellisella poistolla varusteltuihin kohteisiin ja suoraaversioita rakennuksiin, joissa on painovoimainen ilmanvaihto.

KLIK-raitisilmaventtiilin tuloilmaversio on saatavilla Pihlan avattaviin ikkunoihin. Suoraversio on puolestaan mahdollista asentaa avattavan ikkunan lisäksi myös kiinteään ikkunaan ja parvekeoveen.

KLIK-raitisilmaventtiili asennetaan ikkunaan jo tehtaalla, joten sitä ei voi lisätä jälkikäteen vanhoihin ikkunoihin. Vähintään yksi venttiili tulisi sijoittaa jokaiseen oleskelutilan ikkunaan.

Raitisilmaventtiili koneellisen ilmanvaihdon kohteisiin.
KLIK-raitisilmaventtiilin tuloilmaversio koneellisen ilmanvaihdon kohteisiin.
Raitisilmaventtiili painovoimaisen ilmanvaihdon kohteisiin.
KLIK-raitisilmaventtiilin suoraversio painovoimaisen ilmanvaihdon kohteisiin.
Automaattinen raitisilmaventtiili ikkunaan.

Automaattinen

KLIK-raitisilmaventtiili säätää tuloilman määrää ja esilämmitystä automaattisesti. Kylmällä säällä tuloilma esilämpenee ikkunan välitilan lämpöä hyödyntäen. Lämpimällä säällä raikas tuloilma virtaa suoraan venttiilin läpi ja on mahdollisimman viileää ja mukavaa.

KLIK on helppokäyttöinen raitisilmaventtiili.

Helppokäyttöinen

Kätevästi ikkunan puitteeseen sijoitettu KLIK-raitisilmaventtiili mahdollistaa raikkaan ilman tasaisen ja miellyttävän virtaamisen. Tarvittaessa venttiili on myös mahdollista sulkea väliaikaisesti kokonaan. Venttiilin irrotus huoltotoimia varten on helppoa. Suodattimet saa vaihdettua kätevästi ilman työkaluja.

Raitisilmaventtiili voi olla myös tyylikästä designia.

Tyylikäs

Innovatiivista insinööriosaamista ja huippuluokan designia yhdistelevä KLIK-raitisilmaventtiili on sopivan huomaamaton ja saatavilla sekä valkoisena että harmaana.

LisätiedotKiinnostuitko?

Varaa asiantuntijaltamme maksuton arviokäynti täyttämällä oheinen lomake. Arviokäynnin myötä saat tarjouksen kotiisi räätälöidystä ikkunaremontista ja apua sopivien ikkunoiden valintaan. Arviokäynnin varaaminen ei vielä velvoita sinua tekemään kauppoja.

Voit myös soittaa meille 0800 550 880
(arkisin klo 08-20)

 • Tietoa kohteesta

  • Hidden
   Max. file size: 200 MB.
  • Drop files here or
   Max. file size: 200 MB.
  • Toivottu ajankohta arviokäynnille

   • Hidden
    DD dash MM dash YYYY
   • Hidden
   • Hidden
   • Hidden

   • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.