Ikkuna-asennus taloyhtiöille 10 vuoden takuulla

Pihla hoitaa ikkunoiden asennuksen kerrostaloon tai rivitaloon tehokkaasti ja laadukkaasti.

Taloyhtiöiden ikkuna-asennukset aloitamme aina tekemällä malliasennuksen ennen pääurakan alkua, jotta asukkailla on mahdollisuus tutustua lopputulokseen jo etukäteen. Hoidamme ikkuna-asennuksen turvallisesti ja siististi asunto kerrallaan, jotta asennusprosessi olisi mahdollisimman vaivaton kaikille talon asukkaille. Urakan etenemisestä tiedotetaan lisäksi säännöllisesti.

Nopea asennus myös talvella

Kerrostaloissa ja rivitaloissa yksi ikkuna on poissa paikaltaan noin 15 minuuttia ja yleensä asunto on sisäpuolelta valmis yhdessä päivässä.

Asukkaat voivat siis asua kodissaan normaalisti ikkuna-asennuksen ajan ja asennuksia voidaan suorittaa huoletta myös talvikuukausina.

Laatusertifikaatti ja 10 vuoden asennustakuu

Asennustyömme on ainoana Suomessa saavuttanut ISO9001-2015 -laatusertifikaatin, jonka johdosta myönnämme kaikelle asennustyöllemme kymmenen vuoden takuun.

Kokemukset

Lue millaisia kokemuksia muilla taloyhtiöillä on asennuspalvelustamme.

Taloyhtiön ikkuna-asennus vaihe vaiheelta

1

Tiedottaminen

Koko taloyhtiölle toimitetaan yleistiedote noin viikkoa ennen työmaan aloitusta. Lisäksi jokaista huoneistoa tiedotetaan aina erikseen 1–2 päivää ennen asunnon ikkunaremontin aloitusta.

2

Huoneiston suojaus

Asennuspäivänä asentajamme suojaavat kulkuväylät ja ikkunan ympäristön asennusmatoilla.

Ennen remonttia asukkaiden on huolehdittava työmaan ennakkovalmisteluista tiedotteessa annettujen ohjeiden mukaisesti. Ennakkovalmisteluihin kuuluvat huonekalujen siirrot, verhojen poistot, kukkien ym. esineiden siirrot ikkunoiden läheisyydestä sekä ikkunan välittömässä läheisyydessä olevien huonekalujen suojaaminen pölyltä.

3

Asennustyö

Vanhat ikkunat puretaan rakenteita vahingoittamatta katkaisemalla karmi sopivasta kohdasta. Ikkunan lisäksi poistetaan tarpeellisin osin vanhat eristeet.

Purkujätteet kerätään sovittuun paikkaan ja pakataan poiskuljetusta varten, minkä jälkeen purkuroskat imuroidaan asennuspaikalta. Mahdolliset alustan vinoumat oikaistaan, minkä jälkeen uusi ikkuna asetetaan suoraan ja mitataan tarkasti aukkoon sekä kiinnitetään karmiruuveilla. Sisäpuitteet nostetaan paikoilleen ja tarvittaessa säädetään käyntivälit tasaisiksi. Karmin ja seinän välinen rako eristetään. Kun ikkuna on paikoillaan, sovitetaan sisälistat omille paikoilleen ja kiinnitetään. Ulkopuolelle asennetaan peltilistat tai vuorilaudat, sekä vesipelti.

4

Viimeistely

Asennuksen päätteeksi tarkastetaan työn sopimuksenmukaisuus sekä tuuletusikkunoiden, aukipitolaitteiden ja muiden mahdollisten varusteiden toiminta. Asentajat opastavat asukkaita tuotteiden käytössä ja huollossa.

5

Tarkastus ja huoltopalvelu

Ikkunoiden ja ovien vaihdon jälkeen tehdään ensimmäinen asukaskysely. Huoltomiehemme käyvät tarkastamassa ja säätämässä asentamamme tuotteet, mikäli vastaanoton asukaskyselyssä tai takuutarkastuskyselyssä on havaittu puutteita. Opastamme tarvittaessa kyselyn järjestämisessä.

Ikkunan ulkopuolelle asennetaan peltilistat tai vuorilaudat, sekä vesipelti.

Haluatko tarjouksen tai lisätietoja taloyhtiön ikkunaremontista?

Asiantuntijoiltamme saat kattavasti apua ja lisätietoa ikkunaremontin suunnitteluun ja toteutukseen.