Ikkunoiden vaihto talvella – Ikkunaremontti onnistuu vuodenajasta riippumatta

Tiesitkö, että ikkunaremontti on itse asiassa järkevää hoitaa pois alta talven aikana? Katso alta viisi hyvää syytä!

Ikkunaremontti talvella on fiksu ratkaisu

Olemme huomanneet, että ikkunaremontti mielletään lähes poikkeuksetta pelkästään kesäisin tapahtuvaksi kodin huoltotoimenpiteeksi. Niinpä päätimme listata parhaat syyt vaihtaa ikkunat uusiin talvella. Katso viisi syytä tehdä ikkunaremontti talvella ja pyydä tarjous talvella tehtävästä ikkuna- ja oviremontista.

Miksi ikkuna- ja oviremontti on järkevää tehdä talvella – Tässä 5 syytä:

1
Kuiva talvi-ilma

Toisin kuin ensimmäinen mielikuva aurinkoisesta kesäpäivästä antaisi olettaa, on ilma talvisin kuivempaa kuin kesällä. Etenkin Suomessa talvella ilma on miltei poikkeuksetta kuivaa. Tämä selittyy fysiikan laeilla, sillä kylmä ilma voi sisältää huomattavasti vähemmän vesihöyryä kuin lämmin.

Ikkunaremontin kannalta talviaikaan vallitseva kuiva ilma takaa ihanteelliset olosuhteet, sillä näin talon rakenteisiin ei pääse kosteutta.

Pihla talvikampanja 5
2
Huoleton kesä

Kun ikkunaremontin teettää jo talvella, ei sitä tarvitse murehtia enää kesän ja lomakauden koittaessa. Ikkunat vaihdetaan yksi kerrallaan, joten yksi ikkuna on poissa todella lyhyen aikaa. Siksi koti ei ehdi kovillakaan pakkasilla viilenemään merkittävästi.

Suurin osa asennustyöstä tapahtuu joka tapauksessa sisätiloissa, joten pakkanen ei haittaa asentajien työtä. Kylmällä kelillä käytetään pakkasen kestävää uretaanieristettä.

Pihla talvikampanja 2
3
Mukava koti ja pienemmät lämmityskulut heti

Talvella vietetään huomattavasti enemmän aikaa sisällä kuin kesällä. Vanhat ja vetoisat ikkunat onkin syytä vaihtaa uusiin heti ongelmien ilmaantuessa sen sijaan, että odottaisi kesään asti ikkunaremontin kanssa.

Kun ikkunaremontin tekee talvella, pääsee heti nauttimaan mukavan lämpimästä kodista ja säästöistä, jotka uudet energiatehokkaat ja tiiviit ikkunat tuovat mukanaan.

Pihla talvikampanja 1
4
Nopea ja joustavampi aikataulu

Koska suurin osa ikkunaremonteista Suomessa ajoittuu edelleen kesäaikaan, on talvella tehtävän ikkunaremontin eduksi laskettava myös asennustyön joustavampi ja nopeampi saatavuus. Pihla-ikkunat valmistetaan Suomessa aina mittatilaustyönä, joten luonnollisesti kohtuulliseen toimitusaikaan on syytä varautua myös talvella.

Pihla talvikampanja 7
5
Talvi kovettaa pihapiirin

Ikkunaremontin yhteydessä asentajat työskentelevät talon ympärillä kuljettaen uusia ja vanhoja ikkunoita. Rakennuksesta riippuen tarvetta voi olla myös nosturille tai telineille.

Jäinen maa ja lumipeite suojaavat nurmikkoa ikkunaremontin aikana. Talvella myös pihakasvit ja istutukset ovat paremmin suojassa kuin kesällä.

Pihla talvikampanja 4

Pyydä tarjous ikkuna- ja oviremontista!

 • Yhteystiedot

  • Hidden
 • Tietoa kohteesta

  • Hidden
   Max. file size: 128 MB.
  • Drop files here or
   Max. file size: 128 MB.
   • Hidden

   • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.