Dörrar

Pihla har en lång historia inom tillverkning av högklassiga ytterdörrar. Tack vare kontinuerlig produktutveckling håller vi kvaliteten hög på våra dörrar. Det senaste exemplet är ytterdörren som kombinerar dB- och branddörrskonstruktioner. Tack vare de mångsidiga konstruktionsalternativen finns det en passande Pihla-ytterdörr till varje hem.

En dörr från Pihla är en investering som håller i årtionden framöver

Pihlas dörrar är konstruerade för att vara robusta och hållbara. Våra högkvalitativa dörrar är pålitliga och säkra, de lagrar värme, håller sig raka och viker sig inte vid dåligt väder.

Dörrbladet på våra ytterdörrar är förstärkt på båda sidor med aluminiumplåt och HDF-ytplåt. Dörrbladets yttre yta har ett djup och en form på spårmönstret som är specifikt för modellen. Beroende på modell finns mönstret även på insidan av ytterdörren.

Pihla ytterdörrar är också ett ekologiskt bra val, eftersom vi tar hänsyn till miljöfrågor i allt vi gör för att minska koldioxidavtrycket från våra produkter under hela deras livscykel.

Finska kvalitetsdörrar tillverkade på beställning

Varje Pihla-dörr är måttbeställd, så du kan lita på att du får exakt den typ av dörr du vill ha. Du kan välja mått, handtag, karmdjup och färg enligt din smak och dina behov.

Istället för klarglas kan du välja mellan olika glas som skyddar mot insyn.

Pihla erbjuder ett mångsidigt sortiment av dörrar för olika ändamål

Oavsett om du behöver en ytterdörr, balkongdörr, branddörr, dörr till sommarstugan eller en trädörr så har Pihla det du behöver!

En dörr, många användningsområden

Pihla-dörrar finns i en rad olika utföranden för att passa olika användningsområden, oavsett om du behöver en särskilt energieffektiv eller ljudisolerad dörr.

Det tjocka dörrbladet och den dubbla tätningen gör dörren mycket varm.

Vår mest energieffektiva konstruktion för bästa möjliga värmeisolering.

En multifunktionell struktur för utomhusdörrar, lager och stugor.

Uppfyller brandsäkerhetskraven för de flesta byggnader.

Utformad för att ge dörren bästa möjliga ljudisolering.

Säkerställer fungerande mobil anslutning med den nya energieffektiva dörren.

Se alla våra dörrmodeller i vår finska webbshop

Låsningsalternativ

Vi erbjuder ett brett utbud av låsalternativ för ytterdörrar. Förutom standardlåsning kan du välja Yale Linus smarta låssystem som öppnas med mobiltelefon (smartphone), vanlig nyckel eller kod. Yale Linus finns i svart och silver.

Våra dörrar kan också utrustas med det nya, mer avancerade smarta låset Yale Doorman L3, som fungerar med mobilen och utan en traditionell nyckel. Förutom smarta lås kan våra dörrar utrustas med många olika typer av elektriska lås.

Mångsidiga tillbehör kompletterar Pihla-dörren

I standardleveransen av Pihla ytterdörrar ingår ett dörrblad med karm och tröskel samt en låskista. Förutom stil och färg bör du också fundera på vilka tillbehör du behöver till din nya dörr.

Vi kan leverera dörren färdigutrustad med handtag och nyckelhus. Förutom handtag och nyckelhus är typiska tillbehör brevinkast, sparkplåt, ringklocka och dörrkik.

Pihla-experter till din tjänst

Behöver du mer information om våra produkter eller hjälp med att välja fönster eller dörrar? Eller kanske en mer exakt prisuppskattning? Våra experter svarar gärna på dina frågor om fönster och dörrar.