Loviisan Asuntomessut 2023

Vuoden 2023 Asuntomessut järjestettiin Loviisanlahden itäisellä rannalla, poikkeuksellisen edustavassa ja merellisessä miljöössä 7.7.–6.8.2023. Pihlan varmasti hyvät, kotimaiset ikkunat ja ovet olivat jälleen nähtävillä useammassa kohteessa.

Loviisan Asuntomessut 2023 – Merellisiä maisemia ja monikäyttöisiä tiloja

Asuntomessujen pääteemoina olivat vuonna 2023 asunnon merkitys laajemmin kuin kotina, sekä valaistus ja merellisyys. Koti kun voi toimia perinteisen roolinsa lisäksi myös etätyöpisteenä tai vapaa-ajan asuntona. Kuningattarenrannan talojen tilat suunniteltiin niin, että ne muuntuvat eri elämäntilanteisiin ilman suurempia remontteja. Ympäröivän luonnon monimuotoisuutta, kuten kallioleikkauksia ja puita korostettiin valaistuksella. Merellinen asuinympäristö tuo asukkaille mukanaan vastuun ympäristön ja meren hyvinvoinnista ja suunnittelussa on huomioitu alueen eläimistön ja rantamaiseman luonnonmukaisuuden vaaliminen.

Pihla-tuotteita sisältävien kohteiden virtuaaliesittelyt

Oheisten virtuaaliesittelyjen kautta voit sukeltaa syvemmälle upeisiin messukohteisiin, joissa Pihlan ikkuna- ja oviratkaisut ovat omalta osaltaan tekemässä kokonaisuudesta täydellisen niin tyylin kuin asumismukavuuden kannalta.

Loviisan majakka

Loviisan majakka on yksikerroksinen rivitalokokonaisuus, joka nimensä mukaisesti oli yksi asuntomessualueen kiintopisteistä. Kokonaisuus keräsi katseita ainoana rivitalona vuoden 2023 messualueella.

Lue koko referenssi »

Pihla-ikkunatuotteet: Varma kiinteä ja kiinteä XL, Varma avattava, Auringonsuojalasi, Huurtumaton lasi, turvalasit, kaksiväripuite

Pihla-ovituotteet: Palo-ovi EI30, Pihla Patio kokolasinen, kaksivärimaalaus

Villa Kungen

Designtalon Villa Kungenissa yhdistyvät tehokkaat neliöt, kohtuulliset kustannukset ja maskuliininen sisustus. Kohde onkin koti isän ja pojan ehdoilla suunniteltu kompakti koti, joka on asukkaidensa näköinen eli käytännönläheinen ja tyylikkään näyttävä.

Lue koko referenssi »

Pihla-tuotteet: Pihla kiinteä dB ikkuna, Varma kiinteä ikkuna, Varma avattava ikkuna, kiinteä puuikkuna

Karpalo

Jettatalon kaunis kaksikerroksinen puutalo on suunniteltu vastaamaan muuttuvien tilaratkaisujen tarpeisiin. Kohteen kulmakivenä ovat suuret luonnonvaloa sisään tuovat ikkunat, sekä epäsuora, tunnelmallinen ja hillitty valaistus ulkona ja sisätiloissa.

Lue koko referenssi »

Pihla-tuotteet: Varma avattavat ikkunat, Varma kiinteä ikkuna, integroidut sälekaihtimet, turvalasit, kaksiväripuite

Lilla Hygge

Kaksikerroksisessa Dekotalon upeassa puutalossa on suunniteltu jokainen neliö vastaamaan taloon muuttavan perheen tarpeita ja unelmia.

Lue koko referenssi »

Pihla-ikkunatuotteet: Termo BLACK, Varma kiinteä ikkuna, Varma avattava ikkuna, turvalasit, kiinteät kehäristikot

Pihla-ovituotteet: EI15 palo-ovi ja Varma ulko-ovi mallissa M33, Takapihaovi malli T10 pariovena ja yksittäisenä, Ulko-ovi mallissa S32

Villa Kuningattarenhelmi

Merenrannalla sijaitseva Finnlamellin moderni kaksikerroksinen hirsikoti nostaa olemuksellaan esiin perinteistä puusta rakentamista sen monissa muodoissaan.

Lue koko referenssi »

Pihla-tuotteet: Pihla Varma avattavat ja kiinteät ikkunat, huurtumaton lasi, turvalasit

Pihlan tuotteilla varmistettiin toimiva koti myös Loviisan Asuntomessuilla

Energiatehokkailla ja ympäristöystävällisillä ikkunoilla ja ovilla voidaan vähentää ympäristön kuormitusta, sekä varmistaa talon energiatehokkuus, hyvä sisäilman laatu, turvallisuus, mobiiliyhteyksien toimivuus sisätiloissa, sekä asukkaiden yleinen hyvinvointi ja sujuva arki.

Kohteen 6. ja 7. Loviisan Majakan Tiiskerin ja Loiston suuriin XL-kokoisiin ikkunoihin valittiin Auringonsuojalasi, joka ehkäisee auringon säteilyn aiheuttamaa liikalämpenemistä. Kohteessa 19. Kuningattaren Helmessä hyödynnettiin huurtumatonta lasia, joka ehkäisee tavallisen huurtumisilmiön syntymisen ja kohteen 24. Lilla Hyggen pääoveen oli valittu älylukitus, joka mahdollistaa turvallisen ja vaivattoman avaimettoman kulkemisen.

Pihla mukana rakentamassa kestävämpää huomista

Suuri luonnonvalon määrä, tilojen monimuotoisuus sekä ympäröivä merellinen luonto kallioleikkauksineen ohjasivat selkeästi tämän vuoden messukotien suunnittelua. Kotimaisuus, vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys olivat erittäin merkittävässä roolissa rakentamiseen liittyviä valintoja tehtäessä. Pihlan kohdalla tuotteet ovat aina automaattisesti kotimaisia, vastuullisesti valmistettuja sekä ympäristöystävällisiä.

Loviisan asuntomessualuetta ympäröivä ainutlaatuinen merellinen luonto tuo kauneutensa lisäksi myös vastuuta luonnon suojelemisesta alueelle rakentaville ja asuville. Luonnonläheisyys muistuttaa konkreettisesti joka päivä siitä, kuinka tärkeää on rakentaa kestävämpää huomista ja kunnioittaa ympäristöä. Pihlan energiatehokkailla ja vähän luontoa kuormittavilla ikkunoilla ja ovilla voidaan paitsi vähentää ympäristön kuormitusta, myös parantaa talon energiatehokkuutta, sisäilman laatua, mobiilikuuluvuutta sekä turvallisuutta.

Pihlan toimintaa ohjaa vahvasti vihreät arvot ja meille ympäristön kunnioittaminen on kunnia-asia. Työskentelemme jatkuvasti entistä ekologisempien ratkaisujen löytämiseksi, ja pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme. Pihlan arvoja ovat avoimuus, rehellisyys, välittäminen ja hyvin tehty työ. Nämä arvot luovat pohjan luottamukselle. Olemmekin sitoutuneita yhtiömme tavoitteisiin puolittaa hiilidioksidipäästömme vuoteen 2030 mennessä sekä saavuttaa hiilineutraaliuden vuoteen 2050 mennessä.

Pihlan kotimaiset ikkunat ja ovet  valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan Suomessa Ruoveden tehtaallamme, monen kymmenen vuoden kokemuksella. Ikkunoissamme on vahvat puurakenteet sekä kestävät ja helppohoitoiset ulkoverhouksen alumiinit, ja lisäksi Pihla-ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu.


Tutustu aiempien vuosien upeisiin messukohteisiin