Loviisan Asuntomessut 2023

Vuoden 2023 Asuntomessut järjestetään Loviisanlahden itäisellä rannalla, poikkeuksellisen edustavassa ja merellisessä miljöössä 7.7.–6.8.2023. Pihlan varmasti hyvät, kotimaiset ikkunat ja ovat jälleen nähtävillä useammassa kohteessa.

Pihlan löydät messuilta kohteen 24. Dekotalo Lilla Hygge autokatoksen yhteydestä.

Loviisan Asuntomessut 2023 -Merellisiä maisemia ja monikäyttöisiä tiloja

Asuntomessujen pääteemoina ovat vuonna 2023 asunnon merkitys laajemmin kuin kotina, sekä valaistus ja merellisyys. Nykyisin koti voi toimia perinteisen roolinsa lisäksi myös etätyöpisteenä tai vapaa-ajan asuntona. Kuningattarenrannan talojen tilat ovat suunniteltu niin, että ne muuntuvat eri elämäntilanteisiin ilman suurempia remontteja. Ympäröivän luonnon monimuotoisuutta, kuten kallioleikkauksia ja puita korostetaan valaistuksella. Merellinen asuinympäristö tuo asukkaille mukanaan vastuun ympäristön ja meren hyvinvoinnista ja suunnittelussa on huomioitu alueen eläimistön ja rantamaiseman luonnonmukaisuuden vaaliminen.

Suuria lasipintoja maiseman sisään tuomiseksi

Suuret kiinteät ikkunat jatkavat suosiotaan myös kesän 2023 asuntomessualueella Loviisassa. Mikä olisikaan parempi tapa nauttia upeasta kotia ympäröivästä luonnosta ja erityisesti merellisistä maisemista, kuin suuret lasipinnat kohti merta. Yksityisyys on myös toisaalta Kuningattarenrannan asukkaille tärkeää ja näin ollen erityisesti kapeat ja korkeat ikkunat saavat jalansijaa julkisivuissa ilmansuuntiin, joissa on toisia koteja tai kulkuväyliä lähettyvillä. Lisäksi pienempiä avattavia ikkunoita on nähtävillä kohteissa.

Pihlan tuotteilla varmistetaan toimiva koti myös Loviisan Asuntomessuilla

Energiatehokkailla ja ympäristöystävällisillä ikkunoilla ja ovilla voidaan vähentää ympäristön kuormitusta, sekä varmistaa talon energiatehokkuus, hyvä sisäilman laatu, turvallisuus, mobiiliyhteyksien toimivuus sisätiloissa, sekä asukkaiden yleinen hyvinvointi ja sujuva arki.

Kohteen 6. ja 7. Loviisan Majakan suuriin XL-kokoisiin ikkunoihin on valittu Auringonsuojalasi, joka ehkäisee auringon säteilyn aiheuttamaa liikalämpenemistä. Kohteessa 9. Kuningattaren Helmessä on hyödynnetty huurtumatonta lasia, joka ehkäisee tavallisen huurtumisilmiön syntymisen ja kohteen 24. Lilla Hyggen pääoveen on valittu älylukitus, joka mahdollistaa turvallisen ja vaivattoman avaimettoman kulkemisen.

Pihla mukana rakentamassa kestävämpää huomista

Suuri luonnonvalon määrä, tilojen monimuotoisuus sekä ympäröivä merellinen luonto kallioleikkauksineen ohjaavat selkeästi tämän vuoden messukotien suunnittelua. Kotimaisuus, vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys ovat erittäin merkittävässä roolissa rakentamiseen liittyviä valintoja tehtäessä. Pihlan valitessa ovat tuotteet automaattisesti kotimaisia, vastuullisesti valmistettuja, sekä ympäristöystävällisiä.

Loviisan asuntomessualuetta ympäröivä ainutlaatuinen merellinen luonto tuo kauneutensa lisäksi myös vastuuta luonnon suojelemisesta alueelle rakentaville ja asuville. Luonnonläheisyys muistuttaa konkreettisesti joka päivä siitä, kuinka tärkeää on rakentaa kestävämpää huomista ja kunnioittaa ympäristöä. Pihlan energiatehokkailla ja vähän luontoa kuormittavilla ikkunoilla ja ovilla voidaan paitsi vähentää ympäristön kuormitusta, myös parantaa talon energiatehokkuutta, sisäilman laatua, mobiilikuuluvuutta sekä turvallisuutta.

Pihlan toimintaa ohjaa vahvasti vihreät arvot ja meille ympäristön kunnioittaminen on kunnia-asia. Työskentelemme jatkuvasti entistä ekologisempien ratkaisujen löytämiseksi, ja pienentääksemme tuotteidemme hiilijalanjälkeä niiden koko elinkaaren ajalta, otamme ympäristöasiat huomioon kaikessa mitä teemme. Pihlan arvoja ovat avoimuus, rehellisyys, välittäminen ja hyvin tehty työ. Nämä arvot luovat pohjan luottamukselle. Olemmekin sitoutuneita yhtiömme tavoitteisiin puolittaa hiilidioksidipäästömme vuoteen 2030 mennessä sekä saavuttaa hiilineutraaliuden vuoteen 2050 mennessä.

Pihlan kotimaiset ikkunat ja ovet  valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan Suomessa Ruoveden tehtaallamme, monen kymmenen vuoden kokemuksella. Ikkunoissamme on vahvat puurakenteet sekä kestävät ja helppohoitoiset ulkoverhouksen alumiinit, ja lisäksi Pihla-ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Pihla-tuotteita esillä seuraavissa kohteissa Loviisan Asuntomessuilla 2023:


Tutustu aiempien vuosien upeisiin messukohteisiin