Asuntomessut 2022
Kohde 9. Designtalo – Auroran Ruusu

Naantalin Asuntomessujen kohde nro 9. on valoisa Designtalon Auroran Ruusu. Valo on ollut yksi Auroran Ruusun tärkeimmistä sisustuselementeistä.

Valo on ohjannut Auroran Ruusun suunnittelua ja se näytteleekin tärkeää roolia myös sisustuksessa. Kohteen isot ikkunat ympäri talon tuovat sisätiloihin runsaasti luonnonvaloa eri vuodenaikoina ja avaavat samalla alati muuttuvan maiseman ulos. Ympäröivän luonnon rauhallisuus on haluttu tuova vahvasti osaksi sisätiloja.

Voit tutustua kohteeseen virtuaaliesittelyn muodossa

Kohteen valaistuksen lisäksi sisätilojen värimaailma haluttiin yhdistää taloa ympäröivään luontoon ja sisällä toistuvatkin maanläheiset sävyt, kuninkaallinen pähkinä ja tyylikäs vihreä ottavat mallia pihalta. Kohteen sisutussuunnittelija Kati Kokljuschkin halusi jatkaa sisustuksessa luonnon rauhallista tunnelmaa. Täten Luonnonmaa ja Asuntomessujen kantavat teemat näkyvät myös Auroran Ruusun sisustuksessa.

Auroran Ruusun ikkunat ovatkin isossa osassa kodin tunnelman luomisessa. Kohteen Pihla Varma avattavat ikkunat avaavat kauniin ja rentouttavan luontomaiseman sisältä ulos. Pihlan ikkunat istuvat kuin nenä päähän kohteen teemoihin kotimaisuudellaan ja ekologisuudellaan. Mikä sen parempi kuin vastuullisesti tuotettu kotimainen ikkuna, joka mahdollistaa myös luonnon osaksi sisätiloja.

Kodissa haluttiin huomioida myös mobiilikuuluvuus elämää helpottavana tekijänä. Uudet energiatehokkaat rakennusmateriaalit estävät mobiilisignaalin pääsyä sisätiloihin ja siksi usein kännykkä ei kuulu ja netti ei toimi enää uudessa kodissa. Tähän ongelmaan on ratkaisu ja se onkin ratkaistu Auroran Ruusussa valitsemalla ikkunoihin Pihla Antennilasit. Pihla Antennilasi on ikkunan lasiin integroitu oikea antenni, joka mahdollistaa matkapuhelimen kuuluvuuden ja datasiirron sisätiloihin. Antennilasi toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen seinän läpi ja levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa huoneessa. Ikkunan lasiin on työstetty huomaamaton hiuksenhieno antennikuvio, joka on täysin huoltovapaa.

Auroran Ruusu

Pihla -tuotteet: Pihla Varma Avattavat ikkunat, Ikkunoissa Pihla Antennilasit