Asuntomessut 2023 – Kohde 24: Dekotalo Lilla Hygge

Kaksikerroksisessa Dekotalon upeassa puutalossa on suunniteltu jokainen neliö vastaamaan taloon muuttavan perheen tarpeita ja unelmia.

Lapsiperheen koti ja sujuva arki, vanhempien työtila, harrastusten mahdollistaja, tunnelman tyyssija ja juhlien ovat käyttötarkoituksia, jotka tämä Loviisan asuntomessualueen helmeksikin kuvailtu kaksikerroksinen puutalo kätkee sisälleen. Kodin helmenä on lähes neljänkymmenen neliön kokoinen kattoterassi, joka sijoittuu autokatoksen ja varaston päälle.

Asuntomessukohteeseen on valittu ikkunoiksi Pihlan Termo BLACK-ikkunoita, Varma kiinteitä ja avattavia ikkunoita, sekä kiinteitä paloikkunoita. Oviksi Pihlan valikoimasta on valikoitunut umpiovina Pihla palo-ovi, sekä Varma ulko-ovi, Takapihaovi yksittäisenä ja pariovena, sekä pääoveksi valittu Varma Suosikki-malliston ulko-ovi S32. Kaikki kohteeseen valitut ovet ovat myös väritykseltään mustia.

Makuu- ja työhuoneisiin on valittu suurikokoiset avattavat ikkunat, jotka tuovat huoneisiin reilusti luonnonvaloa ja luonnonvalon avulla rytmittävät myös perheen pienimpien arkea valon vaihtelulla. Harrastehuoneeseen ja oleskelutiloihin on valikoitunut suuret kiinteät ikkunat, joista ympärille avautuvaa maisemaa voi ihastella oleskellessa tai harrastuksia suorittaessaan huonommallakin säällä. Kaikissa kohteen ikkunoissa on kiinteät kehäristikot, jotka tuovat ryhtiä ja omintakeista ilmettä talon julkisivuun.

Katso kohteen virtuaaliesittely alta:

Kaikissa kohteen ovissa on mustat yksityiskohdat niin avainpesien, painikkeidenkin, kuin saranoidenkin osalta. Pääoveen on lisäksi valittu arkea helpottava Yale Doorman -älylukitus, joka mahdollistaa avaimettoman kulkemisen ja perheen pienimpien kohdallakaan ei tarvitse tällöin huolehtia kotiavainten hukkumisesta.

Pihlan messuosaston voit löytää tämän upean kohteen autokatoksesta.

Lilla Hygge

Pihla ikkunatuotteet: Termo BLACK, Varma kiinteä ikkuna, Varma avattava ikkuna, turvalasit, kiinteät kehäristikot

Pihla ovituotteet: EI15 palo-ovi ja Varma ulko-ovi mallissa M33, Takapihaovi malli T10 pariovena ja yksittäisenä, Ulko-ovi mallissa S32

Tutustu tarkemmin kohteeseen alla olevalla videolla