Asuntomessut 2023 – Kohde 25: Designtalo Villa Kungen

Designtalon Villa Kungenissa yhdistyvät tehokkaat neliöt, kohtuulliset kustannukset ja maskuliininen sisustus. Kohde onkin koti isän ja pojan ehdoilla suunniteltu kompakti koti, joka on asukkaidensa näköinen eli käytännönläheinen ja tyylikkään näyttävä.

Yksikerroksisen muuttovalmiin talon kompaktit neliöt ovat tehokkaasti käytetty, joka heijastuu niin rakennus- kuin asumiskustannuksissakin. Kohde on erittäin inspiroiva esimerkki tyylikkäästä ja kohtuullisella budjetilla rakennetusta kodista, joka palvelee asukkaidensa tarpeita erinomaisesti ja on muokattavissa muuttuvien elämänvaiheiden mukaan. Kohteen sisustus on maskuliininen ja sävymaailmaltaan mustavalkoinen. Tummaan sisustukseen on tuotu pehmeää kontrastia puulla ja tekstiileillä.

Katso kohteen virtuaaliesittely alta:

Kohteeseen valikoitui Pihlan kiinteitä äänieristysikkunoita, Pihla Varma avattavia ikkunoita, sekä kiinteä puuikkuna. Puu-alumiini-ikkunat ovat sisäpuolelta valkoisia ja ulkopuolelta talon julkisivuun sointuvia eli tummanharmaita. Suurempaan makuuhuoneeseen on valittu kahden Varma avattavan ikkunan pariksi kiinteä puuikkuna, joka on myös sävyltään valkoinen. Kohteen takapihalle avautuu suuri, koko talon levyinen terassi ja suuret kiinteät ikkunat varmistavatkin suoraviivaiset näkymät terassille ja sen taakse avautuvaan luontoon.

Villa Kungen

Pihla-tuotteet: Pihla kiinteä dB ikkuna, Varma kiinteä ikkuna, Varma avattava ikkuna, kiinteä puuikkuna

Tutustu tarkemmin kohteeseen alta