Asuntomessut 2023 – kohde 6. ja 7. Loviisan majakka

Loviisan majakka on yksikerroksinen rivitalokokonaisuus, joka nimensä mukaisesti on yksi asuntomessualueen kiintopisteistä. Kokonaisuus kerää katseita ainoana rivitalona vuoden 2023 messualueella.

Loviisan majakkaan asuntojen olohuoneisiin on valittu erityisen suurikokoisia Varma Kiinteä XL-ikkunoita jotka ovat parhaimmillaan reilu 8 m2 kokoisia ja tuovat varmasti luonnonvalon ja maiseman sisään asuntoihin. Suuret kiinteät ikkunat ovat varustettu Auringonsuojalasilla, joka varmistaa että oleskelu suurien ikkunoiden edessä on mukavaa myös aurinkoisilla kesäsäillä eikä asunto pääse ylilämpenemään.

Makuuhuoneisiin on valittu hieman matalampia, mutta reilun leveitä kiinteitä ikkunoita jotka varmistavat, että yksityisyys huonetiloissa säilyy. Kiinteiden ikkunoiden lisäksi makuuhuoneisiin on valittu erillisiä tuuletusluukkuja, jotka mahdollistavat nopean huonetilan tuuletuksen tarvittaessa.

Katso kohteiden virtuaaliesittelyt alta:

Oviksi Pihlan valikoimasta kohteeseen on valikoitunut Termo- ja palo-ovi EI30 rakenteisia umpiovia, sekä terasseille kokolasisia Pihla Patio-ovia. Myös kokolasiset Pihla Patio ovet ovat varustettu auringonsuojalasituksella. Osa ovista on valittu kaksivärimaalauksella eli sisätiloihin näkyvä puoli on valkoinen ja ulospäin näkyvä talon julkisivuun sopiva vihreänbeige. Myös ikkunoiden ulkopuolen alumiiniosat ovat valittua vihreänbeigenä.

Loviisan majakka

Pihla ikkunatuotteet: Varma kiinteä ja kiinteä XL, Varma avattava, Auringonsuojalasi, Huurtumaton lasi, turvalasit, kaksiväripuite

Pihla ovituotteet: Palo-ovi EI30, Pihla Patio kokolasinen, kaksivärimaalaus

Loviisan Majakka – Loisto

Loviisan Majakka – Tiiskeri