Energiatehokkuuden maksimointia Termo-rakenteella

Pihlan Termo-rakenne on kehitetty vastaamaan vaativimpiinkin energiatehokkuusvaatimuksiin.

Energiansäästämiseen on useita eri tapoja

Energian säästäminen kotona tekee hyvää rahallisen säästön lisäksi ympäristölle, pienentämällä asumisen hiilijalanjälkeä. Pihlan kotimaiset energiatehokkaat ikkunat ja ovet tarjoavat tehokkaan ja pitkäkestoisen ratkaisun energian säästämiseen.

Usein tulee yllätyksenä, että nykyaikaiset ikkunat voivat olla jopa 80 % energiatehokkaampia kuin vanhat. Käytännössä tämä tarkoittaa, että vaihtamalla kotiin uudet Pihla-ikkunat on sähkön säästäminen määrällisesti ja rahallisesti merkittävää.

Katso oheiselta videolta, mitä Antti kertoo Toimivan kodin energiatehokkuudesta.

Pihla Termo on jopa 80% energiatehokkaampi kuin vanha ikkuna

Pihla Termo on matalaenergiaikkuna, joka takaa maksimaalisen energiatehokkuuden, parhaan auringonsuojan ja ylivertaisen äänieristävyyden. Pihla Termoa on saatavilla nelilasisella avattavalla rakenteella, jonka molemmissa puitteissa on eristyslasielementti. Termo-ikkunat ovat A+ tai A++ energialuokiteltuja valitusta lasituksesta riippuen. Termo-ikkunan u-arvo on 0,75 .. 0,59.

Ikkunoiden huurtuminen on yleistynyt ikkunoiden energiatehokkuuden parantuessa. Termo-ikkunassa on aina automaattisesti huurtumista ehkäisevä lasi, jolloin ulommaisena lasina ikkunassa on pinnoitettu naarmuttumaton selektiivilasi. 

Lasitusvalinnoilla lisää asumismukavuutta

Termo-ikkunoihin on valittavissa erilaisia asumismukavuutta lisääviä lasituksia. Erityisesti kesäaikaan hyödyllinen on Auringonsuojalasi, joka auttaa pitämään viilennyskustannukset kurissa estämällä auringon liikalämmön pääsyn sisälle asuntoon.

Valittavissa on myös Antennilasi, joka vahvistaa mobiilisignaalia ja varmistaa näin ollen puhelujen kuuluvuuden sekä sujuvan internetin käytön sisätiloissa.

Lisäksi ikkunoihin saa valittua karkaistun turvalasin ja erilaisia näkösuojalaseja.

Ikkunoiden energiamerkinnät

Tutustu ikkunoiden energialuokituksiin

Pihla avattavat ikkunat

Lue lisää Pihlan avattavista ikkunoista ja tutustu malleihin

Energiansäästölaskuri

Laske kuinka paljonko säästäisit energialaskussa Pihla-ikkunoilla

Rakennatko vai remontoitko?
Pyydä tarjous Pihlalta!